Люди заробляють $1000 за допомогою цього методу

Коли справа доходить до заробітку в Інтернеті, існує безліч методів, і якщо ви шукаєте побічний або пасивний дохід, який може приносити пристойну суму грошей, то ви зараз на правильному шляху.

У цій статті я збираюся поділитися методом, за допомогою якого ви зможете заробляти за допомогою Pinterest.

І не думайте, що це звичайний і поширений спосіб, тому що я ділюся даними про успішність, щоб показати вам реальні результати.

Ось покрокова інструкція, як заробляти гроші за допомогою Pinterest:

Крок 1:

Почніть зі створення бізнес-акаунта на Pinterest. Це дасть вам доступ до аналітики та рекламних функцій, які допоможуть вам розширити охоплення та відстежувати ефективність.

Крок 2:

Оскільки 69,4% користувачів Pinterest - жінки, розумно обрати нішу, яка їм сподобається. Якщо ви не знаєте, яку нішу обрати, я пропоную обрати нішу «Кухонні товари ». Ця ніша орієнтована на жінок і пропонує широкий вибір товарів для просування та продажу.

Крок 3:

Створіть обліковий запис на Amazon Associates або інших партнерських програмах відповідно до вашої ніші та створіть свої партнерські посилання.

Крок 4:

Створіть привабливі піни і додайте до постів свої партнерські посилання. Якщо можливо, створіть коротке відео, що демонструє продукт, щоб збільшити залученість.

Крок 5:

Середній показник успіху на Pinterest становить від 2% до 5% або вище, а це означає, що зі 100 людей, які побачили ваш пост, від 2 до 5 або більше можуть зробити покупку.

Щоразу, коли хтось купує продукт за вашим партнерським посиланням, ви отримуєте комісію.

Як новачкові, вам може бути складно отримати трафік на початковому етапі.

Однак, завдяки привабливим публікаціям і цінним продуктам, ви можете розраховувати на 50-300 переглядів протягом перших 1-2 тижнів.

При постійних зусиллях і оптимізації ви можете досягти від 500 до 2 000 переглядів протягом 3-6 місяців.

З таким рівнем трафіку ви можете почати заробляти пристойну суму грошей за допомогою партнерського маркетингу на Pinterest вже через кілька місяців.

Якщо ви знайшли цю статтю корисною, обов'язково ознайомтеся з іншими статтями про більш надійні способи заробітку в Інтернеті👉 https://t.me/+m2vApP4VKM85NDdi

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

746.5KПрочитань
11Автори
562Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається