Метод дропшиппінгу з нульовим бюджетом приносить 20 тис. доларів на місяць

Зміст

У наш час кожен хоче заробляти гроші в Інтернеті... але більшість методів не приносять достатнього доходу, щоб виправдати ваші зусилля...

... або вони приносять гроші лише після місяців їх нарощування.

Дуже рідко з'являється метод заробітку, який працює відносно вчасно, а також дозволяє заробити великі гроші в процесі.

Ця стаття покаже таку стратегію. Ви дізнаєтеся про метод дропшиппінгу, який ви можете почати використовувати вже цього тижня і заробляти хороші гроші. Але спершу…

1 000 000 грн на мрію

Якщо ви бажаєте розбагатіти швидше - радимо скориститися неймовірною акцією від партнеру Є-Гроші

Просто оформіть позику в період з 10.06 по 10.07.2024. Постійні клієнти також приймають учать, за умови оформлення в мобільному додатку КП "Яскравий" або "Яскравий Big".

Як стати учасником акції, якщо ви вперше звертаєтесь до Є Гроші?

Оформіть першу позику на суму до 30 000 грн в компанії Є Гроші в період з 10.06.2024 до 10.07.2024, щоб прийняти участь в розіграші грошових призів!

Призи, які чекають: 

1 місце - 15 000 грн
З 2 по 3 місце - 5 000 грн
З 4 по 9 місце - 2 000 грн 
З 10 по 17 місце - 1 500 грн
З 18 по 30 місце - 1 000 грн

Реєструйтесь зараз за посиланням! А також я надам унікальні промокоди:

  • Перша позика під 0,01% із промокодом WB99.  Дійсний до 2033 року.   

  • Ставка 1.2% на повторний кредит з промокодом  EGUA Дійсний до кінця 2024 року. 

Перші кроки: Чого не варто робити!

Коли більшість людей думають про дропшиппінг, вони уявляють собі продаж якогось дешевого товару з-за кордону в магазині Shopify, щоб отримати прибуток і просувати магазин за допомогою реклами на Facebook...

Я можу сказати вам прямо зараз ... стратегія більше не працює. Вона має кілька ключових недоліків, які заважають вам побудувати стійкий бізнес.

По-перше, доставка товарів з-за кордону до США займає від 14 до 30 днів. Це занадто довго, оскільки люди очікують на доставку від 1 до 7 днів. Це те, що вони можуть отримати з Amazon.

По-друге, плата за рекламу не є стійкою в довгостроковій перспективі. Спочатку це може спрацювати, але врешті-решт ваша маржа прибутку стане настільки низькою, що ви не зможете отримувати хороший прибуток, незалежно від того, скільки ви продаєте.

Стратегія великих грошей

Після того, як ми пояснили, чого не варто робити, давайте подивимося, як насправді почати:

Виберіть постачальника для своїх продуктів Dropshipping, який вже знаходиться в США. Це дозволить вам отримати швидку доставку за 7 днів.

Пошук постачальників

Ви можете знайти найкращих постачальників за допомогою швидкого пошуку в Google. Тепер вам просто потрібно знайти того, хто має продукт, який ви просуваєте, і ви можете рухатися далі, про це пізніше.

Органічні методи просування

Далі, ми не можемо використовувати Facebook Ads для просування наших продуктів, це призведе до нестабільного бізнесу, а норма прибутку буде занадто низькою.

Замість цього, чому б просто не використати органічні методи просування... але використання таких речей, як SEO для ранжування в Google, займає занадто багато часу і навряд чи варте ваших зусиль.

Замість цього використовуйте соціальні мережі, зокрема Instagram Reels та TikTok, щоб ваш магазин побачили.

Секрет великих продажів:

Щоб отримати продажі, і багато... вам потрібно, щоб багато зацікавлених людей відвідали ваш магазин Shopify.

Це можливо, тільки якщо ви використовуєте органічний метод просування, який дозволяє залучити багато трафіку.

Instagram та TikTok ідеально підходять для цього. Достатньо лише одного короткого відео, яке буде дуже ефективним, щоб отримати сотні тисяч відвідувачів і заробити від $5 тис. до $20 тис. на продажах.

Кроки для початку:

Для початку вам потрібно зайти на обрану вами платформу, TikTok або Instagram, і подивитися, що там вже є.

Змоделюйте, що працює:

Якщо ви намагатиметеся з'ясувати, що працює з нуля, ви витратите на це цілий день. Замість цього просто подивіться, які продукти вже добре продаються на цих платформах, і просто копіюйте їх.

Пошук хороших продуктів

Для цього зайдіть на TikTok і пошукайте хештеги на кшталт tiktokmademebuyit або інший - amazonfinds.

Тепер ви можете взаємодіяти з цим типом контенту, і алгоритм TikTok покаже вам більше такого контенту.

Не поспішайте

На даному етапі вам просто потрібно прокрутити відео про вірусні продукти і подивитися, які з них резонують з вами, щоб створити свій власний бізнес.

Коли ви знайдете відео, яке вам сподобається, просто зайдіть на сторінку власника магазину і подивіться, чим він займається.

Подивіться на тип відео, які він публікує, і подивіться, чи є потенціал заробляти хороші гроші на цих продуктах. Якщо так, можете починати.

Модель успіху

Я вже згадував раніше, що ви нічого не досягнете, якщо просто намагатиметеся вгадати, що працює. Ви повинні моделювати успіх - щоб своєчасно отримувати результати.

Ось чому вам потрібно подивитися на магазин продукту, який ви обрали, щоб змоделювати його і зробити ще кращим.

Створіть магазин

На YouTube є незліченна кількість навчальних посібників Shopify про те, як створювати висококонверсійні магазини, які ви можете використовувати.

Знову ж таки, у вас вже є базова лінія для початку, просто зробіть її кращою, зробіть зображення кращими, зробіть текст для продажу кращим і так далі.

Знайдіть товари

Тепер просто знайдіть товар на одному з веб-сайтів постачальників, які ви визначили в попередніх кроках, і переконайтеся, що ви можете почати замовляти у них, як тільки отримаєте продажі з вашого магазину.

Створення відео

Після того, як ви створили свій магазин, ви можете почати зі створення коротких відеороликів про товари.

Знову ж таки, змоделюйте, що працює, подивіться на відео ваших конкурентів, які, на вашу думку, працюють добре, і створіть щось подібне, можливо, навіть додайте щось, що, на вашу думку, зробить відео ще кращим.

Залишайтеся послідовними і закликайте до дії

На цьому етапі переконайтеся, що ви послідовно завантажуєте відео як в Instagram, так і в TikTok, і у ваших відео є заклик до дії, щоб люди натискали на посилання в біографії, щоб потрапити до вашого магазину і зробити покупку.

Заробіть великі гроші на дропшиппінгу

Висновок

Стратегія, про яку я розповідав тут, дозволяє вам почати будувати бізнес на дропшиппінгу з нуля і з часом заробляти стабільні гроші, використовуючи органічний трафік з TikTok та Instagram.

Якщо ви продовжуватимете вдосконалюватися і зосередитеся на створенні більш ефективного контенту, ви будете на шляху до заробітку великих грошей за допомогою Dropshipping.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

620.5KПрочитань
11Автори
463Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається