Blum що за гра і коли аірдроп та лістинг ?

Чому Blum має перспективи на майбутнє:

1. За проектом Блум стоїть серйозна команда, до них входять засновники сервісу ex-керівники BInance з СНД та Азії: Володимир Смеркіс та Гліб Костарев.

2. Цікава та перспективна ідея самого сервісу, яка привабить велику кількість людей і Ноткоїн це вже довів.

3. Проект розробляється та випускається за підтримки Binance, розумієте серйозність намірів так?

4. Ви матимете можливість першими купити будь-який токен завдяки моделі CEX/DEX, у тому числі мем-токени до того, як вони стануть популярними. Найшвидший доступ до перевірених гем!

5. Можна буде здійснювати Trade і торгувати безпосередньо зі свого гаманця, наприклад MetaMask або Trust Wallet в мережах Ethereum, Cosmos, Solana, BNB, AVAX, Arbitrum, Polygon та інших. Все в одному місці, без реєстрацій та верифікацій!

6. Проект Blum у крипто індустрії з'явився лише у Квітні, але вже має понад 2 600 000 підписників у Телеграм та понад 3 000 000 активних користувачів у боті. Також вони мають свій дискорд-сервер.

Коли аірдроп та лістинг:

Розробники надали детальну Roadmap на своєму офіційному сайті 👇


З приводу лістингу Blum Поінт поки конкретної дати та інформації на якій біржі він буде немає, прогнози робити теж поки що складно, також поки невідомо, яким буде курс і ціна монети Blum, тому рекомендую підписатися на їхні офіційні канали (community) там буде як отримати дроп і потім вивести гроші.

Карта Blum виглядає дуже добре, є чіткий план розвитку, і найголовніше, що все, що зазначено в Roadmap реалізується, так що зараз farm, а price трохи пізніше.

Хочете знати більше? Тоді приєднуйся до мого телеграм каналу де я буду допомагати вам заробляти.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптомен
Криптомен@cryptoman

28.5KПрочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 27 травня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається