Hot Protocol - протокол захисту для mpc* гаманців , на блокчейні - near.
*Multi-party computation (mpc) — це набір криптографічних протоколів, які дають змогу кільком сторонам проводити спільні обчислення без розкриття вхідних даних учасників.

Here wallet

Here wallet — це некастодіальний гаманець, що працює як веб-додаток у Telegram. Підтримує мережу Near і випущені в ній активи, зокрема токени Hot, які можна використовувати для оплати комісій у гаманці. За заявами розробників, це перший випадок, коли токен проєкту здатний виконувати функцію криптовалюти. Токен можна майнити в середині гаманця . Токен поки не продається на біржах , але продаются ф’ючерси Hot ціна котрих коливається близько 3$ і досягала 4$ .

Можливості гаманця:

1 - Майнінг
2 - Стейкінг (10-20%APY)
3 - Безкоштовні транзакції між гаманцями
4 - Брідж між мережою Near та Base
5 - Airdrops
6 - NFT

Як почати майнити токен Hot?


Майнінг Hot у гаманці Here wallet відбувається гранично просто.
Посилання знайдете у цьому пості.
1 - запускаєте бота та створюєте гаманець.(не забудьте зберегти seed phrase)
2 - Після первинного налаштування гаманця в головному меню для початку майнінгу потрібно натиснути на Claim.
3 - Розпочнеться процес майнінгу криптовалюти.
4 - Переходите у вкладку “mining” та виконуєте місії (важливо)

Лайфхаки для новачків:

1 - пройдіть додаткові місії від партнера Base , де зразу зможите залутати 6 HOT . Завдяки ним зможете прокачати видобуток на 3lvl.
2 - прокачуйте спочатку хранилище , до 4го лвл - щоб збирати монети раз в 6 год.
3 - потім вже качайте швидкість до 4го і хранилище до 5го.
4 - 3ій показник прокачки надважливий на максимальному рівні збільшує видобуток вдвічі . Встановлювати додаток не обовязково - достатньо перейти по посиланню(місія) .
5 - Закиньте 0.6 Near це дасть вам змогу пройти усі інші місії . Тримати на балансі інші активи не потрібно. Приклад місії : свапаєте Near на 1 usdt-відмічаєте виконано - свапаєте назад .
6 - хранилище не треба качати на 6ий рівень , економія 10 hot або 2 тижні часу . Різниця тільки в тому, що доведеться збирати токени двічі на день .
7 - запрошуйте друзів , як мінімум одного для виконання місії .як максимум усіх кого можете - отримуєте 20% видобутку від ваших друзів .
8 - долучіться до їх пабліку “Hot airdrops” де постійно проводять роздачі токенів за підписку на якийсь канал . Сильний буст на початку .На канал не треба тримати підписку .
9 - 1 телеграм аккаунт = 1 гаманець . тож зробіть декілька як маєте можливість , і відповідно зробіть їх своїми реффералами.

Щодо цього проекту можна розповідати безкінечно , він активно розвиваеться та оновлюється. Гаманець має багато можливостей, проводяться постійні айрдропи. А на всі питання відповім в коментарях .

Буду вдячний за підписку на мій tg . Там я ділюся цікавими новинами , проектами а також роздумами щодо крипторинку . Дякую за увагу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
The Individual Power
The Individual Power@TheIndividualPower

Crypto /music/ life

608Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • А чи можна Ваш гаманець?

    Все частіше можна почути фрази на кшталт: "тільки некастодіальні гаманці", але що це означає і які гаманці взагалі бувають? Давайте заглибимося в цю тему та зрозуміємо, які переваги пропонують різні типи гаманців.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • За що дадуть дроп у Hamster Kombat?

    По чатах ходить інформація про умови для дропу від хом'яка, але поки що вона не підтверджена!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Революційна пропозиція від конгресмена США: оплата податків біткоїнами

    Натрапив на цікавий документ: конгресмен США Метт Гетц запропонував законопроект, який дозволить американцям сплачувати федеральний прибутковий податок за допомогою біткоїну.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається