На тлі загального спаду багато альткоїнів пережили криваву лазню, втративши від 30% до 70%. Це падіння змусило багатьох "аналітиків" сумніватися у можливості настання альт-сезону. Не варто переживати, альтсезон буде

Розуміння динаміки Халвінгу

Цикл Біткоїна може передбачити час наступного сезону альткоїнів. Основна ідея полягає в тому, що після кожного халвінгу Біткоїна, що відбувається приблизно кожні чотири роки, з'являється можливість для зростання альткоїнів. Цей патерн залишається стабільним протягом усієї історії промисловості.

Вплив халвінгу на альткоїни

Після халвінгу Біткоїну потрібно від одного до півтора року, щоб досягти нового максимуму, як правило, близько 500 днів. І це час, коли альткоїни мають демонструвати вибухове зростання. Наприклад, після третього халвінгу Біткоіна 9 листопада 2021 року, Біток досяг свого ATH, а невдовзі після цього Ethereum оновив свій максимум до $4800. Сталося це наступного дня.

Як працює потік грошей

Ключ до розуміння ринку лежить у патерні потоку грошей. Спочатку інвестори прямують до Біткоїна, а після його перегріву, переливають капітал у ще холдні альткоїни. Цей приплив грошей альткоїни призводить до значного збільшення їхньої вартості. Тут начебто все зрозуміло, нічого хитрого. Інвестори виходять із перегрітого битка в недогріті альти.

Поточні ринкові індикатори: ведмежі чи бичачі?

Домінування Біткоїна становить понад 54%, це ще сезон Біткоїна. Цього тижня відбулося невелике зниження з 55,04% до 54,68%. Це мінімальне вагання. Згідно з історичними даними та ринковими тенденціями, бум альтів можна чекати у другій половині 2025 року.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
The Individual Power
The Individual Power@TheIndividualPower

Crypto /music/ life

889Прочитань
1Автори
2Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • А чи можна Ваш гаманець?

    Все частіше можна почути фрази на кшталт: "тільки некастодіальні гаманці", але що це означає і які гаманці взагалі бувають? Давайте заглибимося в цю тему та зрозуміємо, які переваги пропонують різні типи гаманців.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • За що дадуть дроп у Hamster Kombat?

    По чатах ходить інформація про умови для дропу від хом'яка, але поки що вона не підтверджена!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається