Звіт CoinMarketCap за найпопулярнішими криптовалютами:


Пройдемося по кожному регіону, від домінації битка до загальної присутності мемів та тріумфу NOTcoin в Африці.

Північна Америка
Найбагатший регіон, думаєте, вони не женуться за фантиками? Як би не так. Суворий та холодний розрахунок – це вже не про Америку. У ТОП-5 за популярністю одразу два мема, а NOT популярності не набув. Домінація Битка: 49%, вища тільки в Австралії. У п'ятірку увійшли Солана, Ефір та два мема: Пепе та Шиба.

Європа
Топ відкриває Біток із домінацією 44%. На другому місці – NOT, за ним майже чверть уваги аудиторії. Закрив п'ятірку TON, який до вподоби лише жителям Східної Європи та південно-західної Азії. Цікаво було б побачити картину, якби поділили Європу на "Європу та СНД". Увійшли б NOT і TON не потрапили б до п'ятірки Європою? Ні.

Азія
В Азії домінує Біток, але майже таку саму популярність отримав NOT. Іран, Азербайджан, Індія були дуже активними. Далі йдуть Pepe та TON, а п'ятірку замикає Ефір. Азіатський регіон шукає опції виживання, тому екосистема TON забрала понад 40% уваги. Статистика щодо багатих азіатських країн (Китай, Японія, Корея) недоступна.

Південна Америка
Латиноси люблять крипту, але ринок складний. У регіоні домінує биток, слідом йде Runes — токен, який цікавить лише латиносів. Замикають п'ятірку Солана, NOT та Pepe.

Африка
Найбідніший регіон грає у лотерею. NOTcoin - найпопулярніший токен, що випереджає биток, слідом йдуть три мем-коїни, популяні лише там. Африка робить ставку на Мема. Для Африканця крипта – це як гра у лотерею.

Австралія
Домінує биток із більш ніж 50% домінацією. Далі йдуть SOL та Ефір – розумний, зрілий вибір. На четвертому місці – NOT, австралійці не фармили NOT, але інвестують та обговорюють. П'ятірку замикає PEPE.

Загальний висновок:

Інтерес до битка домінує повсюдно, крім Африки. Друге місце за NOTcoin, з сильною присутністю в Європі, Азії та Африці. Меми домінують на ринку крипти, зайнявши 14 слотів із 30, ще 4 слоти за SOL. Загальний інтерес до мем на найвищому рівні.

В моєму телеграм більше актуальних новин про криптовалюту https://t.me/+nW33GzXyASg2YTgy
Також я там розповів коли почнеться альт сезон)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
The Individual Power
The Individual Power@TheIndividualPower

Crypto /music/ life

889Прочитань
1Автори
2Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • А коли настає альт-сезон?

    На тлі загального спаду багато альткоїнів пережили криваву лазню, втративши від 30% до 70%. Це падіння змусило багатьох "аналітиків" сумніватися у можливості настання альт-сезону. Не варто переживати, альтсезон буде

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • А чи можна Ваш гаманець?

    Все частіше можна почути фрази на кшталт: "тільки некастодіальні гаманці", але що це означає і які гаманці взагалі бувають? Давайте заглибимося в цю тему та зрозуміємо, які переваги пропонують різні типи гаманців.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • За що дадуть дроп у Hamster Kombat?

    По чатах ходить інформація про умови для дропу від хом'яка, але поки що вона не підтверджена!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається