Hamster Kombat

Hamster Kombat - чергова "тапалка", що працює як міні-додаток у месенджері "Телеграм". Про сам проект та його основну механіку я писав в окремій статті: Hamster Kombat - нова тапалка. Основна механіка та як пасивно заробляти! Тут же будуть новини повязані з грою за останній час.

Коли лістинг Hamster Kombat

Гадаю варто почати з питання яке цікавить більшість на даний момент. На початку цього тижня у X відбувся прямий ефір за участю представників TON та Hamster Combat. Член команди ігрового проекту під ніком Hamster Girl розповіла, що дата лістингу токена поки що запланована на липень. Однак усе може змінитись.

"Це [лістинг] може відбутися раніше, а може і пізніше, тому що, очевидно, є різні фактори, включаючи відповідність [і] переговори", - пояснила Hamster Girl.

Під час прямого ефіру Hamster Girl також наголосила, що ігровий процес Hamster Kombat команда проекту, на відміну від Notcoin, завершувати не збирається. Згідно з дорожньою картою, розробники планують представити ще багато оновлень.

«Очевидно, що гра ніколи не припиниться. Ми не звернемо її і після лістингу. Вона продовжуватиметься, і в ній з'явиться ще більше механік, ще більше карт […] та ще більше стимулів запрошувати друзів і грати один з одним», — сказала Hamster Girl.

Розробники також відповіли на одне з найпоширеніших питань. За їхніми словами, аірдроп, що готується, залежатиме від прибутку за годину і деяких інших параметрів активності, а не від балансу монет. Інші деталі команда пообіцяла розкрити трохи пізніше.

Токен Hamster Combat запустять в екосистемі TON

Команда The Open Network (TON) оголосила про партнерство з «тапалкою» Hamster Combat. Ігровий Web3-проект запустить свою «екосистему хом'яків» та токен на блокчейні TON.

Також сьогодні у Hamster Kombat, на вкладці Airdrop, з'явилася можливість підключати гаманці TON, на які потім виводитимуться гроші із самої гри (крипта).

Airdrop

Надпопулярність Hamster Kombat

Проект з'явився наприкінці березня цього року, але швидко набрав популярності. Канал "битви хом'яків" - найбільший у всьому "Телеграмі". Спільнота Hamster Kombat на момент написання матеріалу налічує 28,6 млн. учасників.

У середу, 5 червня, команда гри-клікера розповіла, що до міні-додатку зайшло 100 млн гравців. Це на 40 млн більше, ніж за кілька днів раніше. А ще – 100 млн осіб становить 1,234% від усього населення планети, наголосили розробники.

Статистика Hamster Kombat
Статистика Hamster Kombat

Проте мотивувати людей долучитися до гри — не так складно. Набагато важче змусити їх залишитися. Не зважаючи на це, за останніми даними, кількість щоденних активних гравців Hamster Kombat в середньому становить 40-45 млн осіб на день.

Соціальні мережі – окрема тема проекту. В даний час на офіційний канал «битви хом'яків» у YouTube підписано майже 17 млн ​​користувачів. У Х (колишній «Твіттер») кількість фоловерів становить близько 6 млн.

Hamster Kombat: до чого тут Азбука Морзе

Цього тижня команда «битви хом'яків» представила новий спосіб заробітку внутрішньоігрових монет. За розшифровку Азбуки Морзе додаток даватиме 1 млн. активів.

Для того, щоб ввести шифр, необхідно три рази натиснути на вікно під назвою «прибуток за тап». Екран оновиться, і на ньому з'явиться той самий хом'як, тільки на тлі червоної кнопки.

Механіка проста: коротке натискання дасть точку, а довге — тире. Шифр оновлюється раз на добу, так само, як і комбо з карток для пасивного заробітку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Wanderer
Wanderer@Wanderer

30.8KПрочитань
2Автори
4Читачі
На Друкарні з 6 травня

Більше від автора

  • Hamster Kombat - нова тапалка. Основна механіка та як пасивно заробляти!

    Перш за все, ця історія буде про крипту. Якщо не цікаво - проходимо мимо. А для тих хто в темі життя вчить, що краще робити все те, що пропонує ринок, ніж залишатися осторонь. Тим більше, що вкладень немає, часу витрачаємо небагато, а прибуток може бути цілком пристойним.

    Теми цього довгочиту:

    Тапалка
  • Grass: пасивний заробіток за допомогою домашнього інтернету

    Grass - це децентралізований протокол, а якщо бути точнішим оракул, який дозволяє заробляти майбутні токени проекту $GRASS за рахунок використання вашої пропускної спроможності домашньої мережі через спеціальне Web-розширення.

    Теми цього довгочиту:

    Що Таке Grass

Вам також сподобається

Коментарі (5)

Чому у мене не набираються в Морзе відомі слова? Хоча я бачу, як летять правильні крапки тире. Іноді пару букв і вискочить. Але наступна буква убирає попередні. Хоча набираю правильно.

Вам також сподобається