Мій ледачий секрет, як заробляти $230 на день (просто копіюючи та вставляючи!)

Зміст

Ви коли-небудь хотіли заробляти більше 200 доларів на день, не виходячи з дому, з мінімальними зусиллями?

Що ж, знаєте що - це цілком можливо. Я розробив секретну стратегію, яка дозволяє мені заробляти сотні в день, просто копіюючи і вставляючи. Ще не заінтриговані?

Продовжуйте читати, щоб дізнатися, як ви можете реалізувати мою ліниву стратегію заробітку $230 на день. Найкраще те, що для початку вам не потрібні спеціальні навички або попередній досвід.

Якщо ви вмієте копіювати і вставляти, ви зможете заробляти.

Вибір правильної ніші та книг для просування

Вибір правильної ніші та книг для просування є ключовим для того, щоб ця стратегія працювала. Оберіть нішу, яка вас цікавить, наприклад, самодопомога, здоров'я чи бізнес. Потім знайдіть популярні аудіокниги в цій ніші, які пропонують партнерську програму.

Шукайте книги з великою кількістю відгуків і високим рейтингом. Чим популярніша книга, тим більше потенційних покупців і комісійних для вас. Перевірте, чи написав автор інші книги - можливо, ви зможете просувати всю його колекцію.

Зареєструйтеся в партнерській програмі Audible, щоб отримати унікальні партнерські посилання. Ви зароблятимете гроші щоразу, коли хтось купуватиме аудіокнигу за вашим посиланням. Чим більше книг ви просуваєте, тим більше у вас буде посилань і тим більше ви зможете заробити.

Нехай ваш список книг буде коротким, від 3 до 5 максимум. Зосередьтеся на якості, а не на кількості. Надайте детальну інформацію про кожну книгу, наприклад, автора, оповідача, тривалість і короткий тизер сюжету, не даючи спойлерів. Згадуйте про високі відгуки та рейтинги, щоб підвищити довіру до рекомендацій.

Регулярно оновлюйте список, додаючи до нього новинки та бестселери. Останні популярні книги викличуть найбільший інтерес у читачів. Але не видаляйте зі списку старі книги, якщо вони більше не доступні.

Деякі класичні твори продовжують добре продаватися, і ви не хочете втрачати потенційні довгострокові комісійні.

Вибравши правильну нішу і добірку популярних аудіокниг для просування, ви отримаєте міцний фундамент для легкого заробітку за допомогою цього простого методу копіювання та вставки.

Все, що залишилося зробити, - це залучити трафік до ваших статей через соціальні мережі та пошукову оптимізацію. А потім розслабтеся і спостерігайте, як починають надходити партнерські комісійні!

Створення резюме за допомогою ChatGPT і перефразування за допомогою QuillBot

Якщо ви хочете заробляти легкі гроші без особливих зусиль, ця стратегія копіювання та вставки для вас. Секрет полягає у використанні інструментів штучного інтелекту для створення анотацій книг та унікального контенту, який можна монетизувати.

ChatGPT може створювати стислі, але вичерпні анотації до будь-якої книги, яку ви оберете. Просто вкажіть назву книги та автора, і ChatGPT підсумує ключові ідеї, сюжет, персонажів, теми чи будь-що інше, що ви вкажете. Ці згенеровані штучним інтелектом анотації стануть основою вашого контенту.

Потім перефразуйте резюме за допомогою QuillBot, щоб зробити їх унікальними. QuillBot перефразовує контент речення за реченням за допомогою складного ШІ, зберігаючи зміст, але змінюючи слова та структуру. Це гарантує, що ваш контент буде оригінальним і уникне плагіату.

Маючи на руках згенерований штучним інтелектом і перефразований контент, ви можете писати короткі статті на Medium, що включають анотації. Не забудьте додати важливі ключові слова, привабливе зображення та партнерські посилання на аудіокниги, щоб заробити комісію, коли хтось купує їх.

Ця проста, але потужна стратегія копіювання та вставки використовує штучний інтелект для виконання важкої роботи. Ви надаєте назви книг, ChatGPT і QuillBot займаються створенням контенту, а ви вставляєте його на Medium.

Просуваючи високоприбуткові партнерські пропозиції, такі як аудіокниги, ви можете заробляти 230 доларів на день і більше всього за кілька годин роботи. Ось що я називаю легкими грошима!

Публікація оптимізованих статей на Medium та вставка партнерських посилань

Після того, як ви вибрали кілька популярних аудіокниг у вашій ніші та створили їхні анотації, настав час опублікувати оптимізовані статті на Medium та вставити партнерські посилання Audible.

Публікація на Medium

Medium - це безкоштовна блог-платформа, яка займає високі позиції у видачі Google, тому публікація на ній забезпечить доступ до вашого контенту великій кількості читачів. Зареєструйтесь у безкоштовному обліковому записі та створіть статтю, включивши в неї анотацію однієї з ваших книг.

Дайте статті привабливий заголовок і мініатюру, додайте відповідні зображення та посилання на аудіокнигу, використовуючи своє партнерське посилання.

Щоб збільшити трафік і партнерські продажі, зосередьтеся на заголовках, багатих на ключові слова, і розкидайте відповідні ключові слова по всій статті. Наприклад, стаття про звички може мати заголовок "3 звички, які змінять ваше життя (згідно з цим бестселером)" і кілька разів згадувати звички, продуктивність, самовдосконалення та особистісне зростання.

Вставка партнерських посилань

Ключ до заробітку за допомогою цього методу - включення вашого партнерського посилання Audible, щоб ви отримували комісію, коли хтось купує аудіокнигу. У своїй статті в Medium вставте посилання в кілька місць, наприклад

На початку: "Нещодавно я прослухав [Назва аудіокниги] на Audible, і вона дуже мене зачепила". [Партнерське посилання].

Коли ви згадуєте ключові переваги або висновки: "Одним з найбільших висновків для мене стало вироблення кращих звичок". [Автор аудіокниги] ділиться деякими звичками, що змінюють життя, в [Назва аудіокниги]. [Партнерське посилання]".

Наприкінці - заклик до дії: "Якщо ви шукаєте [вигоду], я настійно рекомендую прослухати [Назва аудіокниги] на Audible. [Партнерське посилання]"

Використовуючи цю стратегію, ви можете опублікувати кілька статей, кожна з яких рекламує різні аудіокниги, і заробляти до $230 на день або більше у вигляді партнерських комісій.

Ключовим моментом є послідовність та оптимізація вашого контенту і партнерських посилань, щоб забезпечити максимальну кількість продажів. З практикою ви будете отримувати прибуток на автопілоті!

Заключні думки

Тепер у вас є покроковий план, як заробляти 230 доларів на день, не докладаючи особливих зусиль. Все, що вам потрібно зробити, - це вибрати кілька книг для просування, підсумувати їх, перефразувати зміст і опублікувати статті на Medium зі своїми партнерськими посиланнями.

Не встигнете й оком моргнути, як почнете отримувати комісію від Audible, не докладаючи особливих зусиль. Спробуйте цю стратегію - ви нічого не втрачаєте і можете отримати величезний потенціал для заробітку. Зробіть перший крок і почніть вже сьогодні.

Хто знає, можливо, саме він стане тим поворотним моментом, який забезпечить вам стабільний потік пасивного доходу і звільнить ваш час для того, щоб робити те, що ви дійсно хочете.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

765.6KПрочитань
11Автори
581Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається