Найпростіший заробіток на фотостоках

Для цієї схеми нам насправді знадобиться тільки телефон і небагато часу. Заробляти ми на фотографіях, які навіть не потрібно знімати.

Загалом для заробітку нам потрібна програма Shutterstock contributor (вводьте цю назву у своєму магазині додатків). Воно потрібне для того, щоб завантажувати фото на сайт Shutterstock. Продаватимемо фотографії, за які нам платитимуть.

Але не можна просто скачати якесь фото з інтернету і завантажити його, це не принесе грошей і вважатиметься за порушення авторського права. Але ми покажемо вам спосіб, як можна це правило обійти. Зрештою, не у всіх пейзажі за вікном.

Де брати фотографії:

У пошуку YouTube вводимо щось на кшталт: travel video 4k. Ви побачите велику кількість відео з подорожами, де є багато моментів із красивими краєвидами. При цьому вони у чудовій 4К якості.

Тематика подорожей була обрана як приклад, використовуйте різні тематики, наприклад, красиві пляжі.

У правому верхньому кутку натискаємо на три точки, заходимо у фільтри і вибираємо пункт "Ліцензія Creative Commons" ці відео можна використовувати у своїх цілях, тобто ці відео не мають авторських прав:

Відкривайте відео у високій якості. Після чого знаходите гарний кадр, робите скріншот, обрізаєте зайве та зберігайте. Далі через мобільний фоторедактор Lightroom (без проблем його знайдете у своєму магазині програм) трохи покращуємо і фото готове. Потрібно, щоб воно було добре деталізоване. Якщо знаєте найкращий за покращенням фото редактор, можете без проблем використовувати його.

Далі завантажуємо фото на Shutterstock. Пишемо опис англійською (можете скористатися перекладачем), після чого потрібно додати ключові слова, які підходять за змістом та підібрати назву. Потім фото вирушать на модерацію.

Як заробити:

Так як ви новачок, вам платитимуть приблизно по 2 $ за одне фото. Ті, хто вже давно зарекомендував себе, як топовий фотограф, одержують по 700 грн з одного фото.

Щоб заробляти більше, завантажуйте по 20-30 фотографій на день. Покупців у принципі доведеться чекати не довго, тому що на цей сервіс приходять саме за покупкою фотографій.

Якщо завантажувати 20 фотографій на день, то продати 15-20 фото за тиждень цілком можливо. З цього ви отримаєте приблизно 35 $.

Зі зростанням ваших продажів поступово зростатиме сума, за яку ви продаватимете фотографії. Виводити гроші можна через PayPal. А від туди вже можете переводити будь-куди.

Як заробити ще більше:

Ніхто вам не заважає використовувати цю схему одразу на великій кількості різних платних фотостоків. Серед таких інших можна виділити: Fotolia, Dreamstime, Depositphotos і т.д. Так що ваше завдання: гуглить, знаходити якнайбільше різних платних фотостоків і далі також працюєте за схемою.

Ось такий нехитрий та досить простий спосіб заробітку. Витрачати потрібно приблизно 30-40 хвилин на день. Пам'ятайте, що фотографії потрібно завантажувати щодня. Чим більше тим краще.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

634.5KПрочитань
11Автори
468Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Стрижка газонів як бізнес-ідея

    "Зелений" бізнес - чудовий варіант для тих, хто любить природу і воліє працювати на свіжому повітрі. І одним із найприбутковіших його різновидів є бізнес на стрижці газонів

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес-ідея
  • Як почати заробляти $10 000 на місяць за 90 днів

    Очікуйте, що вам доведеться копати глибоко і працювати наступні 90 днів Я знаю, що більшість людей шукають швидкого рішення. Чарівну кулю, яка дозволить заробляти $10 000 на місяць, майже не працюючи.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • 30 грантів для бізнесу від ЄС, USAID, Mercy Corps та українського уряду

    У цій статті ми розглянемо 30 грантів від Європейського Союзу (ЄС), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), організації Mercy Corps та українського уряду, які пропонують фінансування від 2000 до 2,5 млн.

    Теми цього довгочиту:

    Гранти На Бізнес

Вам також сподобається

Коментарі (2)

😊😊😊😊

Вам також сподобається