Nodepay: пасивний заробіток за допомогою інтернету. Проект схожий до Grass

Nodepay - це проєкт схожий на Grass, але, за інформацією від розробників, має інший принцип роботи. Серед партнерів присутні MexC Global, OKX Blockdream Ventures, Jump Crypto та інші.

Як це працює?

Принцип роботи схожий до Grass. Ви просто встановлюєте у своєму браузері (наприклад Google Chrome) звичайне розширення, яке автоматично без вашої участі працює з пропускною здатністю вашого інтернету, що не використовується, але тільки тоді, коли ваш браузер відкритий. За це вам нараховують спеціальні поінти

Як почати фармити поінти у проекті Nodepay?

Отже, а тепер приступимо до інструкції з фарму поінтів за допомогою розширення Nodepay. Це безкоштовно, не потрібно жодних вкладень. Вам потрібно тільки встановити розширення. По суті, фарм поінтів максимально простий, впорається навіть новачок. Просто створити обліковий запис, завантажити розширення та активувати його.

Інструкція:

  1. Переходимо за цим посиланням: https://app.nodepay.ai/register?ref=KQ6Qyz24OpacL2D

  2. Заповнюємо всю необхідну інформацію. Обов'язково вказуємо запрошення, оскільки без нього ви не зможете створити свій обліковий запис. Вказуємо цей код: KQ6Qyz24OpacL2D

  3. Перевіряємо всі дані та натискаємо Register;

  4. Далі ви потрапляєте у Dashboard. Тут будуть відображатися різні дані, наприклад, статистика ваших зароблених поінтів, стан ваших активних мереж, інформація про ваші реферали та інші деталі.

  5. Ваш наступний крок - встановити розширення. Для цього ви можете клікнути на лінку вгорі сторінки або можете просто перейти за цим посиланням https://chromewebstore.google.com/detail/nodepay-extension/lgmpfmgeabnnlemejacfljbmonaomfmm воно теж відразу відкриває розширення Nodepay;

  6. Після того як ви встановите розширення, вам потрібно відкрити його і увійти до свого облікового запису, який ви вже створили раніше, просто натисніть кнопку Login і залогінитись;

  7. Потім просто відкрийте розширення знову та натисніть кнопку Activate.

  8. Далі чекаємо старт проекту, який заплановано на 25 травня.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Wanderer
Wanderer@Wanderer

11.7KПрочитань
1Автори
2Читачі
На Друкарні з 6 травня

Більше від автора

  • StakingFarm допомагає отримувати пасивний дохід

    Стейкінг - це прибутковий спосіб отримання пасивного доходу за допомогою криптовалют, а StakingFarm надає зручну платформу, що робить цей процес доступним для всіх типів інвесторів. При реєстрації ви отримуєте 50 доларів, які потім будуть приносити 1 долар кожного дня.

    Теми цього довгочиту:

    Stakingfarm
  • Pig of Ton - проект на ТОN з хорошим AIRDROP та ROADMAP. Оглад проекту та гайд.

    Pig of Ton - це кіберсвині, а не звичайні ліниві свині, яких ви зустрічаєте на своїй планеті. Ми свині на TON, наділені надзвичайними здібностями. Окрім їжі та сну, ми знаємо, як розважити вас та принести удачу. Поліпшіть нас, відгодуйте, щоб отримати жирний AIRDROP.

    Теми цього довгочиту:

    Pig Of Ton
  • Blum - пасивний фарм поінтів в Telegram

    Blum – це гібридна біржа, що пропонує універсальний доступ до токенів за допомогою гейміфікації в міні-додатку месенджера Telegram. Фарм виконується без Вашої участі. Потрібно заходити лише раз в 8 годин щоб зібрати нафармлене.

    Теми цього довгочиту:

    Blum

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Далі чекаємо старт проекту, який заплановано на 25 травня.

А я вже третій день думаю чому в мене не працює…))

Вам також сподобається