NotCoin - втрачена можливість заробити з нуля, чи шанс поринути у криптовалюту

NotCoin - як люди заробили гроші, просто тапаючи по екрану.

Можливо багато з вас чули, або бачили в тіктоці чи інстаграмі, про NotCoin. Люди, просто тапаючи по екрану, мали можливість заробити грошей.

Токен Not вийшов на біржу 16 червня, і на момент написання статті його ціна становить 2 центра. Тобто, якщо людина натапала по екрану 10000 токенів, вона заробила 200 доларів. Тільки вдумайтеся в це, 200 доларів за просто кліки по екрану.

На даний момент, монету фармити вже не можна, оскількивже відбувся лістинг, і тепер можна лише торгувати нею. Ті, хто хотіли на ній заробити і вірили в цей проект, зараз починають вриватись у ринок криптовалюти.

Аналоги NotCoina, та чи можливо на них заробити?

Пять секретов Hamster Kombat: как зарабатывать миллионы на хомяке каждый  день

Після приголомшливого прориву тапалки NotCoina, в телеграмі почали з’являтись багато інших тапалок, таких як Hamster Kombat, Blum, CatiZen та багато інших. Всі вони стверджують, що тапаючи по екрану їхні додатки, вони зможуть заробити кошти. Але всі вони є простою рекламою проекту, і скоріш за все, багато з цього не заробиш. В підтвердження моєї думки, розробники Hamster Kombat повідомили, що монети можна буде виводити лише протягом 2-х років.

Tronix App - телеграм додаток, з якого токени можна виводити кожен день.

Сьогодні, у цій статті, я хочу розповісти вам про маловідомий на даний момент проект, з якого кошти можна виводити кожний день в валюті TRX (який на ринку з 2018 року, і непотрібно чекати на лістинг).

Кожний день по 50 доларів приходить нагаманець:

Про Tronix App:

Цей додаток майнить токени абсолютно на пасиві, не потрібно тикати на екран, як у випадку з Hamster Combat. Єдина відмінність Tronix від Hamster, це можливість інвестицій для збільшення свого прибутку. Відсоток складає 134,784% на місяць. Що це означає? Це означає, що вклавши 100 доларів, через місяць заробите 134 долари. Що є хорошою інвестицією, для збільшення свого пасивного доходу. Токени можна виводити хоть кожен день.

Як почати без вкладень?

Кожен новий користувач TRONIX після реєстрації отримує щедрий вітальний пакет, який складається з 1 GH/s потужності майнінгу та 10 000 токенів SHIB. З 1 GH/s ви можете мати 0,5184 TRX на день і 15,5 TRX на місяць. Крім того, у додатку є прості місії, якими можна легко заробити більше токенів SHIB. Для тих, хто хоче максимізувати свої прибутки, ви можете орендувати майнінгову потужність на 30 днів і отримати гарантований прибуток розміром 134,784% протягом періоду оренди. Ваш прибуток розраховується щосекунді в токенах TRX, щоденна прибутковість становить 4.4928%% від вартості оренди. Це означає, що ваш чистий прибуток за 30 днів буде 34,784% від початкових інвестицій.

На сьогоднішній день, число учасників проекту TRONIX вже перебільшило за 3.000.000 людей!!! Не втрачай і ти, таку можливість

БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ ТА ПОСИЛАННЯ НА ТЕЛЕГРАМ БОТА TRONIX APP В ТЕЛЕГРАМ КАНАЛІ❗

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кирил Жданюк
Кирил Жданюк@cryptopower

Секрети заробітку на крипті!

14.1KПрочитань
0Автори
10Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається