Сьогодні у нас на огляді криптопроєкт TRONIX APP, якщо хто не шарить, майнер криптовалюти створений на основі телеграму. Чи реально на ньому заробити? Чи можна виводити свої намайнені токени? Як збільшити швидкість майнінгу? І як він взагалі працює і чи довго проживе? Все постараюся пояснити в цій статті.

Огляд додатку TRONIX APP

Як бачимо, в головному меню у нас просто крутиться вентилятор з певною швидкістю. Саме це число, це і є швидкість вашого майнінгу. Щойно ви зареєструвалися в проєкті, ваша швидкість майнінгу становитиме 1 GH/s. Це означає, що за місяць ви намайните 14 тронів, а мінімальне виведення 20 тронів. Токен, який ви майните, торгується на біржах з 2018 року, і ціна на нього 11-12 центів. Не потрібно чекати на лістинг монети, як у випадку з хом'яком або блюмом, токени можете виводити в будь-який момент на свій гаманець. Важливо зауважити, що ця швидкість дається вам лише на один місяць, через місяць ця швидкість пропаде і ви перестанете майнити. Що ж треба зробити, щоб збільшити свою потужність майнінгу і дійсно заробляти хороші гроші?

Як збільшити швидкість майнінгу?

Для того, щоб збільшити свою швидкість майнінгу і вийти на хороший дохід, вам потрібно в цей проєкт інвестувати. Вклавши свої токени, ви гарантовано отримуєте 135% доходу і можливість виводити токени хоч щодня від 20 штук. Для того щоб інвестувати, натискаємо кнопку BOOST і вибираємо кількість токенів, які хочемо вкласти.

TRONIX одразу прораховує, скільки ми будемо майнити на день і скільки ми отримаємо після закінчення оренди майнінгової потужності.

Після того як ми вибрали кількість токенів, нам видає адресу, за якою ми маємо перевести наші активи, копіюємо її і заходимо на біржу.

Важливо зазначити, що депозит робиться тільки в токенах ТРХ, також не забудьте врахувати комісію під час переказу з біржі. Отже, заходимо на біржу і переказуємо наші токени за скопійованою адресою, і очікуємо зарахування, яке зазвичай займає до 3-х хвилин.

Також, не забуваємо про виконання простих місій, за які ви отримуєте токени SHIB.

Як вивести намайнені токени?

Для того щоб вивести свої намайнені токени, вам потрібно зайти на свою біржу або гаманець, знайти токен ТРХ і скопіювати адресу для поповнення.

Після того, як скопіювали, переходимо назад у TRONIX, знаходимо баланс ТРХ, натискаємо SEND.

Вписуємо кількість, яку бажаємо вивести, і вставляємо адресу, яку ми скопіювали.

Усе! Очікуємо зарахування токенів, зазвичай це займає до 8 годин.

Перпективи проекту TRONIX.

Чи довго проживе проєкт? - ніхто не знає. Єдине, що я можу сказати, так це те, що я бачу перспективу в TRONIX. Адже це не просто, одиничний додаток, TRONIX - це повноцінна екосистема, яка постійно розвивається і вдосконалюється. Вони планують ще створювати нові додатки для заробітку і розваг. Відносно недавно вони запустили ще й своє казино. А що це означає? - це означає, що у них завжди є кошти для виплати доходів своїм інвесторам. Тому, особисто я активно займаюся майнінгом криптовалюти і заробляю з TRONIX. Поки проєкт існує, і регулярно робить виплати, чому б і не інвестувати.

Висновок.

Отож, з Tronix не заробляє лише лінивий, або той хто боїться інвестувати свої кошти у майбутнє. Tronix - це не просто “вклав, та вивів кошти», Tronix - повноцінна екосистема, яка постійно розвивається та створює нові проекти. Програма дійсно виплачує кошти своїм інвесторам. Всі докази знайдете в телеграм каналі, посилання нижче.

📎🧠ПОСИЛАННЯ НА ТЕЛЕГРАМ БОТА В ЗАКРІПЛЕНОМУ ПОСТІ В ТЕЛЕГРАМ КАНАЛІ💸

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кирил Жданюк
Кирил Жданюк@cryptopower

Секрети заробітку на крипті!

13.8KПрочитань
0Автори
9Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається