Blum як зареєструватися і почати грати, інструкція по установці

Blum — це криптовалютна біржа в Telegram, створена колишніми керівниками Binance. Вона дозволяє користувачам заробляти Blum Points, виконувати завдання за підписками в соцсетях, залучати друзів і просто грати. У майбутньому після запуску і лістингу ці очки можна буде обміняти на реальні гроші.

Як отримати доступ до Blum

На даний момент зареєструватися в Blum неможливо, доступ до проекту можна отримати тільки за спеціальним посиланням. Це обмеження забезпечує контроль і поступове розширення спільноти. У нас є обмежена кількість інвайтів, які ви можете отримати за посиланням нижче:

Запрошення на гру (1000 місць вільно)

Перейшовши на посилання, ви потрапите в офіційний бот проекту Blum у Телеграмі. Натисніть "Launch Blum", щоб запустити програму.

Як почати заробляти та фармити поїнти

Щоб почати заробляти, необхідно натиснути кнопку "Start Farm", дохід йде автоматично, потрібно тільки заходити через вказаний час, щоб його отримати.

У розділі "Tasks" розташовані завдання щодо підписки на різні соціальні мережі за які ви отримаєте додаткові разові бонуси. Система працює не ідеально і іноді отримати нагороду можна просто перейшовши за посиланням на соцмережу та повернувшись назад, але для надійності ми б рекомендували виконати зазначену підписку.

І останній розділ "Frens", тобто запрошення друзів за яких ви отримуватимете 10% від їх доходу і 2,5% від доходу тих, кого запросять вони. Для початку доступно лише 5 запрошень, пізніше у деяких їх стає 10. Більше отримати можна тільки якщо у вас є активна соціальна мережа з підписниками, які видають за особистим зверненням до компанії.

Ще один спосіб фармити Blum

І фінальний спосіб заробітку Blum Points це проста гра, в якій потрібно кликати по екрану на елементи, що падають. Сині елементи у вигляді льоду заморожують час і дозволяють отримати кристали, а бомби повністю скидають прогрес, їх треба уникати. Щоб почати гру потрібно на головному екрані натиснути "Play", можна грати обмежену кількість разів на день.

Висновок

Зареєструватись у проекті Blum нескладно — достатньо отримати спеціальне посилання-запрошення та виконувати прості завдання, щоб заробити Blum Points. Ці дії не вимагають спеціальних навичок і легко можна здійснити. У майбутньому багато хто очікує значного розвитку проекту та можливості обміну зароблених очок на реальні гроші після лістингу та запуску біржі. Blum пропонує захоплюючий та зручний спосіб участі у криптовалютних ринках, роблячи їх доступними для всіх.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

69.5KПрочитань
0Автори
32Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • Corn battles - нова гра, де можна буде заробити криптовалюту та nft.

    Схоже, що ера простих тапалок починає свій поступовий захід сонця, стартує все більше і більше ігрових проектів з куди складнішими і цікавішими механіками. Серед таких і наш герой Corn Battles!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Огляд ігрового бота Chick Coop у Телеграм: аналог Ноткоін

    Хто з нас не мріє про заробіток, граючи у захоплюючі ігри? Зустрічайте Chick Coop, унікальну гру, яка не тільки бавить, а й дозволяє заробляти реальні гроші. У цій статті ми докладно розберемо ключові моменти та механіки гри, яка вже встигла завоювати серця багатьох користувачів.

    Теми цього довгочиту:

    Chick Coop
  • HOT Wallet як майнити. Перспективніше Notcoin

    HOT від NEAR Protocol NEAR Protocol - це платформа з відкритим вихідним кодом, призначена для створення високопродуктивних смарт-контрактів та децентралізованих програм.

    Теми цього довгочиту:

    Hot Wallet

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається