🧨Що таке TON Tanks? Очікуємо грандіозний старт P2E - гри на TON.

TON TANKS NFT - проект у Telegram, який обіцяє стати початком справжньої P2P-революції у світі ігор web3.

Ваш власний арсенал NFT танків - це не просто колекціоновані предмети, це ваш ключ до захопливих битв і реальних нагород.

TON TANKS - NFT P2E гра

Для того щоб домінувати в TON TANKS, вам потрібно озброїтися мінімум трьома різними типами танків, створивши ідеальний батальйон, який зможе впоратися з будь-яким викликом.

Для любителів адреналіну передбачені дуелі 1 на 1, де можна буде проявити свої навички і стратегічний талант.

Всесвіт TON TANKS - це місце, де кожен ваш танк - не просто засіб для перемоги, а цінний актив, який може вирости в ціні. Стратегія, майстерність і тип вашого танка відіграють важливу роль у вашому успіху і можуть принести вам не просто славу, а й справжні нагороди.

Кожна битва - це шанс проявити себе!

Roadmap проекту TON Tanks

Будьте готові до боїв, які запам'ятаються на все життя. Нехай кожен ваш танк стане символом вашої майстерності та стратегічного генія.

Розділ твоєї техніки у Telegram боті Ton Tanks

Приєднуйтесь просто зараз і будьте в авангарді революції P2P-ігор з TON TANKS NFT. Це самісінький початок, гра у стадії розробки, не зволікай, будь одним із перших.

➡️Розпочати гру⬅️

Новини TON Tanks

🚀🎉 Дякуємо за вашу підтримку, друзі TON TANKS! 🚀🎉

Завдяки вашій активності та участі, ми досягли неймовірного успіху! Після нашої роздачі NFT, TON TANKS увірвався в топ-15 за обсягом на ринку. Це доводить, що разом ми можемо досягати великих висот! 🌟

🎮 Оновлення розробки: Наша команда невпинно працює над створенням першої версії гри, вкладаючи тонни часу і ресурсів, щоб здивувати вас.

🔄 Реферальна система: На ваші численні прохання ми розробили реферальну систему. Сьогодні ми раді повідомити вам, що наша реферальна система доступна в додатку вже сьогодні. Тепер за кожного приведеного користувача ви зможете отримати 10% від його майбутнього доходу в грі!

📱 Спрощений інтерфейс: Сьогодні ми також анонсуємо запуск нового інтерфейсу в нашому додатку. Цей інтерфейс націлений на підкреслення унікальності TON Tanks. Наша команда продовжує працювати над поліпшеннями і доопрацюваннями додатка, щоб у майбутньому надати вам ще більш унікальний досвід.

🎁 Скоро новий розіграш NFT: Ми намагаємося зробити так, щоб у кожного учасника ком'юніті TON Tanks була можливість отримати свій персональний NFT. Підписуйтесь на наші соціальні мережі (якщо ви ще не зробили це), і стежте за нашими анонсами розіграшів NFT.

❤️Ми пишаємося тим, що стоїмо в одному ряду з лідерами ринку, і це все завдяки вам, нашій неймовірній спільноті! Ринок уже зараз високо цінує NFT від TON Tanks. І у нас немає сумнівів, що в майбутньому ця буде тільки збільшуватися.


🔥Майнінг HOT NEAR Wallet🔥

🥷Майнінг Blum🥷

🚀Майнінг XLM xBLAST🚀

🤌Майнінг TapSwap Solana🤌

🌚Майнінг Harvest MOON Meteor Wallet🌚

👾Майнінг PXLs Pixel Wallet👾

🌈Майнінг SWITCH PocketFi🌈

📈Біржа #1 - OKX📈

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

109.2KПрочитань
30Автори
58Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається