Публікація містить рекламні матеріали.

Новини та аналоги Ноткоін: ціна Notcoin монети на біржі

Новини та аналоги Ноткоін: ціна Notcoin монети на біржі
Новини та аналоги Ноткоін: ціна Notcoin монети на біржі

Гра Notcoin від Телеграм перейшла на новий рівень розвитку, охопивши в сумі понад 35 млн. користувачів та зародивши новий тренд на ігри-клікери з фармінгу монет. У цій статті розглянемо й інші подібні ігри – аналоги Ноткоїна, в якому можна продовжити видобуток монет.

Аналоги гри Ноткоїн

До 20 квітня - очікуваної дати лістингу на Bybit, Ноткоін зберігає навколо себе ажіотаж та популярність. Однак, на ринку з'являються нові і нові аналоги криптовалюти, які прагнуть повторити або перевершити успіх Notcoin. Деякі з них позиціонують себе як покращені версії оригіналу, в той час як інші пропонують нові та інноваційні підходи до технології блокчейн.

Незважаючи на перспективні заяви, не всі аналоги Ноткоін можуть конкурувати з оригіналом за популярністю. Гра на ринку непередбачувана та потребує уважного аналізу та оцінки кожного нового учасника. Зрештою, лише час покаже, які з них знайдуть успіх і визнання у криптоспільноті.

Серед популярних і не дуже відомих аналогів Телеграм бота Ноткоіна є такі:

  • TapSwap - Клікер у телеграм боті для отримання Solana. Це максимально схожий аналог Notcoin. Платформа була запущена 15 лютого і за цей час зібрала понад 2 млн користувачів, продовжуючи активно набирати обертів. Дата лістингу зібраних токенів поки що не відома.

  • MemeFi coin - Ще один клікер за аналогією з Ноткоін. Проект було запущено близько тижня тому та вже налічує 1.5 млн. користувачів. Тому, MemeFi coin вважається найшвидшим аналогом Notcoin. У токена, що заробляється в грі, поки немає застосування, також не відомі дати лістингу на біржі. Швидше за все, інформацію буде оголошено пізніше.

  • NEAR Wallet - Hot - це міні-додаток в Telegram для зберігання NEAR, USDT та видобутку токенів HOT

  • Timecoin - це міні-додаток в Telegram для видобутку токенів, аналог HOT

  • PocketFi - ідеальне рішення для безперешкодного міжмережевого перекладу токенів з функцією майнінгу. Майнінг аналогічний NEAR Wallet - Hot і Timecoin

  • HarvestMoon - це новий децентралізований web3 додаток, побудований на базі мережі "NEAR" всередині Telegram.

  • MOMO AI - телеграм бот-гра для участі в аірдропі від MetaOasis (соц. Ігрова платформа на web3, зібрали 3M $ інвестицій). На даний момент це топ-4 за користувачами та обороту додаток на Солані.

  • Hello Pixel - це міні-додаток в Telegram для зберігання токенів SGB, exUSDT видобутку токенів PXLs

  • Airdrop Addex- це публічна роздача монети Addex в рамках рекламної компанії, ви отримуєте Addex коїни як перші користувачі

  • Wormfare : Ще один цікавий проект, де власники NFT черв'яків можуть грати та заробляти на цьому. Зароблені монети можна буде перевести у токен WOFR.

  • Catizen : Клікер, в якому потрібно виробляти котиків. Чим більше котиків, тим більше об'єм vkitty монет, які вони приносять.

Кожен із цих проектів заслуговує на увагу, якщо ви зацікавлені у фармінгу нової криптовалюти. Фармінг на цих майданчиках може стати перспективним заняттям для всіх зацікавлених учасників крипторинка та стати одним із найактуальніших методів заробітку у світі криптовалют.

Лістинг Notcoin на біржі

Але не забуваємо про Ноткоїна, який незабаром має з'явитися на біржах. Насамперед, робимо ставки на перевірені та великі криптомайданчики, такі як:

  • Bybit - мабуть, найвідоміша з криптоплатформ, що користується популярністю у трейдерів з усього світу завдяки зручним інструментам.

  • Gate.io : Виділяється на тлі конкурентів завдяки інноваційним розробкам, створюючи ідеальні умови для трейдерів, націлених на максимізацію доходів.

  • MEXC : Залучає користувачів своєю легкістю у використанні та широким асортиментом криптовалют, що робить її однією з найдоступніших платформ для торгівлі.

  • Bingx : Виявляє новаторство у своєму підході, пропонуючи різні торгові інструменти, які підходять для виконання різноманітних торгових стратегій.

  • Kucoin : Привертає увагу трейдерів своєю простотою управління, багатим набором торгових інструментів та надійним сервісом, ставши кращим вибором для багатьох користувачів.

Лістинг на таких великих та відомих майданчиках, звичайно ж, не тільки збільшує ліквідність самої монети, але й може принести суттєвий дохід інвесторам та фермерам.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ігор Р
Ігор Р@ihorR

Тестнет, аірдоп. майнинг.

61.1KПрочитань
6Автори
72Читачі
На Друкарні з 15 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається