🔥Що таке HOT? Як видобувати HOT? NEAR + HOT = Telegram.

HOT

HOT є центральним елементом екосистеми NEAR всередині Telegram. Завдяки мета-транзакціям, використання HOT дозволяє здійснювати реальні транзакції на блокчейні, грати в ігри та оплачувати перекази. Це перший FT, який має функціонал нативних токенів блокчейну L1.

В майбутньому HOT буде працювати не тільки з екосистемою NEAR. Після того, як у 2 кварталі 2024 року почнеться так звана Chain Abstraction, ви зможете використовувати HOT для здійснення транзакцій на Ethereum та інших мережах, схожих на Ethereum.

Ви можете ознайомитися з усіма основними функціями гаманця тут.

NEAR WALLET - офіційний гаманець NEAR Protocol у телеграм. Навіщо він Вам? Щоб безкоштовно отримати токени HOT, накопичити їх і продати в майбутньому. NEAR WALLET у телеграм працюватиме на основі HOT coin. $HOT - це новий практичний токен для NEAR екосистеми всередині телеграм. Завдяки використанню мета-транзакцій за допомогою HOT можна буде здійснювати реальні транзакції на блокчейні, використовувати ігри, оплачувати gas за перекази. Це перший FT який має функціональність нативних токенів L1 блокчейнів. У майбутньому, можливості HOT не будуть обмежуватись тільки NEAR екосистемою, після запуску Chain Abstraction у Q2 2024 він дозволить користувачам виконувати транзакції на Etherium та інших EVM сумісних мережах.

Наразі всі божеволіють від Notcoin, і це правильно! Але не варто пропускати аналогічні можливості, де можливі потенційні ікси за прості дії. За аналогією з Notcoin, можна прокачати свій акаунт і майнити швидше. Також є винагороди в HOT за прості завдання.

Як почати видобувати HOT

Потрібно зареєструватися у проекті. Процес майнінгу починається одразу після створення гаманця і отримання першого безкоштовного HOT, коли ви натискаєте кнопку "Подати заявку".

Після того, як ви отримаєте перший HOT, почнеться процес майнінгу, але він зупиниться, коли заповниться панель зберігання.

Зберігання

Спочатку ви розпалюєте дуже маленький вогонь і кожні 2 години перевіряєте, щоб він не згас. Для цього існує індикатор Сховища. Як тільки цей індикатор заповниться, HOT припинить видобуток, поки ви не заберете їх.

Спочатку Сховища вистачає лише на 2 години видобутку, але ви можете збільшити його, використовуючи хоти, щоб збільшити час безперервного видобутку.

Всього існує 6 рівнів сховища:

Рівень 0 - Дерев'яне сховище - 2 години - безкоштовно

Рівень 1 - металеве сховище - 3 години - 0,2 HOT

Рівень 2 - Модульне сховище - 4 години - 0,5 HOT

Рівень 3 - Сховище для рідин - 6 годин - 1 HOT

Рівень 4 - Зберігання титану - 12 годин - 4 HOT

Рівень 5 - Сховище золота - 24 години - 10 HOT

Швидкість видобутку

Чим більше HOT у вас є, тим краще! Отже, найважливіше - це швидкість майнінгу. Існує 3 способи її збільшення:

Камін

Камін відповідає за основну швидкість видобутку HOT, і ви можете підвищити його рівень так само, як і рівень Сховища, використовуючи HOT.

Всього існує 5 рівнів каміна

Рівень 0 - Дров'яне вогнище - 0.01 HOT/год - безкоштовно

Рівень 1 - Кам'яне вогнище - 0,015 HOT/год - 0,2 HOT

Рівень 2 - газовий камін - 0,02 HOT/год - 1 HOT

Рівень 3 - Неоновий камінний зал - 0,025 HOT/год - 2 HOT

Рівень 4 - Неоновий мультикамін - 0,03 HOT/год - 5 HOT

Рівень 5 - Золотий камін - 0,05 HOT/год - 15 HOT

Деревина

Ліс використовується для значного збільшення видобутку HOT, спеціально розроблений для найактивніших користувачів, які готові зануритися в екосистему NEAR Протоколу разом з нами. Щоб отримати мультиплікатор, потрібно виконувати різні місії.

Реферальна система

Найефективніший спосіб добувати HOT - запрошувати друзів. Ми створили дворівневу реферальну систему. Ви отримуєте додаткові 20% після кожної заявки, зробленої вашим прямим рефералом, і 5% після кожної заявки, зробленої тими, кого запросив ваш реферал.

Щоб запросити друга, натисніть на кнопку "Друзі" і надішліть посилання своєму другу.

Видобуток $HOT

HOT дійсно записується в блокчейн (on-chain), як тільки ви заявляєте про нього. За кожну заявку на HOT потрібно сплатити мережеву комісію, також відому як "газ". Однак, оскільки ми використовуємо протокол NEAR, мережева комісія дуже низька (близько $0.005) і вираховується за кожну транзакцію в токені $NEAR.

Спочатку у вас є 3 безкоштовні транзакції (ми покриваємо витрати на бензин). Однак згодом, щоб отримати HOT, у вас є 3 варіанти:

1. Поповнити рахунок NEAR

Просто додайте NEAR до своєї адреси.

2. Покрити плату за газ в HOT

Ми попереджаємо, що ви можете це зробити, але економічно вигідніше використовувати NEAR для покриття плати за користування мережею.

3. Виконуйте місії

Виконуйте спеціальні місії та заробляйте безкоштовні транзакції.

Підсумок

Пропускати цю тему точно не потрібно. Очевидно, що NEAR WALLET відповідає останнім трендам і обов'язково щось роздасть активній аудиторії. Токен HOT потрібно активно майнути, збирати і чекати хорошої ціни на лістингах. Стежитиму за розвитком проекту, писатиму статті при оновленнях.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

109.6KПрочитань
30Автори
58Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається