Одяг для котів сфінксів

Зміст
Одяг для котів сфінксів велюровий світшот / худі та велсофтова безрукавка Floksi Pet
Одяг Floksi Pet для котів котів Sphynx (Сфінкс), Donskoy Sphynx (Донський сфінкс), Canadian Sphynx (Канадський сфінкс), Peterbald (Петерболд), Ukrainian Levkoy (Український левкой), Bambino (Бамбіно), Elf Cat (Кіт-ельф), Cornish Rex (Корніш-рекс), Devon Rex (Девон-рекс), Abissinian (Абісінська кішка), Burmese (Бурманська, Бірманська короткошерста, Бурмезька, Бурма)

Всім Привіт. Ми виготовляємо одяг для своїх та інших котиків які цього потребують.

Для чого одяг котам?

Їм може бути добре без нього, та не тоді коли холодно, чи спекотно на сонці, від якого може обгоріти шкіра, почервоніти та боліти декілька днів.

Самі по собі ми не любимо “наряджатися” та мати купу речей, які займають життєвий простір і тому ми намагалися зменшити кількість зайвого одягу для сфінксів, щоб всі були у плюсі і хазяєва і їх улюбленці.


Хазяї отримають :
— захист кота від зовнішніх подразників, який економить нерви , час, гроші.

— необхідну кількість одягу, що позитивно для бюджету, а довговічні, сучасні та якісні матеріали тільки сприяють цьому.

Коти отримають :

— Зручність у пересуванні, в яких вони без проблем бігають та стрибають, відвідують лоточок

— Не треба постійно шукати собі нори та кутатися в пледи
— А ти справді виглядаєш мило і навіть кумедно у цих штанях!


Температурний режим

Температура безшерсних котів завдяки їх підвищеному метаболізму коливається в межах 38-38,5 градусів Цельсія, температура здорової людини 36,6 . Щоб зорієнтуватися ми прикидуємо на себе як би ми почувалися при тій чи іншій температурі, та накидуємо зверху ще декілька градусів різниці температури тіла між нашою та котячою.

Звісно що всі люди різні та, та відкриємо вам таємницю що коти теж :) з 5 наших котів у нас 1 мерзляк, 1 гарчий що любить спати розкритий коли середняки краще будуть накриті )
Сподіваюся головну думку ви впіймали де та межа коли тепло чи холодно.


Матеріали

Основні тканини для пошиву нашого одягу :

Бавовна

Зазвичай це 95-100% бавовни, якщо це 95-97% то інші 3-5% це синтетичні волокна які додають еластичності і міцності.
Ми використовуємо її для легкого одягу, переважно для літніх прогулянок чи домашніх посиденьок.

Бавовна в наших моделях теж буває різної щільності, еластичності та може мати легкий начіс.

Велюр або спорт велюр

Велюр , спорт велюр - це суміш синтетичних волокон, зовні він має короткі приємні на дотик ворсинки, до тіла гладка поверхня. Головні переваги велюру - це велика зносостійкість, навіть проти котячого язика який створений знімати м’ясо з кісток, робить мінімальні його ушкодження завдяки тому, що шар ворсинок на тканині майже той самий що у кота на язиці, тому вони більше його розчісують, а не ушкоджують. Також він дуже еластичний та добре тягнеться, забезпечуючи комфортний рух у будь-яку площину. По теплоті це щось середнє між бавовною та флісом.

Фліс та полар фліс

Ми обираємо фліс який не кашлатиться та не утворює катишків, який відводить піт, та секрет шкіри сфінксів, легко переться та швидко висихає, не втрачаючи зовнішній вигляд.

Сам фліс - це синтетичний нетканий матеріал з поліетилентерефталатного волокна, який є гіпоалергенним ( у ньому не можуть жити бактерії), фліс це доволі широка назва і його варіантів є досить багато, ми використовуємо його два види. Також він буває різної якості м’який і приємний, або прямо скляний як дика синтетика в 90-і роки в якій неможливо ходити.

Полар фліс - це фліс тільки більш шільний та товстий, більш пружний, краще тримає форму та зберігає тепло, нагадує дуже пресоване хутро.

Велсофт

Велсофт - це синтетичне волокно , його ще порівнюють з махрою, та вони схожі лише умовно. Велсофт - це поліестер, який має довгі тонкі ворсинки більш гладкі зовні, та пухкі всередині. Велсофт не накопичує вологу, він буде її відводити, в той час як махра - це більший процент бавовни, вона має виражені петельки, довші зовні і коротші всередині. Бавовна накопичує, вбирає вологу.

Махра більш важча та не така еластична, а велсофт легкий та дещо еластичний. Тому більше підходить для котячого одягу по своїм характеристикам.

Завдяки тому що велсофт такий приємний всередині, сфінкси його дуже полюбляють бо ходять наче закутані в свій улюблений плед :)


Ми маємо 5 основних моделей, які постійно удосконалюються, враховуючи наш погляд і ваші відгуки

Це:

— Майки

Майка Floksi Pet , одяг для сфінксів який виробляється в Україні

Майки можуть бути у трьох виконаннях :

з бавони

з велюру

з велсофту

Переваги цієї моделі в тому, що вона зручно одягається та знімається, відкриті груди, які вони так люблять вилизувати, а також додаткова “вентиляція” та більш зручне пересування для вередунів

— Футболки \ Безрукавки

Одяг для сфінксів made in Ukraine Floksi Pet

Існують футболки або безрукавки з матеріалів як і майки ( бавовна, велюр, велсофт)

Це стандартна модель яка має трохи більше захисту.

Одяг без рукавів для сфінксів є оптимальним для повсякденного життя, ігри та сну, прогулянок у теплу погоду, він закриває основну частину тіла. Одяг за розміром для ваших улюбленців буде як друга шкіра, яка дозволить спати і не випадати лапкам, стрибати та бігати, тобто бути собою та під додатковим захистом, головне щоб котобатьки правильно знімали мірки, та відносилися до цього питання відповідально.

— Худі \ Світшоти

Світшот \ худі велюровий колор блок м’ята + персик для кота сфінкса, орієнтальна кішка, абесинської породи, породи бурма та інших порід без хутра чи підшерстку

Світшоти або худі це футболки з подовженим рукавом. Кофтинки чи толстовки. Також виготовляємо їх з бавовни, велюру, та велсофту.

Ця модель створена з рукавом реглан, який враховує анатомію кішки ( кішки мають такий своєрідний мішок із шкири і коли кішка сідає то її кінцівки заходять під шкірку і якби притискаються до тіла десь всередині. Така модель рукава забезпечує нормальній функціональності біомеханіки котячих і не натирає, не затискає “підмишки”.
У цього одягу є такий нюанс, що лапи можуть випадати під час сну, бо він виготовлений з еластичних матеріалів, що забезпечують безпроблемну рухливість, а от під час сну вони викручуються і сплять в таких позах що складно уявити :)

— Жилетки (з застібкою на одному плечі, на двох плечах, на животі, на спині)

флісові двосторонні жилетки для сфінксів виробництва Floksi Pet які виготовляються в Україні.

Це прям наша гордість, бо з цього і почався Floksi Pet, і це історична модель яка була придумана мабуть років з 10 тому і справжній Аналогов нєт )), коли тільки починали шити.
Хотілося винайти модель і це з рештою вдалося, вона позиціонується як “must have” одяг для сфінксів.

Головна фішка цих желеток, що вони двусторонні, тобто можна носити на одній стороні, потім вивернути і отримати ту ж саму модель тільки в інших кольорах. На фото видно що блакитно бежева жилетка має зелений колір в середині і якщо б ви її вивернули то побачили що ця жилетка зелено жовта.

Ще велика перевага в тому що усі шви знаходяться всередині і там нічому натирати.

Також ми робимо таких 4 різновиди які покривають різні потреби.

  • на одному плечі - застібка для краси, це виглядає екстравагантно та цікаво

  • на двох плечах - така модель забезпечує легке вдягання як натягнути шкарпетку, не треба влучати в отвори для лап і на перших етапах для новоспечених власників їх чотириногих членів сім’ї це досить полегшує процес вдягання, що теж впливає на стосунки та зберігає нерви )

  • на животі - модель яка більше підходить для вагітних кішечок, щоб можна було розстібнути частину кнопок і надати доступ то сосків, та і не треба постійно одягати роздягати. Також зручно, коли кіт швидко виріс, особливо його живіт, то якийсь час можна виграти завдяки застібці на животі

  • на спині - ця модель підходить для більш агресивних та темпераментних хвостиків, а також дуже зручно одягати товстунців, та варто пам`ятати, що треба зберігати баланс в часі одягання та в комфорті, бо така застібка на кнопках, а їх буває 8-10 штук в залежності від довжини спинки.

Тож ця інновація в котячому гардеробі і сфінксячій моді зробила революцію) а завдяки їх довговічності клієнти поверталися через рік півтора і казали зробити ще одну :)

— Комбінезони \ Комбінезони 2 в 1 \ Комбінезони з подовженим коміром(снуд)

Комбінезон велсофтовий 2 в 1 Flokis Pet з капюшоном, з відстібними штанцями для дому та прогулянок для котів Sphynx (Сфінкс), Donskoy Sphynx (Донський сфінкс), Canadian Sphynx (Канадський сфінкс), Peterbald (Петерболд), Ukrainian Levkoy (Український левкой), Bambino (Бамбіно), Elf Cat (Кіт-ельф), Cornish Rex (Корніш-рекс), Devon Rex (Девон-рекс), Abissinian(Абісінська кішка), Burmese (Бурманська, Бірманська короткошерста, Бурмезька, Бурма)

Теж одна із перших на ринку одягу для котів

  • Sphynx (Сфінкс),

  • Donskoy Sphynx (Донський сфінкс),

  • Canadian Sphynx (Канадський сфінкс),

  • Peterbald (Петерболд),

  • Ukrainian Levkoy (Український левкой),

  • Bambino (Бамбіно),

  • Elf Cat (Кіт-ельф),

  • Cornish Rex (Корніш-рекс),

  • Devon Rex (Девон-рекс),

  • Abissinian(Абісінська кішка),

  • Burmese (Бурманська, Бірманська короткошерста, Бурмезька, Бурма)

та інших порід без хутра, чи з малим підшерстком комбінезон 2в1 з розряду “must have" який має штанці, які можна зняти та регулювати таким чином температуру тіла вашого любого друга. Мати дві речі в одній, светр та комбінезон. У поєднанні з вже вам відомими флісовими жилетками ці дві речи можуть покрити більшість випадків в яких котам потрібен одяг.

Ці та цільні комбінезони з цього матеріалу можна укомплектувати капюшоном як на фото, додати шапку для кота, та чохол на хвіст.

Також цільні комбінезони виготовляються з бавовни, велюру, велсофту (як на фото), полар флісу (які мають моделі з подовженим коміром, а також чохлом на хвіст.


Також Флоксі Пет придумали виготовляти двосторонні кепки

Двосторонні кепки для літніх прогулянок котів-сфінксів на сонці виробництва Floksi Pet

Вони підходять для прогулянок в сонячні дні, захищають голову від теплового удару, а очі від ультрафіолету та доповнюють і підкреслюють образ та настрій.


Також ми виготовляємо унікальні лежанки, які можете переглянути в нашому інстаграм https://www.instagram.com/floksi_pet/


Останнє, та в нашому випадку це перше, на що ми орієнтуємося - це якість пошиву.

Мало де можна зустріти відстрочку швів в одязі для сфінксів, що забезпечує більше комфорту, також ми намагаємося враховувати положення принту, та підібрати якомога підходящий колір ниток, налаштування швейного обладнання, яке виготовляє продукт та інші нюанси, які не помітні на перший погляд, та можуть бути сигналом для споживача як майстер відноситься до своєї справи і до котів взагалі.

Сподіваємося всі українці будуть обирати якісний, технологічний та функціональний одяг, який буде дарувати тільки радість та приємні емоції, збереже духовне і фізичне здоров’я вас та ваших любих друзів.

з турботою та повагою, ваші Floksi Pet.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Floksi Pet
Floksi Pet@Floksipet

Сфінкси + программування :D

475Прочитань
2Автори
9Читачі
На Друкарні з 12 квітня

Більше від автора

  • 3д модель в браузері

    Бібліотека за допомогою якої можете інтегрувати 3д модель, або створити її математично, створити частинки і анімацію до них, фізику і будь що інше. потужна і цікава штука яка не лишить байдужими будь кого.

    Теми цього довгочиту:

    3д Графіка
  • FaviPaint.com - малювання іконок та фавіконок :) https://favipaint.com/

    Різноманітні інструменти які мають закрити більшість потреб при створенні фавікон та збереженні його в форматі *.ico чи *.png, скачати іконку з іншого сайта якщо вона дотсупна в коді сторінки.

    Теми цього довгочиту:

    Favicon

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Флоксі -це найякісніший одяг, який я можу придбати для свого кота, йому тепло зручно, не заважає ходити в туалет, гратись, займатись котячими справами, можна ходити гулять, подорожувати, вже більше року мій кіт має якісний одяг, можливо йому і не треба так багато, але я не можу відмовити собі у задоволенні купити все те красиве і підтримати виробників такого прекрасного одягу🫶🫶🫶

Вам також сподобається