Огляд AEW Dynamite 30.08.2023

Ми закінчили з All In, і сьогоднішній вечір буде принаймні наполовину присвячений наслідкам цього шоу. Я кажу "наполовину", тому що це також останній "Динаміт" перед тим, як ми перейдемо до All Out, який ви зможете подивитися разом з нами вже в понеділок, 4 вересня в нашому телеграм каналі. Це означає, що на нас чекає дуже стрімкий початок шоу. Давайте почнемо.

Шоу розпочалося з рекапу подій нещодавньо відгримівшого All In.

Джон Мокслі переміг Командера

У Командора були свої моменти, але бували і такі, коли за ним майже неможливо було спостерігати. Це був один з його поєдинків, коли здавалося, що хода по канату - це все, що він вміє, і це не дуже приємно бачити. Мокслі здобуває перемогу, щоб підбадьорити себе перед поєдинком за Інтернаціональний титул, але чи не було для нього кращого противника?

Нам показують у роздягальні Янг Бакс, до яких підійшли FTR, щоб запитати, чому вони не потиснули один одному руки після матчу. Бакси кажуть, що вони були в запалі, але визнають, що FTR були кращими. Bullet Club Gold переривають їхню розмову і кажуть, що Еліта зараз не в найкращій формі. FTR не подобається те, що їх перервали, і хлопці домовляються провести командний матч 4 на 4 на шоу All Out.

Тоні Сторм за лаштунками розмовляє з Рене. Вона розлючена, бо Сарая не дотрималася сценарію, що Сарая забула про свою роль, яку їй відвели в тому поєдинку. В пориві гніву вона кидає туфлями в Рене Янг, щоб випустити пар.

Кріс Джеріко вийшов на ринг, щоб поговорити про виступ свого гурту, а також про All In. Він нагадує, що шоу пройшло на очах 81 000 фанатів, але тепер він хоче поговорити з Семмі Геварою. Джеріко вибачається за те, що штовхнув його після матчу, бо бачив, що Гевара намагався допомогти йому виграти. Вони потискають один одному руки, і Джеріко каже, що ,можливо, Геварі варто було сильніше вдарити Оспрея бейсбольною битою. Гевара думає, що, можливо, Джеріко міг би вдарити його сильніше, використовуючи Ефект Юди, і це б спрацювало.

Джеріко каже, що іноді все йде не так, як планувалось, тому Гевара зазначає, що він залишив свою вагітну дружину, щоб приїхати до Лондона і допомогти йому перемогти. Джеріко каже, що Гевара був обраний для участі в шоу і, можливо, він зможе боротися на ньому наступного року. Семі каже, що, можливо, йому вдасться уникнути того, що зробив Джеріко, і не програти. Він нагадує, як Джеріко виграє титул на All Out, а потім втрачає пояс біля стейк-хаусу. Ситуація загострюється. Джеріко заспокоюється і пропонує возз'єднати Le Sex Gods і почати боротьбу за командні титули, починаючи з наступного тижня. Семі неохоче погоджується з цим.

Джон Мокслі за лаштунками, в компанії Клаудіо Кастаньйолі і Віллера Юти обіцяє виграти Інтернаціональний титул на All Out.

Едді Кінгстон переміг Віллера Юту в матчі за New Japan Strong Openweight чемпіонство

Бачите, саме тут захист титулу від іншого промоушена має сенс. Кінгстон проти Юти - це те, що станеться з титулом на кону або без нього, оскільки Кінгстон ненавидить друзів Юти. Додавання титулу до поєдинку робить його трохи цікавішим і набагато кращим, ніж якийсь холодний захист титулу.

Після матчу Клаудіо Кастаньйолі виходить..... і підхоплює Юту, щоб забрати його з собою.

ЕмДжейЕф у роздягальні, до нього заходить Адам Коул і починає говорити, але MJF його перебиває і каже, що він досить стурбований батл роялом, який пройде на Rampage, де буде визначено претендентів №1 на командні титули ROH, а також турніром, на якому буде визначений наступний претендент на його чемпіонство світу для поєдинку на Гранд Слемі.

Семмі Гевара зацікавлений у поверненні Le Sex Gods, але тут з'являється Дон Калліс, щоб перебити його. Гевара не збирається його слухати, бо в нього вже є сім'я, тож забирайтеся геть.

На ринг виходить Адам Коул. Він говорить про те, яким особливим був All In, незважаючи на те що, він програв у головній події. У нього буде ще один шанс, але що стосується ЕмДжейЕфа, то у нього дуже болить шия. Але не хвилюйтеся, вони будуть готові до шоу в Чикаго на All Out.

Родерік Стронг перебиває його і направляється до рингу в складі Kingdom. Він хоче дізнатися чи його здоров’я є менш важливим ніж Максвела. Після цього Майк Беннетт вириває мікрофон і хоче розказати історію, яка пов’язує їх ще з 2010 року. Він розказує про все, що з ними відбувалося, де виступали і як помагали один одному… Але Коулу важливо те, що про нього думають фанати. Адам пробує заговорити, але його перебиває Метт Тейвен, який розказує, що Коул покинув Kingdom ще в ROH, щоб приєднатися до Bullet Club, а потім піти до AEW. Тейвен називає Коула п’явкою і що той тримається ЕмДжейЕфа тільки, щоб відібрати в нього чемпіонство AEW. Коул заперечує його слова і каже, що вони мусять визнати, що MJF не є його другом, він найкращий його друг. Родерік каже, що він буде приймати участь в турнірі за право бути наступним претендентом на чемпіонство AEW і обіцяє стати тим, хто переможе Макса. Стронг також запевним, що зламає спину кожному на шляху до завоювання чемпіонства.

Хікару Шида, Брітт Бейкер і Кріс Статлендер перемогли Емі Сакуру, Марину Шафір і Найлу Роуз

Просто швидкий матч, жіночий поєдинок в AEW, посередині якого ще і включається реклама, але хто ми такі щоб судити компанію за це, чи не так? Кріс Статлендер зробила переможне утримання.

Зразу же після поєдинку на Кріс напала Рубі Сохо. Вона забрала TBS чемпіонство, коли на ринг забрались командні партнерші Кріс, після чого кинула його на землю і пішла за лаштунки.

Дон Калліс і Коносуке Такешіта переглядають на ТВ усі травми Кенні Омеги і планують, як завдати йому найбільшої шкоди.

На ринг виходять Acclaimed та Біллі Ганн, щоб відсвяткувати свою на All In. Кастер нахвалює їх, кажучи, що вони повернулись до фанатів, які за рік підняли їх на новий рівень. Вони перерізають стріку зі словами, що почалась нова ера в AEW і колір цієї ери - рожевий. Хлопці знімають полотно зі стола, де лежать нові комплекти чемпіонських титулів з рожевими ремнями.

Орендж Кессіді переміг Пента Ель Зеро Мієдо і захистив Інтернаціональне чемпіонство

І ось ми маємо ще один захист титулу Кессіді, де його б'ють, він виживає і йде далі, щоб зберегти титул. Не було майже жодних підстав вважати, що Кессіді програє, і вони не робили нічого, щоб зародити зерно сумніву. Бій Кессіді проти Мокслі вже розкручений, і їм, мабуть, варто було б пропустити цей бій, щоб уникнути не надто сильної драми.

Після матчу Кессіді сідає на стілець і говорить про те, що він дуже втомився, і кожен захист титулу робить його рюкзак важчим. Але він готовий битися в неділю, бо втомився від того, що йому кажуть, що він не повинен бути чемпіоном. Кессіді:

"Я завжди буду інтернаціональним чемпіоном, тому що я свіжовичавлений Орендж Кессіді, і у мене немає кетч фрази".

Після цих слів на ринг виходить Джон Мокслі. Вони стукаються головами, а потім Мокслі штовхає Кессіді рукою, але чемпіон прописує Джону ляпаса, після чого говорить щось йому на вухо і показує два середніх пальця. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається