Публікація містить рекламні матеріали.

Огляд навушників Redmi Buds Essential

Порівняння

Якщо Ви шукаєте бюджетні TWS-навушники, то найімовірніше, натрапите на лінійку Redmi Buds Essential від компанії Xiaomi. За вартістю – це ультрабюджетний клас. Тут немає шумоподавлення, без підтримки AAC, клас захисту всього IPX4. Вже за цими параметрами можна дійти невтішного висновку, що звук теж буде посереднім. Але немає! В огляді навушників Redmi Buds Essential на багатьох шанувальників бездротової гарнітури чекає приємний сюрприз, адже ми їх порівняли з більш висококласними навушниками цього ж бренду, які коштують удвічі дорожче, і результати максимально неоднозначні. Власне, припиняємо інтригувати і приступаємо до справи.

Магазини

Посилання та ціни

TOUCH

Купити за 699 грн

Kvshop.com.ua

Купити за 729 грн

Якість звуку TWS-навушників

Плюси та мінуси Redmi Buds Essential

Почнемо з того, що навушники виконані у зручному форм-факторі. Майже всю площу займають фізичні кнопки для перемикання звукової доріжки та прийому дзвінків. Цифрове шумозаглушення залишає бажати кращого, якість звуку голосу точно не можна назвати хорошим. Що ж до звучання, то тут, як кажуть, все пізнається в порівнянні. Ще до тестів здалося, що свою вартість гарнітура повністю виправдовує, але ми вирішили протестувати Redmi Buds Essential разом із Redmi Buds 4 Lite, які коштують вдвічі дорожче.

Несподівано для нас, у цій дуелі виграють Redmi Buds Essential, і нас це, м’яко кажучи, не втішило, адже новинку тільки-но придбали, і розраховували на об’ємний звук.

Насамперед, старе покоління навушників виділяється зручнішим форм-фактором більшість користувачів. Так, тут немає підтримки сенсорів, слабкіший захист від вологи, простенький мікрофон, але низи звучать об’ємніше. Власне, загалом звук відчувається більш чистим та об’ємним. У цей момент часу стало зрозуміло, що це не новинка не виправдала наших очікувань, а компанія Xiaomi колись випустила якісну гарнітуру середнього класу, яка сильно впала в ціні.

Якщо задуматися, то в момент виходу Redmi Buds Essential коштували на рівні середнього класу, але просто подешевшали з часом.

Плюси та мінуси Redmi Buds Essential

Разом з тим, у огляді навушників Redmi Buds Essential, ми маємо поговорити не лише про переваги купівлі цього покоління гарнітури, а й про недоліки. Безперечно, вони є. Насамперед, це кейс.

Як чути Ваш голос

Витягувати гарнітуру із цього кейсу максимально незручно. Зачепитися пальцями складно, а магніти утримують навушники, тому просто перевернути теж не вдасться. Доводиться піддягатися, і витягувати із затискачем, що ускладнюється в спеку року, коли руки вологі. До речі, стандарт захисту також невисокий. Так, від дощу вони захищені, але не більше.

Ще одним недоліком є мікрофон. Хоч і заявлено цифрове шумозаглушення, ми його не відчули зовсім. На вулиці говорити мобільним зв’язком через мікрофон буде незручно. Співрозмовникам буде погано чути Ваш голос.

Заряджаються ці навушники від Micro-USB досить швидко. Так, не за 5 хвилин, але чіплятися теж не хочеться, адже 1,5 години для цього класу точно не поганий показник.

Звук максимально добрий навіть для дорожчого класу навушників. Мені взагалі складно уявити TWS-навушники за 20 доларів, які зможуть дати таку чіткість і обсяг при прослуховуванні музики.

Плюси:

  • якість звуку;

  • зручність навушників;

  • низька ціна.

Мінуси:

  • мікрофон.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
MC
My Choice@MyChoice

3.9KПрочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 23 червня

Більше від автора

  • Як вибрати парфуми за типом шкіри: ТОП-10 парфумів Sisters Aroma

    Вибір парфумів залежно від типу шкіри може допомогти продовжити стійкість аромату та покращити його звучання. Ось кілька рекомендацій для різних типів шкіри:

    Теми цього довгочиту:

    Парфуми
  • Топ-10 кращих веб-камер – Рейтинг 2024 року

    Якщо з сучасними ноутбуками все передбачено в плані відео-спілкування та запису контенту, то зі стаціонарними ПК справи інакше.

    Теми цього довгочиту:

    Веб-камери
  • Топ-10 кращих VR-окулярів - Рейтинг 2024 року

    VR-окуляри повільно, але впевнено набувають популярності не тільки в ігровій індустрії, але і в галузі навчання, моделювання та в інших сферах життя суспільства.

    Теми цього довгочиту:

    Рейтинги

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається