Огляд WWE NXT за 17.10.2023

Ми продовжуємо огляд щотижневих шоу NXT. Після минулого тижня хайп жовтого бренду дещо просів, але минулотижневий ГМ бренду, Коді Роудс, заготував для нас командний батл роял, щоб визначити наступних претендентів на командне чемпіонство NXT. Також ми дізнаємось які ж поєдинки нас чекатимуть на спеціальному епізоді NXT - Halloween Havoc. Погнали.

Власне цей ролик з оглядом подій

Шоу розпочинається з огляду подій минулого тижня NXT, включаючи розмову Пола Хеймана з Авою, Коді Роудса в якості запрошеного генерального менеджера, перемогу смоктунова над Брудним Домом з Л.А. Найтом в якості рефері (і післяматчевий напад Дайджека на горе-чемпіона), призначення матчу претендента №1, промо Сіни і протистояння з Броном Брейкером, а також головну подію, в якій Мело переміг Брона, а потім вийшов Тейкер, щоб провести йому чокслем.

Бада Бінг Бада Бум командний батл-роял за претенденство #1 на командне чемпіонство NXT

WWE Photo

Батл-роял був типовим і швидким, де було одне знищення за іншим. Нічого образливого. Фінальна частина бою була до біса гарною, а фінал зіграв на користь матчу. Приємно бачити, що Чейз Ю отримали ще один шанс поборотися за титули. Варто відзначити ще командни, які прийняли участь в матчі: Броулін Брутс, Джош Бріггс і Брукс Дженсен, Бронко Німа та Люсьєн Прайс, Дрю Гулак і Чарлі Демпсі, Деймон Кемп і Майлс Борн, Тенк Леджер і Хенк Волкер, Галлус, Брати Крід, Малік Блейд і Едріс Енофе та Умберто Карільйо і Енджело Гарза, які останні покинули батл-роял. Ще один цікавий момент, я б сказав, комічного характеру, це те, що власне чемпіони були в рингсайді і вечеряли за переглядом самого поєдинку.

Переможці: Чейз Ю (15:35)

Блер Девенпорт каже, що якщо Джіджі думала, що їхня швидкоплинна перемога поклала край їхньому суперництву, то вона помилялася. Вона каже, що після всього, через що вони пройшли, це не робить її слабшою, а лише більш небезпечною. Вона розуміє, що Долін хоче отримати легку перемогу і втекти, але якщо вона хоче довести свою правоту, вона повинна зустрітися з Блер на Halloween Havoc.

Нам показують ще одну промку від Лексіса Кінга (Браяна Піллмана молодшого), який спостерігає за тим, як люди говорять про його батька, Браяна Піллмана. Він каже, що суперзірки говорили про те, як їм було весело з ним і як сильно вони його любили. Він каже, що дивився їм в очі і брехав крізь зуби, кажучи, що теж його любить. Він каже, що ніколи не знав цього чоловіка і провів більше ночей у готельному номері, ніж удома. Він ні в чиїй тіні і каже, що Halloween Havoc - це початок його кар'єри, а не продовження чиєїсь іншої. Він зробить своє ім'я більшим, ніж ім'я його батька - і це ім'я Лексіс Кінг.

Image

Пісня гурту New Years Day - “Vampyre” - це офіційна музична тема для Halloween Havoc. Вони виступлять наживо наступного тижня.

WWE Photo

На ринг виходить Кармело Хейс! Він бере мікрофон і каже, що добре бути ним, і що минулого тижня він стояв на рингу з найвеличнішим Джоном Сіною і пліч-о-пліч з Андертейкером. Хейс каже, що це життя божевільне, і він відчуває себе так, ніби живе у відеогрі в режимі Universe Mode

WWE Photo

Його перебиває Корбін! Він каже, що слухав, як Мело називає себе фан-боєм, але Корбін себе таким не вважає. Барон вважає, що Мело не такий, як усі, і каже, що фанати повинні бути на трибунах, а не в цьому бізнесі. Він бачив, як Джон Сіна сидів з Хейсом протягом години і той попросив автограф і фотографію в Сіни, зробив це саме і з Коді Роудсом, а також написав про Андертейкера в Instagram. Корбін каже, що, можливо, йому варто зосередитися на своїй кар'єрі, а не на фанатах, і він все одно отримає свій титул.

WWE Photo

Виходить Дайжек і белькоче про те, що він збирається зробити, а саме: перемогти сьогодні і завоювати титул. Він каже, що Корбін має рацію. Всі потурання Мело нічого не означатимуть, коли він подивиться йому в очі.. Корбін каже, що ніхто не може дивитися в очі Дайжеку, бо він носить сонцезахисні окуляри. Дайжек каже, що це дуже мило, і бачить, як Корбін плаче і скаржиться на те, що люди його не поважають. Барон відповідає, що тй не боїться його з однієї з двох причин: він не знає про Корбіна або він просто занадто дурний.

Мело каже, що якщо Дайжек хоче мати свою футболку, то йому її зроблять. Той розлютився, і на екрані з'явився смоктунов, який сказав, що вони повинні зосередитися на своєму матчі, а він буде спостерігати за тим, хто переможе і з ким він зіткнеться на другому вечорі Halloween Havoc. Він каже, що минула ніч була історичною і що останнім рішенням Коді Роудса, на посаді Генерального менеджера, було те, що в матчі буде присутній 4 участник…

WWE Photo

ТРІК ВІЛЬЯМС! Трік виходить, а Мело в шоці з цього. Матч щойно перетворився на фатальний чотиристоронній, і він каже Мело розслабитися, а потім пропонує їм поговорити про це. Дайжек каже, що давайте поговоримо про те, як Трік “вдарив” Мело в спину, а Корбін каже, що давайте поговоримо про ці потворні штани. Трік каже, що Корбін - остання людина, яка повинна говорити про щось потворне. Вільямс продовжив говорити, що це його шанс стати чемпіоном NXT. Він каже, що знає, що Мело добре до цього ставиться, і це нічого не змінює.

WWE Photo

Корбін каже, що це все змінює, Мело шокований. Минулого тижня Мело фотографував його як фанат і паралельно Трік займався особистими справами. І він робив все це за спиною Хейса і не сказав йому про це. Мело каже, що не дозволить Корбіну чи Дайжеку вивести себе з рівноваги. Він знає, хто він і хто такий Трік, і він утримає будь-кого, аби знову опинитися на вершині. Дайжек запитує, що з Тріком, а Мело і Трік відводять погляд

WWE Photo

І Корбін з Дайжеком нападають на них! Вони відбиваються від хілів, а Мело виглядає так, ніби збирається напасти на Тріка, але передумує.

Раніше сьогодні Феллон розмовляла з учасницями турніру NXT Breakout і давали їм поради. Тут заходить Тіфф і каже, що хоче почути когось, хто пройшов до фіналу! Вона називає Феллон "Хантлі", а не Хенлі, і Феллон каже, що Тіфф є ідеальним прикладом того, якими не повинні бути ці дівчата. Стратон каже, що вони повинні бути більше схожими на Феллон, дівчину, яка тусується на кінній фермі?

Кармен Петрович проти Джейди Паркер в рамках турніру NXT Breakout

WWE Photo

Досить хороший матч на три з половиною хвилини. Обом є куди рости, але вже можна бачити в них певний потенціал.

Переможець: Кармен Петрович (3:38)

Після цього поєдинку турнірна таблиця виглядає наступним чином.

Теган Нокс розминається за лаштунками, коли заходить Наталія і каже, що Теган була поруч з нею минулої ночі, тож сьогодні вона тут, щоб підтримати її.

Теган Нокс проти Лайри Валькірії

WWE Photo

У них було кілька хороших моментів по ходу поєдинку, але, можливо, це було занадто затягнуте дійство для того часу, який у них був. Перемога Лайри була очевидною, оскільки у неї назначений великий титульний матч. Під кінець поєдинку появилися командні чемпіонки WWE - Челсі Грін і Пайпер Нівен, що і зіграло свою роль у вирішенні переможниці. І я не проти того, що вони використали саме цей матч, щоб розпалити ворожнечу Теган і Наталі з Челсі та Пайпер, але у виконанні відчувалося деяке тремтіння. Загалом непогано, але я очікувалося більшого.

Переможниця: Лайра Валькірія (11:32)

WWE Photo

Після поєдинку почалася бійка. Теган і Наталія б'ються з командними чемпіонками, а Лайра отримує мікрофон, кажучи, що ніхто не стане між нею та її титульним поєдинком. Кожна крапля поту, кожне рішення, погане чи хороше, вело до цього поєдинку. Вона каже, що Беккі побачила щось у ній, і це запалило вогонь, який привів її сюди. Вона працювала над тим, щоб стати першою ірландською чемпіонкою NXT серед жінок, але Беккі відібрала у неї цю можливість. Але вона навчилася від Беккі, що якщо хтось зачиняє двері перед твоїм обличчям, ти вибиваєш інші. Вона не змогла перемогти Беккі, щоб стати першою, але вона переможе Беккі на Halloween Havoc.

WWE Photo

Беккі з'являється на екрані і каже, що Лайра була №1 у її списку, і не тому, що вона хотіла, щоб за титул боролися дві ірландські дівчини, а тому, що вона дійсно хороша. Але Беккі краща. Лайра може сказати, що Беккі - її герой і що це поєдинок її мрії, але коли вона вийде на ринг, їй доведеться зневажати її, тому що саме це вона повинна буде зробити, щоб перемогти. Ласкаво просимо у великий час.

Трік підходить до Мело і останній скаржиться, що його заскочили зненацька, і каже, що минулого тижня у них був план. Трік каже, що це був план Мело, а не його. Він переміг Дома за титул і хоче більшого, він на тому ж місці, що й Мело минулого року. Але він повинен був сказати йому, і він вибачається що цього не зробив. Мело каже, що він міг би сказати йому, але Трік каже, що він нервував щодо цього. Мело каже, що розуміє, але сьогодні він має зробити те, що має зробити. Трік каже, що з його сторони ситуація аналогічна. Вони кажуть, що все одно залишаться тільки вони проти всього світу, але коли Трік іде, Мело не впевнений у цьому.

Джіджі Долін проходить за лаштунками, і її запитують про виклик Блер. Вона каже, що Хелловін - її улюблена пора року, а Halloween Havoc - її улюблена подія. Долін каже, що варто провести щось в дусі Хеловіну, вона не думає, що Шотці буде проти цього, і відкриває колесо "Крути колесо, укладай угоду". Вона крутить його, і на ньому з'являється тип матчу з правилами "Lights Out".

Вік Джозеф розповідає новини про стан Фон Вагнера, а також про те, як Брон Брейкер розтрощив голову Фонові. Ми бачимо кадри, де Фон намагається відновитися за допомогою фізичної терапії, а Роберт Стоун підтримує його. Фон каже, що не може цього зробити, а Стоун відповідає, що може. Він намагається потягнути стрічку, але не може. Стоун каже, що Фон повинен зосередитися, і він знає, що може це зробити. Фон каже, що Стоун ризикував його безпекою на шоу “Без Жалю“ і міг отримати набагато більшої шкоди, ніж отримав Фон від Брейкера. Вагнер каже, що Брон почав це, але він знає, що коли Фон буде готовий, він це закінчить.

Кіана Джеймс проти Шотці

Як описати цей поєдинок? Слово "добре" підходить як ніколи. Цей бій був запланований, щоб дати Шотці трохи часу перед тим, як наступного тижня вона буде вести Halloween Havoc. У цьому матчі не було нічого поганого, але він точно не мав тривати вісім з половиною хвилин, бо затягнувся вже на середині. По ходу поєдинку, Роксан Перез, яка була в рингсайді, залізла в сумку Кіани Джеймс, що її дуже розлютило, там Перез знайшла якусь цеглину. Цим відволіканням і скористалася Шотці.

Переможниця: Шотці (8:40)

Маккензі Мітчел за лаштунками разом з Лешем та Орою. Вона запитує про те, що Джакара травмована і що буде далі. Вони телефонують Ноаму Дару, який каже, що Джакара вибуває з турніру. Маккензі скептично ставиться до цього, а Акіра Тозава підходить, щоб запитати, де Дар. Вони його відштовхують.

Нас переносять в іншу локацію за лаштунками, де хтось напав на Тріка Вільямса! Мело дивним чином був поряд там і кличе на допомогу, що, безумовно, “не викликає” жодних підозр.

Келлі Кінкейд каже, що Тріка відправили в лікарню і він знятий нинішньої з головної події, і ніхто не знає, хто на нього напав.

МакКензі намагається переговорити з Домом і запитує його про Нейтана Фрейзера. Дом каже, що не знає, хто такий Фрейзер, і закінчує з нею розмову.

Тут підходить Фрейзер і просто атакує Домініка. За лаштунками починається бійка, офіційні особи намагаються їх розборонити. Дом пробує тікати, і бійка перекидається на ринг.

WWE Photo

Бійка продовжувалася на ринзі і Фрейзер явно брав верх, але Ріплі врятувала Домініка і вони обоє поспішили покинути рингсайд.

Роксі та Шотці прогулюються за лаштунками, і Шотці каже, що Роксі стала більш впевненою в собі та сміливою, ніж минулого року, і їй це подобається. Роксі не розуміє, чому Кіана злиться на неї, і каже, що Кіана йде своїм шляхом. Вони підходять до колеса, і Роксі крутить його - і їй випадає поєдинок за правилами Devil’s Playground. Роксі каже, що вона вже показала світові, як далеко готова зайти, і цей “Диявольський майданчик” стане пеклом для Кіани.

WWE Photo

Аріанна Грейс вийшла на ринг і каже, що її серце співчуває Джакарі Джексон, і вона відчуває біль від того, що її відсторонили від змагань через травму. Проте Грейс теж відсторонювали від змагань і через гіршу травму, ніж у Джакари, але вона повернулася кращою, ніж будь-коли. Вона сподівається, що Джакара теж зможе це зробити, але вона приймає її прощання, якого вона так і не почула.

Аріанна Грейс проти Брінлі Ріс в рамках турніру NXT Breakout

WWE Photo

Це був сквош. Нема що говороти

Переможниця: Аріанна Грейс (2:55)

Вигляд турнірної таблиці

Маккензі Мітчел запитує Брона про минулий тиждень, і Брон відповідає, що так, минулотижневе шоу було найбільш обговорюваним в історії - завдяки йому. Заходить Роберт Стоун, і Брон запитує, як у нього справи. Стоун каже, що не дуже, але вже краще. Брону байдуже, і він каже, що Стоун повинен повернутися до Фона. Стоун каже, що Брону байдуже і він просто живе від моменту до моменту. Стоун продовжив говорити, що його діти запитують про Вагнера щодня, і він починає зриватися. Брон каже, що треба щось з цим робити, і Стоун кидає йому виклик на Halloween Havoc. Брон обіцяє зробити зі Стоуном те, що він зробив з Фоном.

Анонси на наступний тиждень:

  • Беккі Лінч (с) проти Лайри Валькірії в матчі за NXT чемпіонство

  • Джіджі Долін проти Блер Девенпорт в матчі за правилами Light Out

  • Півфінали турніру NXT Breakout

  • Дебют Лексіса Кінга

  • Роксан Перез проти Кіани Джеймс в матчі за правилами Devil’s Playground

  • Тоні Д’Анджело та Стекс (с) проти Чейз Ю в матчі за командне чемпіонство NXT

Барон Корбін проти Дайжека проти Кармело Хейса в матчі за претендентсвтво #1 на чемпіонство NXT

WWE Photo

Хлопці розпочали цей бій повільно, але по ходу побудували його дуже навіть не погано, і в ньому було кілька приголомшливих епізодів. Перемога Мело мала найбільший сенс, враховуючи його історію з Тріком. Проте в NXT є деяка проблема - одні і ті самі лиця крутяться коло головного чемпіонства протягом року.

Переможець: Кармело Хейс (12:30)

Лайра за лаштунками спостерігає за Мело, а потім дивиться на свою фотографію з Беккі Лінч. Вона каже: "За тиждень ти станеш моєю", розриває її навпіл і йде геть - а на екрані телевізора з'являється Джейд Каргілл! Вона стукає себе по зап'ястку, щоб показати, що час спливає. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe