Огляд WWE RAW за 27.11.2023

Який хороший час бути знов фаном реслінгу, погодьтесь. На нас сьогодні очікує історичний епізод RAW. Панк повернувся наприкінці Козацьких Серій і, хоча він насправді нічого не зробив, глядачі, безумовно, знають, хто він такий. Тепер питання в тому, куди все піде далі, але до Королівської Битви ще майже два місяці, тому я гадки не маю що на нас очікує. Сьогодні ми Нешвілі, штат Теннессі. За коментаторським столом Корі Грейвс і Майкл Коул. Погнали.

WWE Photo

Ренді Ортон відкриває цей епізод! Під час свого виходу він отримує шалену підтримку від натовпу.

WWE Photo

Ортон бере мікрофон і каже, що, схоже, дехто за ним скучив. Він повернувся на стільки, на скільки зможе. Потім він вітає нас на RAW. Він був відсутній деякий час. Він думав про всі свої досягнення, яких у нього багато. Але була одна особлива річ, яку він ніколи не робив, а саме - не брав участі у Воєнних Іграх, тож коли його друг Роудс запропонував йому взяти участь, він, звісно, погодився. Але була й інша причина. Воєнні Ігри були створенні батьком Коді. Бути частиною цього матчу - це бути частиною історії. Він зробив це в суботу. Це те, заради чого все це робиться. Він також повернувся, тому що у нього є деякі незавершені справи...

WWE Photo

З Бладлайном. Він розуміє, звідки вони, він зробив кар'єру, роблячи те саме, що й вони. Тому він може пробачити, але не може забути. У нього є щось для кожного учасника. Ці “рецепти“ будуть у вигляді трьох найнебезпечніших літер у ВСІХ спортивних розвагах... РКО.

WWE Photo

Рія Ріплі, перебиває Гадюку. Вона виходить у тренчі та зі своїм титулом. Вона вітає Ренді з поверненням, а потім каже, що він чудово виступив. Вона ніколи не бачила його в команді з кимось, хто намагався б завершити його кар'єру або перекреслити його велике повернення. Вона просто не бачила його таким. Але не зрозумійте її неправильно, він виглядає більш небезпечним, ніж будь-коли. Було б прикро, якби все це пропало даремно. Він, здається, не розуміє, що справи в компанії змінилися. Бладлайн скотився, а Судний День піднявся. WarGames були лише вибоїною на дорозі. Вони всі в золоті, Дом - Північноамериканський чемпіон, а Фінн і Пріст - беззаперечні командні чемпіони. Якби не Ортон, Пріст був би чемпіоном світу. Ортон нажив собі ворогів…ворогів, які можуть перетворити його життя на суцільний жах. Йому потрібно перестати зациклюватися на Бладлайні. На відміну від них, Судний День виконають свою роботу і назавжди відправлять Ортона на пенсію.

WWE Photo

Ортон каже, що він підтримував зв'язок з WWE і стежив за тим що відбувається, і щотижня було одне і те саме - Рія те, Рія се, Мамі те, Мамі се, вгадай що... Татко повернувся. Багато чого змінилося, каже Ортон, але єдина річ, яка ніколи не зміниться, поки він тут, - це те, що ніхто не говорить Ренді Ортону, що робити. Рія сміється з цього, каже, що Ортон сам вибрав свою долю. Вона намагалася попередити його, намагалася дати йому вихід, але він зробив їх своїми ворогами.

WWE Photo

ДжейДі МакДона та Домінік Містеріо атакують зі спини Ортона. Вони заганяють Вайпера в кут, але Ренді виривається з кута. Домінік тікає з рингу.

WWE Photo

А тим часом ДжейДі отримує РКО. Ортон хапає мікрофон і каже Дому, щоб той не відходив далеко, бо як тільки Ренді покине цей ринг, він знайде Пірса і переконається, що сьогодні він ще розправиться з Домом, один на один. Дом схожий на налякане цуценя.

Нам показують події, що відбулися раніше. Кілька команд обговорювали сьогоднішній командний Turmoil матч. Гейбл каже, що сьогодні Отіс буде в команді з Акірою Тозавою замість нього. А Максін каже, що сьогодні на шоу присутній спеціальний гість - Джеллі Ролл. Він появляється в кадрі, каже що радий бути частиною сьогоднішнього шоу, вони вдаряються животами з Отісом. Після цього заходить Р-Труф і питається де тут роли з желе.

Командний Turmoil матч: Академія Альфа проти Нового Дня проти Братів Крід проти #DIY проти Індус Шер проти Імперіум

Цей бій зайняв багато часу. Були моменти, коли я чекав, що все ось-ось вже закінчиться, а поєдинок все тривав і тривав. Добре, що Кріди перемогли, як і повинні були, оскільки вони вже є однією з найкращих команд у WWE. З таким атлетизмом і командною роботою важко ігнорувати, наскільки вони насправді хороші. Розпочали бій Академія Альфа та #DIY. Далі #DIY перемогли Індус Шер. Після підключилися Брати Крід, які перемогли #DIY, згодом Новий День, а останньою командою були Імперіум.

Переможці: Брати Крід (25:48)

Фінн Балор прямує за лаштунки, щоб сказати Домініку Містеріо, що вони повинні сприймати Братів Крід серйозно, але Дом виглядає наляканим до усрачки через потенційний бій проти Ортона. Деміен Пріст розчарований, каже, хай спустять на нього всіх собак, адже він був лідером під час Воєнних Ігор і вони програли . Але всі, здається, розуміють і намагаються заспокоїти Пріста, кажуть що все гаразд, вони ж сім'я. Вони разом піднімаються і разом падають. Деміен запитує, як там ДжейДі. Фінн каже, що вони йдуть до медпункту, щоб перевірити його стан.

WWE Photo

На ринг вийшов Коді Роудс і цікавиться у фанатів, про що вони хочуть поговорити. Є багато тем для розмов, але є одна окрема. Він хоче подякувати всім своїм командним партнерам по Воєнним Іграх. Він згадує їх поіменно. Закінчує на Ортоні, а саме на кінцівці поєдинку. Він здобув перемогу, і не просто в якомусь матчі, а в матчі, який вигадав його батько.

WWE Photo

Інша історія... повернення СМ Панка. Ніхто не знав, що це станеться. Ніхто не знає, що буде далі. Ось що він хоче сказати: Ласкаво просимо назад. Як то кажуть... рибалка завжди бачить іншого рибалку здалеку. З усіма цими історіями він сам хотів би зробити якусь новину. На даний момент ми по-справжньому знаємо його, а це означає, що для нього є лише одне призначення, і саме тому він буде першим, хто прийме участь в Королівській Битві 2024 року.

На титантроні з'являється Шинске Накамура. Він каже Коді, що він хоробрий воїн, який, вочевидь, має завершити свою історію, але йому потрібно звільнити Роудса, пробудити його, щоб він еволюціонував. Він був терплячим тиждень за тижнем, але йому набридло чекати. Він принесе хаос для Коді.

Коді здається розгубленим, а потім обертається, а за спиною вже Шинске Накамура, який плює червоним димом в лице Коді. Шинске вклоняється, поки Коді лежить посеред рингу.

Айвар проти Бронсона Ріда

Я не був у захваті від фінішу поєдинку, але ці хлопці влаштували велику бійку, і це все, що повинно було бути між ними. Приємно, що жоден з них не отримав тут перемогу. Існує велика ймовірність того, що вони проведуть матч-реванш, де переможе Рід, але Айвар виглядав солідно, як це відбувається з ним останнім часом.

Переможець: Подвійний каунт-аут (8:34)

WWE Photo

Айвар не відступає і бере стілець! Він б'є Ріда по спині! Вони вже серед натовпу. Спускається охорона, щоб спробувати зупинити цих хлопців, але нічого не виходить. Рід хапає одного з них і кидає в Айвара. Айвар на технічних ящиках, він стрибає гарматним ядром в Айвара. Фанати скандують: “Holly Shit“

Нам показують, як сьогодні раніше на шоу Зої Старк і Шейна обговорювали Козацькі Серії. До них підходить Ная Джекс і каже, що, можливо, Зої Старк могла би бути хорошою чемпіонкою, але вона знову програла. Джакс каже, що це вона мала би боротися за чемпіонство Ріплі в суботу і стати чемпіонкою. Базлер каже, щоб Джакс закрилася і йшла геть звідси. А Старк викликає Наю на бій.

За лаштунками Р-Труф намагається приєднатися до Судного Дня для участі у Воєнних Іграх, не знаючи, що це вже сталося. Труф запитує, як їм повернення Ренді Ортона. Пріст каже, щоб Правдоруб забирався з їхньої ложі, а ДжейДі каже, що хотів би провести матч з Труфом.

Ная Джакс проти Зої Старк

WWE Photo

Це приблизно те, чого можна було очікувати: Старк відважно бореться, але не може впоратися з монстром, яким є Джекс. Проти неї можна зробити не так вже й багато. Ймовірно, що Джекс, швидше за все, стане наступною претенденткою на жіноче чемпіонство, тож наразі вона просто збирає перемоги.

Переможниця: Ная Джакс (9:02)

Image

На ринг вийшов чемпіон світу у важкій вазі - Сет Роллінс! Люди починають співати його пісню, але потім вона перетворюється на скандування СМ Панк! Сет заохочує це, дозволяє їм продовжувати, хоче, щоб люди випустили це з організму. І це все, на що вони здатні? Він не хоче витрачати на цього лицеміра більше ні секунди, ні унції енергії. Тож замість того, щоб говорити про когось, хто не має жодного значення, давайте поговоримо про те, що має найбільше значення. Цей титул, найважливіший у всій цій індустрії. Він має бути реальним, два дні після Воєнних Ігор, він почувається не надто добре, але його знову в бій. У нього знову з'являється бажання підтвердити те, що він реальний чемпіонв. Він раніше був у Пірса і...

WWE Photo

Звучить музична тема Дрю МакІнтайра, який і заходить на ринг. Він каже, що це були божевільні 48 годин. Люди говорили про них за межами рингу, але вони обидва знають, що найважливіше. Він хоче привітати Сета з перемогою на WarGames. Дрю визнає, що він повинен відкласти Джея на задній план і зосередитися на найважливішому, а це - титул на плечі Сета. Чи пам'ятає він, що Сет сказав Дрю перед Арабський Руднічком?

WWE Photo

Сет знає. Він каже, що коли він поб'є Дрю, йому не буде кого звинувачувати, окрім себе. Він також сказав йому, що це буде найкраще, що коли-небудь траплялося з Дрю. Чи мав він рацію? Дрю каже, що був правий на 100%. Йому нема кого звинувачувати, окрім себе, у тому, що він програв той матч на Арабському Руднічку. В якийсь момент, коли він повалив Сета, він відчув співчуття. Він подумав про доньку Роллінса. Він хотів сказати Сету, що все скінчено, що все гаразд, але що зробив Сет? Він вдарив Дрю. Ця втрата була на його совісті. Співчуття зникло, симпатія зникла і тепер Дрю хоче реваншу.

WWE Photo

Сет каже, що є одна річ, яку він завжди поважав у Дрю - його чесність. Тому і Роллінс хоче бути чесним. Дрю дійсно заслуговує на матч-реванш, але він також вважає, що є ті, які заслуговують на таку можливість більше, ніж Дрю. Ось чому він вийшов сьогодні, адже наступного тижня він захищатиме свій титул. Дрю каже, що Сет - чемпіон, він командує, але з ким він буде битися наступного тижня? Сет трохи замислюється, не хоче цього казати. Потім каже, що це Джей Усо. Сет намагається сказати Дрю, що нічого особистого, але...

WWE Photo

ПОТУЖНИЙ УДАР ГОЛОВОЮ ВІД ДРЮ! Від цього удару в Дрю аж пішла кров! Він піднімає Сета і починає побиття чемпіона.

WWE Photo

На допомогу Сету прибігає Джей Усо, який завдає кілька потужних ударів! Сет вже теж на рингу! Обидва проводять Дрю суперкік. Дрю покидає ринг. Джей хапає титул і передає його Сету.

Після перерви Семі Зейн підходить до Дрю МакІнтайра і запитує, що відбувається. У Зейна були свої проблеми, але він продовжує вставати після невдач замість того, щоб скиглити, як МакІнтайр. Зейн знає, що кінцева мета його шляху - стати світовим чемпіоном. МакІнтайр вже дворазовий чемпіон. Дрю не подобається такий підтекст, і він кидає виклик Зейна на бій на наступний тиждень.

Матч за жіноче командне чемпіонство: Пайпер Нівен і Челсі Грін (с) проти Наталії та Теган Нокс

Дівчата старалися, і матч міг бути набагато гіршим, але ці пояси ніколи вважались чимось цінним, і це все ще так. Чи мало б це велике значення, якби титули змінили власниць? Не особливо, оскільки у Наталії та Нокс все одно не було б купи претендентів.

Переможниці: Пайпер Нівен і Челсі Грін (8:40)

Анонси на наступний тиждень:

Image
  • Сет Роллінс (с ) проти Джея Усо в матчі за чемпіонство світу у важкій вазі;

Image
  • Семі Зейн проти Дрю МакІнтайра

Ми за лаштунками. Джей Усо підходить до Ренді Ортона, щоб попросити вибачення. Він вибачається перед ним і намагається залишити все в минулому. Він каже, що Коді дав йому другий шанс і він вирішив скористатися ним. Ортон каже, що це щось для нього означає, тому що він бачив, як Джей прикривав спину Коді. Він каже, що поки Джей не в Бладлайні, у них все гаразд. Вони дають пятюню один одному і обмінються вигуком “Їт“.

Беккі Лінч за лаштунками разом з Джекі Редмонд. Лінч каже, що пройшла війну. Вона говорить про любов і ненависть, а потім перемикається на сьогоднішній вечір. Беккі каже, що на горизонті велика бійка.

Домінік Містеріо проти Ренді Ортона

WWE Photo

Містеріо тут був не стільки загрозою для Ортона, скільки першою жертвою після його повернення. Ортон добре виглядав у своєму поверненні в одиночному бою, з усіма вінтажними прийомами. Я не впевнений, що на нього чекає далі, але завжди радий бачити його на ринзі.

Переможець: Ренді Ортон (9:30)

WWE Photo

СМ Панк виходить до рингу. Він каже, що все виглядає так, ніби пекло замерзло, і він має на увазі, що це він стоїть на рингу WWE на Понеділковому RAW з мікрофоном у руці. Останнім часом він став трохи більше схожим на себе. Він намагається придумати слова. У нього є два слова. Вони банальні і це не схоже на нього, але він змінився. Колись давно американська мрія навчила його, що якщо ти говориш від щирого серця, то не можеш помилитися. І це правда:

Я вдома
WWE Photo

Тут його місце. Це його дім. Його немає вже 10 років, але ми ніколи не забували його, навіть коли він, можливо, хотів, щоб його забули. Фанати сильні. Вони ніколи не переставали чантити. Панк любить публіку, він скучив і хотів би ніколи не йти, але хтось одного разу сказав йому, що для того, щоб отримати від цього місця все, що йому потрібно, він повинен піти і повернутися. Він повернувся, щоб отримати все, що йому потрібно. Повернувся за фанатами. Субота була дивовижним моментом, понеділок - дивовижний. Перед камерою і за нею - відчуття возз'єднання сім'ї.

Він каже, що його всі люблять.... ну, не всі. Тут усі змагаються за звання найкращого у світі, але "Найкращого у світі" тут не було вже десять років! Вони бояться. Бояться, що він встановив занадто високу планку. Бояться, що нічого не зможуть зробити, коли він увійде в парадні двері. Дехто боїться, що тепер працює з кимось, хто є найкращим на цьому рингу, на цьому мікрофоні, навіть на коментуванні. Найкращий у світі повернувся, і його ім'я... публіка скандує “СМ ПАНК“. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається