Огляд WWE Smackdown New Year’s Revolution 2024

Вітаю на першому епізоду синього бренду - SmackDown New Year’s Revolution. В заявці цього шоу на нас очікує великий тристоронній поєдинок між Ренді Ортоном, ЛА Найтом та Ей Джей Стайлзом. Окрім цього, Кевін Оуенс зустрінеться з Сантосом Ескобаром у фіналі турніру за право поборотися з чемпіоном США - Логаном Полом, який появиться також на шоу. Ми у Ванкувері, Канада. Погнали.


Після проморолику, який нагадував на події з Понеділкового RAW Day 1, нас переносять на стоянку, де приїжджає чорний позашляховик. З нього вийшли Пол Хейман і Роман Рейнс. Кайла Брекстон намагається отримати від Верховного Ватажка коментарі стосовно повернення Скелі, але Рейнс сміється їй в обличчя і йде геть.


WWE Photo

Після цього ми переносимось в рингсайд, де коментатори вітають нас на шоу. Згодом звучить музична тема Кевіна Оуенса, який і виходить до рингу.

WWE Photo

Сантос Ескобар вийшов в супроводі Умберто Карілльйо та Еджели Гарзи. Проте перед напочатком поєдинку через барикади перестрибують Круз Дель Торо та Хоакін Вайлд, котрі проганяють з рингсайду хлопців Ескобару.

WWE Photo

Логан Пол, який сидить за коментаторським столом, явно задоволений цим. Бій починається.

Кевін Оуенс проти Сантоса Ескобара у фіналі турніру за претендентство #1 на чемпіонство США

WWE Photo

В підсумку ми побачили не дурний бій. Я радий, що йому приділили багато часу. Окрім цього, перемога Оуенса була очевидним результатом цього турніру. Також, Оуенс - фейс, а Ескобар - хіл, тому перемога Оуенса була логічним рішенням. Ескобар намагався чинити опір, отримував багато тлумаків протягом усього поєдинку, але саме Оуенс знайшов спосіб провести свій Станнер і закінчити цей бій на свою користь.

Переможець: Кевін Оуенс (16:51)

WWE Photo

Після поєдинку Логан Пол бере в руки мікрофон і вітає, в саркастичній манері, Оуенса з перемогою. Він висміює фізичну форму Кевіна, а також відмічає, що на відміну від Оуенса, Логан не спітнів, перебуваючи чинним чемпіоном США понад 60 днів. Пол говорить, що канадець не зможе відібрати у нього чемпіонство США, а публіка на це реагує невдоволено.

WWE Photo

Логан Пол віч-на-віч з Оуенсом і отримує потужній панч по обличчя від переможця турніру. Фанати задоволені цим.


Ми за лаштунками. Кетті Келлі намагається поговорити з Логаном Полом. Остін Тіорі та Грейсон Воллер влізають в їхню розмову. Вони захищають Пола. Появляється Камерон Граймс, який насміхається над Логаном. Між реслерами починається чубанина, але працівники WWE розбороняють їх.


WWE Photo

Після проморолику з Ренді Ортоном ми повертаємось до рингу, до якого прямує Боббі Лешлі та Стріт Профітс. Боббі вітає всіх присутніх на шоу, яке триває вже 30 хвилин. Він каже, що 2023 рік був для нього важким, але не тому, що він не працював, а тому, що робота не давала йому бажаних результатів, окрім об'єднання зусиль зі Стріт Профітс. Їхнє рішення - боротися за все, на що вони заслуговують, і виграти все, на що вони заслуговують, цього року.

WWE Photo

Форд радить нам прислухатися до слів Боббі. Вони збираються пропустити ту частину, де вони думають, що на іншій стороні трава зеленіша, і перейти безпосередньо до використання кожного шансу, щоб отримати золото. Доукінз вважає, що їм потрібне командне золото. Боббі хоче знову стати Всемогутнім, і оголошує себе учасником Королівської Битви.

Світло вимикається, і ми бачимо відео на титантроні з Керріоном Кроссом і Скарлетт, який обіцяє, що ми “кінець“ настав. На рампі з’являються Кросс і тепер уже брюнетка Скарлетт, а також з ними Пол Еллрінг.

WWE Photo

Неочікувано зі спинів на реслерів нападають Акам і Резар. До них приєднується Кросс, який забиває Лешлі.

WWE Photo

Після цього всі зібрались на рампі та продовжили дивитись на тіла побитих.


Матч за жіноче чемпіонство WWE: Іо Скай (с) проти Мічін

WWE Photo

Вони наполегливо працювали та провели хороший матч, але фанати не були в захваті від більшої його частини. Мічін - хороша реслерша. Вона просто не настільки популярна на цей момент, і її потрібно більш послідовно просувати в найближчі місяці. Я сумніваюся, що хтось думав, що Мічін переможе тут.

Переможниця: Іо Скай (10:20)

За лаштунками нам показують Пола Хеймана. Він каже, що Скеля хоче “сидіти на чолі столу”, але його має запросити за стіл Роман. Однак Двейна не запрошували та не запросять, Рок просто намагається піти коротким шляхом, як і всі інші. Рейнс виграє черговий матч, появляється Джон Сіна, або Брок Леснар чи Коді Роудс, котрий все ще говорить про спробу закінчити свою історію. СМ Панк повертається через 10 років і хоче повернути старі відносини з Хейманом, і сьогодні ввечері троє чоловіків будуть битися за право зустрітись з Романом на Королівській Битві. Але Роман розтрощить будь-кого, хто попробує вийти з ним на ринг. Чи буде це на Королівській Битві, чи на РеслМанії - нема різниці. Немає жодної людини на цій планеті, яка може перемогти Романа Рейнса.


За лаштунками Іо Скай зустрічається з Damage Ctrl. Бейлі розповідає про те, як вона мріє, щоб усі вони здобули золото. Аска та Каїрі збираються здобути жіноче командне золото, а Бейлі говорить, що планує перемогти у Королівській Битві. З'являється Б’янка Белейр, вона вітає Іо з чудовим поєдинком, але попереджає Бейлі, що Белейр теж буде у Королівській Битві та виграє його знову, а потім забере титул в Іо. Белейр йде, а Дакота та Іо Скай кажуть Бейлі, що вона має подбати про Белейр.


Бутч і Тайлер Бейт проти Претті Дедлі

WWE Photo

Це був цікавий матч. Фанати не були в захваті від матчу, мабуть, вони чекали на появу Шеймуса, але натомість був Бейт, який є новачком в основі. Бейт і Бутч - дуже цікава команда, тому я був би не проти, якби вони залишилися разом надовго, але що стосується Pretty Deadly, то вони також прекрасна команда. Просто команді Бутча було вигідно перемогти, щоб дати їм імпульс як новій команді на Smackdown.

Переможці: Бутч і Тайлер Бейт (7:51)


У своєму кабінеті Нік Алдіс розмовляє з Ашанте Адонісом. Адоніс не знає, яке його місце тут, але він голодний і хоче отримати можливість, проте не хоче, щоб його жаліли. Алдіс говорить, що не жаліє його, але вірить у нього і має для нього ідеї.


Анонси на наступний тиждень:

  • Б’янка Белейр проти Бейлі

  • Камерон Граймс проти Грейсона Воллера

  • Хоакін Вайлд і Круз Дель Торо проти Умберто Карілльйо та Енджели Гарзи


Ей Джей Стайлз проти Ренді Ортона проти ЛА Найта в матчі за претендентство #1 на Беззаперечне Всесвітнє чемпіонство WWE

WWE Photo

Вони були на шляху до досить хорошого поєдинку, і мені сподобалося, як були проведені деякі ніерфоли, але потім все закінчилося тим, що в бій втрутилися Бладлайн. Це призвело б до більшої активності в останні хвилини шоу. Рейтинг був би вищим, якби у нього був фінал.

Переможець: без результату (16:00)

WWE Photo

Роман Рейнс, Соло Сікоа та Джиммі Усо просто знищили кожного учасника мейн-івента. Після цього стали позувати на ринзі.

Нік Алдіс був в рингсайді та за всім цим спостерігав. Після цього підійшов до Пола Хеймана і сказав, що через все це Роман Рейнс буде захищати чемпіонство в фатальному чотиристоронньому поєдинку на Королівській Битві. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається