Огляд WWE Smackdown за 08.12.2023

Вітаю всіх на черговому огляді Smackdown. Сьогодні велика ніч, оскільки СМ Панк вперше за останні десять років буде присутнім на синьому бренді, але крім цього, це також і особлива подія. Тому що сьогодні епізод тематичний - Tribute To The Troops, який відбувається на Smackdown, а не як окреме шоу. Ми в Amica Mutual Pavilion, Провіденс, Род Айленд. За коментаторським столом Майкл Коул, ДжейБіЕл і Кевін Патрік. Погнали.

WWE Photo

Серед фанатів є кілька військовослужбовців, а шоу розпочалося з God Bless America у виконанні The War And Treaty.

Кваліфікаційний матч за претендентство №1 на чемпіонство США: Сантос Ескобар проти Драгона Лі

WWE Photo

На нас очікував матч-реванш з Козацьких Серій. В рингсайді, за коментаторським столом, був присутній Північноамериканський чемпіон NXT - Домінік Містеріо. Нагадаю, що вже завтра Драгон Лі побореться за цей титул. Дещо спірна думка, стосовно цього поєдинку і ситуації яка склалась в цілому. Поясню. У нас є міні-турнір за тайтл-шот на чемпіонство США, де присутній Драгон Лі. Також у нас на носі є преміальне шоу NXT, де Драгон Лі вже є претендентом №1 на інше чемпіонство. Тому тут букери дещо загнали себе в глухий кут. Я не проти, щоб Ескобар просувався вперед у турнірі, але чи потрібно послаблювати претендента №1 на шляху до титульного матчу? У будь-якому це був не поганий бій і Домінік Містеріо зіграв свою роль у визначенні переможця.

Переможець: Сантос Ескобар (9:05)

WWE Photo

Після поєдинку Домінік Містеріо піднявся на ринг і став над тілом Лі, підняв своє чемпіонство, а потім плюнув на Драгона.

За лаштунками Ренді Ортон розмовляє з Ніком Алдісом. Ортон скаржиться, що він змушений об’єднатися з ЛА Найтом, але він навіть не знає хто це. Алдіс каже, що все нормально, що Ренді, що Найт хочуть діститися до Бладлайну, а Нік хоче просто побачити бій. Потім Алдіс дивиться на чек і каже Ренді, що штраф був лише 50 000$, а тут 100 000$. Ренді відповідає: "О, це за наступний раз".

WWE Photo

Після перерви ми повертаємось на арену, де нас чекає Коді Роудс. Коді отримує мікрофон і каже: "То про що ви хочете поговорити?" Він знає, що сьогоднішній вечір особливий, і саме тому він викликався бути присутнім на шоу Tribute to the Troops. Він дякує всім військовим за їхню службу від імені WWE, а потім на титантроні нам показують відеоролик про історію цього шоу в WWE.

Цей відеоролик здебільшого зосереджений на Джоні Сіна і використовує його різні голоси за кадром.

Повертаємось до Коді, і він знову дякує усім військовим чоловікам і жінкам. Перед тим, як піти з рингу, він запрошує на рампу солдатів Drill Team армії США.

Кваліфікаційний матч за претендентство №1 на чемпіонство США: Боббі Лешлі проти Керріона Кросса

WWE Photo

Результат був передбачуваний, але, незважаючи на все, це був непоганий поєдинок. Вибір кандидатури Боббі на майбутній бій з Ескобаром має сенс. Більше тут нічого не скажеш.

Переможець: Боббі Лешлі (6:39)

За лаштунками Аска готується до свого матчу, з'являється Бейлі і вибачається за минулий тиждень. Вона збирається залишитися сьогодні за лаштунками і хоче, щоб решта Damage Ctrl теж залишилася тут і дозволила Асці битися з Шарлоттою наодинці. Дакота Кай каже, що всі інші будуть сьогодні з Аскою, але Бейлі краще залишитися тут. Damage Ctrl йдуть без Бейлі.

WWE Photo

Ми повертаємося з перерви, і після короткого слайд-шоу про Tribute to the Troops з'являється СМ Панк у футболці з написом "Hell froze over". Панк бере мікрофон і каже, що у нього хороші новини, він починає другу годину сьогоднішнього вечора, тому його час не буде урізано, а потім закликає більше скандувати його ім’я. Він каже, що Пірс намагається підписати його на RAW, і насправді він вважає, що RAW виглядає дещо солідніше. Зрештою, те, з яким брендом він підпишеться, частково залежатиме від фанатів.

WWE Photo

Він запитує, чи хоче натовп, щоб він був на RAW чи на Smackdown, звісно, зараз натовп скандує Smackdown. Потім він запитує, чи хочемо ми, щоб він виграв Королівську Битву. Так чи інакше, він відомий тим, що говорить, але він також і слухає, і знає, що багатьом людям не подобається веселий і щасливий CM Панк, Панк, який виходить сюди і каже, що він любить людей. Дозвольте йому на мить перетворитися на Спайсі Панка, справа не в тому, про що ми хочемо поговорити, а в тому, про кого вони хочуть, щоб він говорив. На це питання було багато різних відповідей, він може говорити про Коді, якщо вони хочуть, або, можливо, про когось, кого сьогодні тут немає? Про когось, кого тут ніколи не було.

WWE Photo

Роман Рейнс, вождь племені, Панк визнає його і вітає з успіхом, але не забувайте, хто такий Пол Хейман. Не забувайте, що Хейман був першим мудрецем Панка. Романа тут немає, але є його кузени. Він не дуже добре знає Соло, але він знає блазня Джиммі. Панк не знає чи хоче тусуватися з Джеєм Усо чи бути тут і битися з цим, як його там, Джиммі. Якщо він битиметься з Джиммі, то йому доведеться битися з нескінченною кількістю самоанців, які прийдуть за ним. Йому знадобиться підтримка, наприклад, Ренді Ортон, з яким у нього багато спільної історії. Або ЛА Найт міг би бути його партнером. Може, навіть Кевін Оуенс. Хтось у натовпі намагається заспівати пісню Роллінса, Панк: "Це все, що він може, продовжуйте в тому ж дусі".

WWE Photo

Ми дізнаємося, де Панк буде на автограф-сесії у понеділок, він почув натовп і поговорить з Алдісом і Пірсом, а потім навіть поговорить з Шоном Майклзом про NXT. Майже через 10 років у тому ж місті, звідки він поїхав, він вирішуватиме, куди йому їхати далі. Він - ключ у всіх планах WWE, він повернувся, щоб закінчити те, що почав, і в понеділок він починає свою подорож до головної події РеслМанії.

Панк проходить за лаштунками і знаходить роздягальню Бладлайну. Він вагається, але проходить повз і знаходить Кевіна Оуенса. Панк запитує де можна знайти Алдіса, Оуенс каже що не знає і йде геть.

WWE Photo

Під час виходу Аски до рингу, на інших членів Damage Ctrl нападають Мічін і Зеліна Вега.

Шарлотт Флер проти Аски

WWE Photo

Було замітно, що матч поспішав. Можливо, це пов’язано з довгим промо Панка, а можливо ні - хтозна. Але це не був матч, який очікуєш побачити між цими двома реслершами. Так як перед боєм на Damage Ctrl напали Вега та Мічін, то Аска була дійсно 1 на 1 з Шарлоттою, але… завжди є але. Бейлі втрутилась і допомогла своїй партнерці.

Переможниця: Аска (6:17)

Після розмови СМ Панка та Ніка Алдіса заходить Коді Роудс і створює невелику напругу, оскільки їм обом потрібно виграти Королівську Битву, щоб закінчити свої історії. Вони потискають один одному руки, і Коді знову вітає Панка з поверненням.

Після перерви СМ Панк знаходить Ренді Ортона та ЛА Найта і бажає їм удачі в їхньому матчі. Ренді хоче переконатися, що Найт готовий до сьогоднішнього вечора, Найт відповідає: "Так".

Соло Сікоа та Джиммі Усо проти Ренді Ортона та ЛА Найта

WWE Photo

Натовп був у захваті, Найт і Ортон весь час тримали хід бою в своїх руках. Джиммі продовжує бути клоуном, можна уявити, що Роману він набридне в якийсь момент в найближчому майбутньому. Цей поєдинок, ймовірно, отримав додатковий час після скорочення матчу Аски та Шарлотти, але всі четверо знають, що вони роблять, тому не було відчуття, що він був розтягнутий. Досить хороша головна подія.

Переможці: Ренді Ортон і ЛА Найт (12:15)

На позуванні переможців шоу вийшло з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe