Оновлення Політики Google Play: Інтеграція NFT в Ігри

Google Play - NFT

Оновлення політики Google Play щодо додатків, що базуються на блокчейні, відкриває двері для токенізованих цифрових активів та NFT через їх магазин.

Google оновила свою політику магазину мобільного програмного забезпечення, щоб дозволити розробникам додатків інтегрувати цифрові активи, такі як NFT, у свої ігри через магазин додатків Play, повідомив у середу груповий менеджер продуктів компанії Джозеф Міллс.

В рамках оновлення політики Міллс заявив, що додатки повинні бути "прозорими для користувачів щодо токенізованих цифрових активів", а розробники не можуть "рекламувати або вихваляти будь-який потенційний дохід від гри або торговельних діяльності".

Додатки, які не відповідають політиці Google Play щодо азартних ігор, ігор та конкурсів на реальні гроші або відповідають вимогам до прийнятності, також не можуть приймати гроші за можливість виграти активи, включаючи NFT. "Це включає, але не обмежується, механізмами отримання випадкових предметів на основі блокчейну від покупки, таких як 'лутбокси'", - сказав Міллс.

Ці обмеження можуть запобігти обману новачків NFT, навіваючи їм віру в те, що покупка цих токенізованих активів може призвести до великих прибутків - часто використовувана маркетингова тактика для деяких проектів у цій сфері.

Ця нова зміна також дозволить додаткам та іграм на Google Play переосмислити "традиційні ігри з контентом, що належить користувачу, до підвищення лояльності користувачів через унікальні нагороди NFT", зазначив Міллс.

Компанія очікує, що користувачі почнуть бачити вбудовані та ігрові досвіди вже цього літа, оскільки вибрана група розробників допомагає тестувати нову політику перед її широким впровадженням для всіх розробників на Google Play пізніше цього року.

Reddit, який мав успіх зі своїми криптовалютними гаманцями та аватарами NFT, співпрацював з Google для оновлення їхньої політики, сказав Метт Вільямсон, старший менеджер з інженерії на соціальному новинному сайті, у своєму дописі.

У майбутньому Google Play планує працювати з партнерами у галузі для подальшого поліпшення підтримки додатків на основі блокчейну, включаючи вторинні ринки.

У той час як Google оновлює свої політики, один з інших великих магазинів додатків, Apple, залишається стабільним. Взагалі, Apple зайняла обережну позицію щодо екосистеми цифрових активів, встановивши додаткові збори за продаж NFT, з чим більшість творців NFT не погодяться.

У жовтні Apple заявила, що додатки можуть перелічити, створити, передати та дозволити користувачам переглядати свої власні існуючі NFT. Однак їхні правила перешкоджають власності NFT від розблокування будь-яких додаткових функцій у додатку. Крім того, хоча додатки можуть дозволити користувачам переглядати інші колекції, вони заборонені від показу зовнішніх посилань, кнопок або закликів до дії для покупки NFT. Користувачі можуть купувати NFT тільки через систему внутрішніх платежів Apple відповідно до офіційних керівництв компанії.

У майбутньому можливо, що у Apple буде потенціал поступитися або внести нові оновлення політики для росту в світі, що базується на блокчейні, та відповідати змінюваній позиції Google - або компанія просто може сказати "фік з ним", і дозволити Google володіти цим. Час покаже.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
DEXBOX
DEXBOX@dexbox

Українська крипто спільнота

14.3KПрочитань
0Автори
26Читачі
На Друкарні з 6 липня

Більше від автора

  • Solana ID: Твій Паспорт до Майбутніх Дропів та Винагород

    Solana ID вже роздає нагороди за участь у проєкті! Це новий стандарт для майбутніх дропів, що допомагає відсіяти ботів і фейки, відкриваючи більше можливостей для справжніх користувачів. Хочеш знати більше? Читай статтю!

    Теми цього довгочиту:

    Solana Id
  • RWA: Як токенізація реальних активів на блокчейні переверне світ криптовалют з ніг на голову

    Що таке RWA? Токенізація пшениці, нерухомості та інших активів, які ви навіть не могли уявити на блокчейні. Дізнайтесь, як реальні активи стають частиною криптоекосистеми та як заробити на цьому новому тренді. Читай статтю та будь на крок попереду!

    Теми цього довгочиту:

    Rwa
  • Telegram більше не анонімний: Дуров буде розкривати IP та номери телефонів

    Дуров оголосив про важливі зміни в політиці Telegram, які можуть вплинути на кожного користувача. Що це означає для вашої конфіденційності та як нові правила змінюють безпеку на платформі? Дізнайтеся, чому це оновлення важливе і як воно може вас торкнутися.

    Теми цього довгочиту:

    Telegram

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається