Подаючи руку допомоги, не забудь ухилитися від стусана подяки. Народна мудрість⁠⁠


Допоміг знайомому влаштуватися на роботу в держустанову на непогану посаду з нормальною зарплатнею. Той кілька разів до цього дзвонив, скаржився на безробіття та безгрошів'я, просив у борг. Грошей у борг я не дав, але допоміг із роботою. На мій погляд, це набагато краще.

Так ось. Нещодавно дізнаюся від начальника цієї установи, що мій знайомий, бухаючи на новорічному корпоративі з колегами, скаржився їм на мене (а я багатьох у цій установі знаю), що цитата: «він скнара, грошей не дав, я через нього був змушений ще місяць жити економлячи на всьому в очікуванні зарплати».

Тепер він там не працює. Можете кидати в мене капцями.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Серго
Серго@Serho

блогер, людина, спостерігач

1.3KПрочитань
24Автори
6Читачі
Підтримати
На Друкарні з 19 січня

Більше від автора

  • Шизофренія: кар’єра, навчання, діагностика

    Так як у мене поки що мало даних щодо розвитку захворювання вважатимемо, що перебіг хвороби в чомусь схожий у осіб з високою здатністю до навчання, можливістю до самоосвіти. Деяку частину прикладів наведу з особистого життя.

    Теми цього довгочиту:

    Шизофренія
  • Життя та робота після діагнозу шизофренія

    Практично завжди при шизофренії бувають деякі особисті особливості до встановлення діагнозу, які, втім, не мають критичного значення для планування подальшого життя. Після встановлення діагнозу всі плани руйнуються,

    Теми цього довгочиту:

    Шизофренія
  • 5 бізнесів в Україні, які збанкрутували

    Вибачте за таку коротку статю, але в мене не було мети писати те що і так є в мережі, моєю метою було саме знайти інформацію

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Ну знач не хоче людина бути з роботою, чого її силувати)))

Вам також сподобається