Покроковий посібник, як заробляти $100 щодня, ділячись своїм інтернетом

Зміст

EarnApp - це революційний додаток, який дозволяє перетворити ваш смартфон або ноутбук на генератор пасивного доходу.

У цій статті ми розповімо, як отримувати пасивний дохід за допомогою EarnApp, навіть якщо ви не використовуєте свій телефон або ноутбук.

Як працює EarnApp?

EarnApp ділиться вашим інтернет-з'єднанням з користувачами з усього світу. Це абсолютно безпечно і безкоштовно, тому вам не потрібно ділитися ЖОДНОЮ особистою інформацією.

Додаток використовує ваші пристрої лише тоді, коли ви не використовуєте їх активно, щоб отримувати пасивний дохід, поки ви спите.

Ось скріншот мого додатку EarnApp, який я завантажив на свій ПК:

Ви бачите, що я можу натиснути на кнопку "пауза", якщо я хочу зупинити додаток, щоб він не генерував гроші, використовуючи моє інтернет-з'єднання. Це просто і легко у використанні.

Чи є цей додаток легальним?

З мого особистого досвіду можу підтвердити, що це легальний і безпечний додаток для отримання пасивного доходу за допомогою ваших пристроїв. Він має понад 400 відгуків на Trustpilot і внесений до білого списку основних антивірусних систем.

Але справжнє питання полягає в тому, чи можете ви заробити багато грошей, використовуючи EarnApp? Ну, це залежить від вашого інтернет-з'єднання і швидкості.

Ось скріншот мого поточного балансу: Я заробив 430$ в серпні і 3467$ з того часу, як почав користуватися додатком.

Як працює Earnapp? Основна ідея Earnapp проста - ви виконуєте завдання і заробляєте гроші. Щоб почати працювати з додатком, вам просто потрібно завантажити його на ПК або з App Store чи Google Play Store, створити обліковий запис і почати виконувати завдання.

Що таке EarnApp і що він пропонує?

EarnApp - це сайт, який дозволить вам заробляти, встановивши їхню програму і запустивши її у фоновому режимі на вашому пристрої. І так, це дійсно легальний сайт, і він дійсно дозволить вам заробляти пасивно. Я покажу вам докази оплати пізніше в цьому огляді.

Тепер питання в тому, чи варто воно того?

Щоб відповісти на це питання, ви повинні спочатку зрозуміти, як він працює, і єдиний спосіб зробити це - спочатку вивчити можливості заробітку, які він пропонує.

Варіант 1 - Ділитися невикористаною пропускною здатністю інтернету

Можливість заробітку EarnApp насправді дуже схожа на Honeygain. Програма EarnApp ділиться вашим невикористаним інтернет-трафіком, працюючи у фоновому режимі.

downloading the earnapp software

Після того, як ви зареєструєтесь як учасник, вам буде запропоновано завантажити програмне забезпечення EarnApp. Як ви можете бачити на фото вище, програма працює на комп'ютерах з Windows, Mac і Linux. У нього навіть є додаток для Android, який ви можете завантажити (про нього я розповім пізніше).

Коли ви встановите програму на свій комп'ютер, вона з'явиться в системному треї (там, де зазвичай з'являються час і дата). Просто натисніть на неї, і з'явиться можливість прив'язати ваш обліковий запис до програми.

Це важлива частина налаштування програми. Прив'язка вашого облікового запису дозволить вам почати заробляти, і це можна зробити всього за кілька секунд.

Після того, як ви прив'язали свій обліковий запис, ви також можете увімкнути запуск програми при запуску Windows (якщо ви використовуєте Windows). Аналогічна опція також доступна для комп'ютерів Mac і Linux.

Як відбувається процес заробітку? Ну, це відносно просто. Ви отримуєте гроші за кожен гігабайт даних, якими зможете поділитися за допомогою програми. Ціна за гігабайт буде залежати від того, в якій країні ви живете.

Я порівняв тарифи з іншими подібними платформами, і виявив, що вони практично однакові. Ціна за гігабайт в EarnApp не вища, ніж на інших платформах, які пропонують таку ж можливість, але й не нижча.

Що вам потрібно мати на увазі, так це те, що оскільки програма буде ділитися вашою невикористаною пропускною здатністю, може бути невелика різниця у швидкості вашого інтернету, коли ви її використовуєте. Але ви не помітите цього, якщо не використовуєте програми, які інтенсивно використовують пропускну здатність інтернету (наприклад, завантажуєте програми або граєте в ігри).

Добре те, що якщо вам потрібен повний доступ до всієї пропускної здатності інтернету, ви можете просто призупинити програму, щоб вона не використовувала вашу пропускну здатність, і тоді ваше з'єднання не буде сповільнюватися. Ви можете просто увімкнути її знову, коли ви більше нічим не займаєтеся.

Заробляти за допомогою цієї програми дуже просто. Ви можете зробити це одним натисканням кнопки, що, на мою думку, робить його привабливим варіантом.

Варіант 2 - Реферальна програма

Ще один спосіб заробити на EarnApp - це запрошувати інших людей приєднатися до сайту за допомогою реферальної програми. Все, що вам потрібно зробити, це поділитися своїм посиланням на запрошення з людьми, яких ви хочете запросити.

earnapp referral program

Коли людина переходить за посиланням і реєструється як учасник, вона автоматично стає вашим рефералом. Але для того, щоб ви могли заробляти, ваш реферал повинен встановити програму EarnApp. Іншими словами, він також повинен заробляти на ньому.

Ви отримуватимете 10% комісійних щоразу, коли ваш реферал ділитиметься своїм невикористаним інтернет-трафіком. Комісію сплачує EarnApp, і вона не буде вираховуватися із заробітку вашого реферала.

Це також хороший спосіб пасивного заробітку. Вам просто потрібно переконатися, що ви запрошуєте людей, які дійсно зацікавлені в тому, щоб заробляти на цьому сайті.

Крім того, для того, щоб ви могли заробляти на вашому рефералі, він повинен мати іншу IP-адресу під час роботи програми. Якщо у вас і вашого реферала однакова IP-адреса, ви нічого не заробите.

Як ви отримуєте гроші?

За кожен гігабайт, яким ви ділитеся за допомогою EarnApp, ви заробляєте певну суму, яка відображається на балансі вашого облікового запису EarnApp, який ви можете легко побачити, увійшовши в особистий кабінет учасника на сайті.

reward options of earnapp

Потім у вас є можливість вивести свій заробіток через PayPal або конвертувати його в подарункову картку Amazon. Для виведення коштів через PayPal вам потрібно заробити щонайменше $2,5. Це дуже низький поріг, тому вам не доведеться довго чекати, щоб вивести свій заробіток.

Однак для подарункових карток Amazon вам потрібно буде заробити щонайменше $50, перш ніж ви зможете їх використати. Ось чому я віддаю перевагу PayPal як способу оплати, тому що вам не доведеться довго чекати, щоб вивести свій заробіток.

Ви також можете налаштувати EarnApp так, щоб він виплачував вам гроші автоматично, коли ви досягаєте порогу виплат. Вам просто потрібно вибрати спосіб оплати, і EarnApp буде обробляти викуп автоматично кожного разу, коли ви досягнете порогового значення.

В цілому, платіжна система EarnApp відносно проста для розуміння. Мені також подобається той факт, що вона має дуже низький поріг виплат для зняття коштів з PayPal.

Скільки грошей можна заробити?

Сума, яку ви можете заробити на EarnApp, буде залежати від того, де ви живете і як часто ви дозволяєте програмі працювати у фоновому режимі. Як згадувалося раніше, тариф за кожен гігабайт даних, якими ви ділитеся, буде залежати від країни, в якій ви живете.

Єдине, що ви можете контролювати з точки зору того, скільки ви можете заробити, - це те, як часто ви дозволяєте програмі працювати у фоновому режимі. Ви також повинні враховувати, що пропускна здатність вашого інтернету не завжди використовується спільно, навіть якщо програма запущена.

Бувають випадки, коли ніхто не захоче використовувати вашу невикористану пропускну здатність, тому не дивуйтеся, коли це станеться. Ось чому вам потрібно набратися терпіння з цим сайтом. Ви не розбагатієте на ньому, але хороша річ у тому, що він не вимагає ніяких зусиль з вашого боку, щоб заробляти. Це головна його привабливість.

Чи можете ви використовувати його на мобільному?

Як згадувалося раніше, у EarnApp є мобільний додаток, який ви можете завантажити.

Що робить додаток? Ну, він робить майже те ж саме, що і програмне забезпечення для комп'ютерів. Він ділиться з вами невикористаною пропускною здатністю мобільного інтернету, тож якщо у вас безлімітний тарифний план, ви можете використовувати його на повну потужність і заробити кілька доларів. На мою думку, це не найідеальніший спосіб заробітку, але, принаймні, ви можете заробити кілька доларів, використовуючи його.

Хто може приєднатися до EarnApp?

Чудова річ про EarnApp полягає в тому, що він доступний по всьому світу. Ви зможете зареєструватися в ньому незалежно від того, де ви живете.

Процес реєстрації також дуже простий. Вам просто потрібно використати свій обліковий запис Google або Apple, щоб зареєструватися. Якщо у вас його ще немає, створити його відносно легко.

Після того, як ви зареєструєтесь за допомогою свого облікового запису, ви потрапите на інформаційну панель учасника, де вам буде запропоновано завантажити програмне забезпечення. Просто дотримуйтесь інструкцій при завантаженні програмного забезпечення.

Після того, як ви закінчите з установкою і прив'яжете свій обліковий запис, ви зможете відразу ж почати заробляти.

Чи можна отримати підтримку?

Якщо у вас виникли запитання про сайт або ваш обліковий запис, ви можете спочатку переглянути сторінку поширених запитань. На ній ви знайдете відповіді на більшість питань, які вам потрібно знати про сайт.

Якщо сторінка поширених запитань не допомогла, ви можете скористатися контактною формою, яка також доступна на сторінці поширених запитань сайту, щоб надіслати свій запит. Просто заповніть необхідні поля і натисніть кнопку "Надіслати".

Загалом, я б сказав, що сайт має гідну систему підтримки для своїх членів, оскільки він пропонує зручний спосіб зв'язатися з командою підтримки.

Остаточний вердикт

EarnApp - це легальний сайт, який пропонує пасивну форму заробітку. Він має кілька хороших функцій, але також має деякі обмеження, про які ви повинні знати.

Дозвольте мені закінчити цей огляд, підсумувавши його плюси і мінуси, щоб ви могли отримати загальне уявлення про те, що може запропонувати EarnApp. Тоді ви зможете вирішити, чи варто його використовувати чи ні.

Плюси:

  • Пропонує легкий спосіб заробітку

  • Пропонує оплату через PayPal

  • Має низький поріг виплат

  • Доступний по всьому світу

Мінуси

  • Низькі винагороди

  • Додаток вимагає певних зусиль для правильного налаштування

Якщо ви шукаєте простий спосіб заробити трохи додаткових грошей, я б сказав, що EarnApp - гідний варіант. Незважаючи на те, що він платить не так багато, це все одно хороший варіант, тому що вам не потрібно докладати жодних зусиль, щоб заробити.

Після того, як ви налаштували програму, ви можете просто сидіти склавши руки і пожинати плоди. Ви повинні правильно визначити свої очікування, тому що цей сайт не зробить вас багатим. Тим не менш, ви можете заробити пристойну суму, якщо будете дуже терплячими.

Як приєднатися до EarnApp?

Якщо ви хочете приєднатися, вам знадобиться лише кілька хвилин, щоб почати.

Просто натисніть на посилання і виконайте описані там кроки реєстрації, і ви зможете почати заробляти відразу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

614.8KПрочитань
11Автори
461Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Вітаю. Ви встановили додаток EarnApp, це зрозуміло. Скільки вдалося вивести? я бачу скільки заробили на фото. Але є якісь сумніви щодо розміру заробітку. І ще - підкажіть які є умови для компа, щоб оптимально використовувати програму.

Вам також сподобається