CEX·IO Power Tap - заробляйте токени $CEXP одним натисканням в Telegram

В останні місяці спостерігається тенденція популяризації ігор в Telegram, які передбачають майнінг монет, тому відомі майданчики не відстають і також хочуть долучитися до загального тренду. У зв'язку з цим велика регульована криптовалютна біржа CEX·IO вирішила випустити захоплюючу міні-гру під назвою Power Tap.

CEX IO Power Tap - це розважальна міні-гра в Telegram, що надає користувачам можливість заробляти токени $CEXP без початкових вкладень. Проект демонструє вражаюче зростання, залучаючи мільйони користувачів за кілька тижнів після запуску. Згідно з офіційною дорожньою картою, токен $CEXP буде представлений на провідних біржах. Хоча точна дата ще не підтверджена, можна сказати, що $CEXP буде доступний на біржах до кінця четвертого кварталу 2024 року. Це означає, що користувачі можуть очікувати, що токен буде розміщено в списку до 30 грудня, що дасть їм більше можливостей для взаємодії з грою та торгівлею токенами $CEXP.

» Приєднатися до CEX IO Power Tap

Про CEX·IO

CEX·IO — це надійна та повністю регульована платформа обміну криптовалютою, створена в 2013 році. CEX·IO, відома своїм безпечним і зручним інтерфейсом, пропонує безперебійні транзакції фіат-крипто, забезпечуючи надійний вихід на ринок криптовалют, що постійно розвивається. CEX·IO Earn пропонує користувачам просте рішення для отримання доходів від своєї криптовалюти, демонструючи відданість біржі прозорим і вигідним фінансовим можливостям.

12 найкращих додатків в Telegram для заробітку криптовалюти:

  1. Notcoin

  2. Not Pixel [NEW]

  3. Bums [NEW]

  4. MemeFi Coin — [лістинг 30 жовтня]

  5. Blum

  6. HOT Wallet

  7. TapSwap

  8. Simple Coin

  9. TON Kombat

  10. BANANA

  11. Wormfare Slap

  12. Yescoin

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
A
ANTON@Cryptomax28

474Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 19 вересня

Більше від автора

  • BUMS AIRDROP: Як грати в нову Telegram гру і заробляти токени $BUMS

    Bums - це весела та інтерактивна гра, доступна в Telegram, в якій ви починаєте як безхатько та просуваєтесь до успіху справжнього бізнесмена, заробляючи токени $BUMS.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • TON Kombat - битва престолів в Telegram на блокчейні TON

    Приєднуйтеся до епічної битви TON Kombat і отримайте винагороду в вигяді токенів $TOK. Доведіть свою майстерність на арені, перемагайте суперників і станьте легендою.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Notcoin 2.0, нові можливості для заробітку NOT токенів в Telegram

    Для тих, хто пропустив перший етап, Notcoin 2.0 пропонує оновлену можливість взяти участь. Користувачі можуть починати займатися видобуванням NOT, виконуючи різноманітні завдання, завдяки чому новим і існуючим користувачам буде легко скористатися перевагами оновлень.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається