Як заробляти в Notcoin 2.0


Викладений нижче текст – це не офіційне оголошення від розробників, а особистий аналіз їхніх заяв у публічному інформаційному просторі.

За останні кілька днів з'явилося більше інформації про наступну фазу розвитку проекту «Досліджуй, щоб заробити». Додаток Notcoin перетвориться з гри-клікера на Explorer, через який проекти Web 3.0 зможуть знайомити користувачів зі своїми продуктами. Користувачі отримуватимуть винагороду за вивчення цих проектів. На перший погляд звучить божевільно, вдумайтеся, вам платитимуть за те, що ви навчаєтесь.

Для довідки: Web 3.0 - це наступна ітерація Інтернету, яка використовує децентралізовані технології, такі як блокчейн, для створення більш демократичного та відкритого онлайн-середовища.

Отже, як простому користувачеві можна буде заробляти у цій системі. Якщо ви не грали в клікер ноткоїн і не заробили свій "стартовий капітал" - то безкоштовно почати заробляти у вас практично не вийде. Точніше ви можете заробляти, але дуже кумедні копійки. Якщо ж ви заробили ноткоїни і не витратили їх, зможете завести їх назад у додаток та отримувати дохід у тисячі разів вище, ніж користувачі без ноткоїн капіталу. І третій варіант, будь-яка людина зможе купити ноткоїни на ринку, завести їх у додаток і почати заробляти.

Як це буде працювати зі сторони рекламодавців. Проект, який хоче розміститися в додатку, повинен буде купити на ринку ноткоїни, які будуть виплачені користувачам виконуючим у додатку завдання. Сума ноткоїнів які витрачатиме проект на цю кампанію залежатиме від того, наскільки велике охоплення користувачів із загальної аудиторії додатку вони хочуть зробити. На момент лістингу ноткоїну користувачів додатку було 35 мільйонів. Думаю із запуском другої версії їх стане ще більше.

З боку користувачів це будуть різні завдання від найлегших до тих, де доведеться дійсно розібратися як працюють ті чи інші речі.

Приклади найпростіших завдань: прочитати чи переглянути відео про проект, підписатися на сторінки в соціальних мережах тощо.

Завдання з якими багатьом новачкам доведеться розбиратися, наприклад: застейкати 5 TON на TON Space Бета у гаманці телеграм. Якщо ви не зрозуміли, що це означає - ви якраз той, кому доведеться в цьому розібратися.

Як нараховуватиметься заробіток користувача. Кожне завдання матиме свою вартість, чим завдання складніше, тим більша виплата. Після виконання завдання вам на баланс будуть нараховуватись ноткоїни, для прикладу 10 ноткоїнів на годину. І нарахуються вони будуть з моменту, як ви виконали завдання, до моменту, поки не закінчиться бюджет рекламодавця.

Завдань одночасно може бути, наприклад, десять. Тобто виконавши 10 завдань вартістю по 10 ноткоїнів ви будете отримувати 100 ноткоїнів на годину (близько 1 долара за поточним курсом). Зараз складно сказати, яка буде загальна кількість завдань, яка буде їх вартість, який буде курс ноткоїну і т.д. Але за скромними оцінками користувач з рівнями акаунту Голд і Платіна може заробляти в місяць від 100 доларів.

  Що цікаво в цій системі – рекламодавці отримують прямий доступ до залученої аудиторії, а користувачі безпосередньо отримують фінансову винагороду за свою залученість. На відміну від реклами у стандартному інтернет. Там вам часто показують рекламу, яка абсолютно не цікава. Ви переходите за якимось посиланням, нічого не розумієте, навіть не намагаєтеся розібратися і просто закриваєте сайт. І робите все це безкоштовно. Тут же ви отримуєте винагороду, але найчастіше якщо розберетеся у запропонованому питанні.

  Ми ще звичайно подивимося як це буде реалізовано, але загалом ідея не погана. Чекаємо на реліз Ноткоїн 2.0 в найближчі кілька тижнів.

На чергуванні
редактор спільноти Ukraine On Duty

https://t.me/UkraineOnDuty

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ukraine On Duty
Ukraine On Duty@UkraineOnDuty

Слідкуємо за крипто проектами

29.5KПрочитань
0Автори
21Читачі
На Друкарні з 25 травня

Більше від автора

  • Лістингів не буде?

    Або чому буксують крипто проекти в телеграм

    Теми цього довгочиту:

    Тапалка
  • Blum повернув не туди?

    Або як українцям рекламують росіян.

    Теми цього довгочиту:

    Blum
  • Catizen. Spin & scam

    Експеримент із новою механікою spin у грі Catizen.

    Теми цього довгочиту:

    Catizen

Вам також сподобається

Коментарі (5)

Виглядає як чергова туфта для хомʼячків

Вам також сподобається