премія yuna2024

Премія YUNA народилася влітку 2011 року з ідеї відомого радіоведучого та продюсера Павла Шилька створити проект, який би відзначав найкращих українських виконавців. За час свого існування, YUNA стала однією з найпрестижніших музичних нагород в Україні, визнаною як артистами, так і шанувальниками музики.

У перші роки свого існування премія YUNA змогла швидко завоювати популярність серед українських музикантів та слухачів. Основна мета премії — визнання та підтримка талановитих виконавців, сприяння їхньому розвитку та популяризації української музики.

Цьогорічна церемонія, яка відбулася 23 травня у київському Жовтневому палаці, зібрала багато видатних музикантів та шанувальників музики. Журі, до складу якого увійшли відомі особистості, такі як Андрій Бронін, Олексій Панкеєв, Тетяна Волошина, Дмитро Стойловський, Рус Новіков, Олег Головаха, Ірина Якубовська, Нателла Кірс, Ваня Рассел та Денис Коновалов, обрали переможців у різних категоріях.

Глядачі мали можливість проголосувати за своїх улюблених виконавців на офіційному сайті премії, що зробило церемонію ще більш інтерактивною та залучило велику кількість шанувальників.

Серед переможців YUNA 2024 були:

  • Співак року: Артем Пивоваров

  • Співачка року: Kola

  • Пісня року: Антитіла – «Фортеця Бахмут»

  • Кращий відеокліп: Антитіла – «Фортеця Бахмут»

Особливу увагу привернув гурт «Антитіла», який здобув відразу дві нагороди за свою пісню «Фортеця Бахмут», яка стала не лише піснею року, але й найкращим відеокліпом.

Церемонію можна було переглянути на YouTube та по телебаченню, але онлайн-трансляція на YouTube не збереглася, що викликало розчарування у багатьох шанувальників, які не змогли особисто бути присутніми на заході.

Коментарі в соцмережах свідчать про змішані враження глядачів. Хоча багато хто підтримує ідею нагородження кращих виконавців, деякі сумують за премією M1 Music Awards, яка, за їхніми словами, мала особливий шарм та значущість для української музичної сцени.

Премія YUNA продовжує розвиватися і змінюватися, залишаючись важливою частиною української музичної культури. Вона визнає досягнення та талант найкращих українських музикантів, сприяє їхньому розвитку та популяризації. Незважаючи на критику, премія залишається важливою платформою для визнання та підтримки українських виконавців, надаючи їм можливість бути почутими та оціненими.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sonia Kostuchenko
Sonia Kostuchenko@nH3vDQV2dGG2adl

7Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 3 червня

Більше від автора

  • премія yuna2024.враження аудіторії

    зовсім нещодавно відбулася щорічна українська муузична премія yuna2024,. пройшла вона 23 травня у київському жовтневому палаці. було багато номинантів,але перемогли найкращі серед найкращіх українських зіроку. сподобалося ця премія аудіторії,чи вони чекають на іншу премію?

    Теми цього довгочиту:

    Новини

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається