Всім невігласам – коментаторам присвячується! Криптопроект Notcoin.

Криптоблогерів звинувачують, що вони розповідають про скам проекти і взагалі вони погані люди. В статті від власників друкарні «Офіційна позиція Друкарні щодо криптоблогерів та подібного контенту» деякі «блогери» інших тематик із захопленням коментують матеріал «нарешті це сталось!»


Зовсім некомпетентні коментатори-пустослови, по типу tiaranso говорять «Це ви вважаєте за факт)? Де докази цих великих цифр? Я знаю цей проєкт. Середня сума заробітку не більше 5$. Так що так, ви спекулюєте фактами»

Чому люди коментують, те що зовсім не розуміють і не розбираються в цьому? Важно зрозуміти логіку цих людей, може вони просто не мають змоги заглибитись в тему або просто не можуть розібрати елементарні речі, може їм просто хочеться хейтити, бо вони не встигли і не додумались зайти в проект, але маємо що маємо.

Спеціально для людей, яким аби просто в коментарях щось написати, присвячується.

За посиланням кожна людина може перевірити скільки організатори відправили NOT різним адресам

Реєстрація в проекті Notcoin 25 січня. Як і більшість в цей час не придав значення проекту, розпочав активно розвивати аккаунт та заробляти монети орієнтовно за два тижні до завершення. Далі я приведу приклад людини із команди, щоб ви розуміли рівень швидкості заробітку монет. Скрін

Що вдалось заробити за два тижні – 13 331 NOT (скрін із зачисленням NOT та виведенням коштів на біржу – 11 300 NOT):

Скрін обміну на біржі NOT на USDT, обмін 11 300 NOT на 62,28 USDT.

Скрін P2P-продажі USDT або вивід на карту банку. При тому я виводив не по найвищому курсу

 Скрін отримання коштів на карту

Далі історія людини з моєї команди. Скрін реєстрації людини в Notcoin - 30 березня. 1 квітня нагадаю видобуток монет NOT завершився.

Скрін отримання 5 946 NOT на гаманець, на даний момент людина продовжує зберігати 4 541 NOT, що по курсу на сьогодні складає 0.007745, що складає 35,17 доларів або 1 418 грн.

Ось такий “скам” по словах коментаторів невігласів вийшов, як вам результат? Скажу від себе, можна було краще, якщо б зразу повірили в проект, але і це чудовий результат за кліки по екрану та соціальні квести.

В цілому наша команда заробила близько 300 доларів, але це зараз умовно, тому що ціна монети змінюється і завтра це може бути як більшою сумою так меншою.

Тому, шановні коментатори, якщо ви не розбираєтесь в проектах, не розумієте як це працює, не коментуйте, тому що ви виглядаєте дуже непрофесійно в очах людей, які розуміють крипторинок та й в цілому людей які читають цей текст. Ми ж не коментуємо ваші теми, тому що ми просто розумні люди, яким немає сенсу коментувати ту тему в якій ми не розуміємось.

Пам’ятайте, наш проект “Пісочниця” і дальше розвивається на нашому каналі. Не хотілось більше писати на Друкарня, але мені дуже боляче бачити, як “експертне” невігластво захоплює Друкарню, а точніше вводить в оману аудиторію щодо крипторинку.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
illaya
illaya@illaya

299Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Вільний блогінг – не вільний: як вмирають українські продукти!

    Велика кількість українців давно мріяли про справжній якісний український продукт в вільному блогінгу. Який витіснить московський ВС раз і назавжди з українського інформаційного простору. Вільний блогінг по-справжньому важливий елемент українського суспільства, де

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається