Прибуткові криптовалюти для інвестиції

Криптовалюти є важливою частиною фінансових ринків, і попри їхню волатильність, все більше трейдерів зацікавлені спробувати нею торгувати. Багато інвесторів охоче беруть участь у попередніх продажах нових криптовалют, керуючись бажанням відкрити наступну популярну криптовалюту та отримати значний прибуток. Однак ринок криптовалют надзвичайно нестабільний і є ризикованим, оскільки ви можете втратити все або скоротити свої прибутки на 90% за ніч.

Перспективні криптовалюти для інвестиції

Якщо ви вирішили інвестувати, настав час обрати з сотні тисяч криптовалют, кожна з яких має різну динаміку. Ми підібрали для вас 5 перспективних криптовалют для купівлі у 2023 році.

Біткоїн (BTC) - перша криптовалюта та найбільша за ринковою капіталізацією. З моменту свого запуску ця криптовалюта зазнала величезного зростання, і незважаючи на падіння, вона продовжувала епічно повертатися до лідируючих позицій. Біткоїн входить до списку бажань кожного трейдера, і цікавий насамперед великим інвесторам.

Ефіріум (ETH) - є другою за величиною криптовалютою за ринковою капіталізацією. Ethereum створений спеціально для смарт-контрактів та інструментів децентралізованого фінансування , а також для так званих додатків Web 3.0 і торгівлі незамінними токенами або NFT.

Солана (SOL) – криптовалюта, націлена на високу швидкість транзакцій із збереженням децентралізації. Блокчейн-платформа дозволяє розгортати масштабовані контрактні угоди і має значно нижчі комісії за транзакції. Solana обробляє від 50 000 до 65 000 транзакцій щосекунди.

Лайткойн (LTC) - друга найстаріша криптовалюта, створена з протоколу Bitcoin у 2011 році. Транзакції Лайткойн обробляються за незначну частину вартості, що робить його більш доступним варіантом для компаній і приватних осіб. LTC використовує інший алгоритм майнінгу, ніж Bitcoin, відомий як Scrypt, що робить його більш безпечним.

ZCash (ZEC) – криптовалюта та децентралізований блокчейн. Рівень конфіденційності в Zcash знаходиться під контролем користувача, який сам визначає доступність до деталей транзакцій. Користувачі можуть з упевненістю робити покупки, інвестиції та пожертви, оскільки мережа надає можливість як прозорих так і анонімних транзакцій. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Форекс Бокс
Форекс Бокс@forexbox

3.6KПрочитань
8Автори
10Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається