Прогнозування мейн-івенту для кожного PLE WWE у 2024 році

2000+] Wwe Wallpapers | Wallpapers.com

Преміальні шоу WWE були чудовими протягом останніх кількох років, що допомогло компанії досягти свого зіркового періоду за останні два десятиліття. З наближенням Королівської Битви фанати з нетерпінням чекають на те, що зможе підготувати компанія до сезону РеслМанії. Навіть всупереч наступним кільком місяцям, WWE вже запланувала на цей рік захопливі преміальні шоу, включаючи Насол у Франції та Дебош у Берліні влітку. Зважаючи на те, що попереду глобальний рік, буде цікаво подивитися, які матчі стануть головними подіями цих шоу.

11 Королівська Битва: Чоловіча Королівська Битва

Переможець Королівської Битви закриє шоу

  • Роман Рейнс також захищатиме свій титул проти ЛА Найта, Ренді Ортона та Ей Джей Стайлза на шоу;

  • Коді Роудс, СМ Панк, Дрю МакІнтайр, Гюнтер і Боббі Лешлі заявили про участь у Битві

Минулого року Королівська Битва завершилась одним з найкращих рішень за останній час, коли Семі Зейн у драматичній манері кинув виклик Бладлайну після захисту титулу Романа Рейнса проти Кевіна Оуенса. Рейнс знову захищатиме свій пояс цьогоріч на шоу у фатальному чотиристоронньому поєдинку, але він не повинен бути в головній події. Чоловічий Рамбл є найбільш вірогідним кандидатом на завершення шоу, і багато фанатів сподіваються на повторну перемогу Коді Роудса, щоб він зміг закінчити історію. Однак є варіант перемоги СМ Панка, який надалі кидає виклик Сету Роллінсу на РеслМанії, в той час, як Коді буде шукати інший спосіб отримати свій шанс побити Романа Рейнса.

10 Шарага Знищення: Коді здобуде перемогу в безжальній клітці

Роудс здобуде свій квиток на РеслМанію в Австралії

  • Цьогорічне шоу Шарага Знищення відбудеться в Перті, Австралія;

  • Австралійські суперзірки, такі як Рія Ріплі, Грейсон Воллер та Бронсон Рід, сподіваються потрапити на шоу

У лютому WWE проведе своє останнє PLE перед РеслМанією, коли компанія вирушить до Австралії, щоб встановити свою безжалісну споруду - клітку знищення. Фанати можуть очікувати, що чемпіонка Рія Ріплі візьме участь у великому поєдинку, в той час, як СМ Панк вже точно анонсований на це шоу. Фанати також чекатимуть, чи захистить Роман Рейнс свій титул на шоу, можливо, проти Скелі, якщо слова, сказані "Народним чемпіоном" на Raw Day 1, мають під собою підґрунтя. Головною подією, ймовірно, буде бій за претендентство, де Коді Роудс забронює собі бій на РеслМанії проти "Вождя племені".

9 РеслМанія 40 Ніч 1: Сет Роллінс проти СМ Панка

CМ Пану нарешті отримає свою головну подію на РеслМанії

Seth Rollins Vs CM Punk WWE Wrestlemania 40 Match Card - YouTube
  • Сет Роллінс - перший чемпіон світу у важкій вазі, який володіє титулом з травня 2023 року;

  • СМ Панк повернувся до WWE після головної події Козацьких Серій 2023 року

Здається, що WWE планує грандіозний поєдинок між СМ Панком та Сетом Роллінсом з того часу, як перший повернувся до WWE минулого року, і вони навіть обмінялися кількома словами на шоу Raw. Оскільки Панк є одним з фаворитів на перемогу в Королівській Битві, цей матч міг би стати оптимальним поєдинком головної події першого вечора РеслМанії 40. Панк міг би тизерити потенційний бій з Рейнсом, дозволивши йому трохи взаємодіяти зі своїм колишнім менеджером Полом Хейманом, але матч проти Сета був би правильним кроком. Навіть якщо він не виграє Битву, це все одно буде найкращим поєдинком для WWE.

8 РеслМанія 40 Ніч 2: Коді завершує свою історію

Роудс нарешті стане чемпіоном WWE, коли переможе Романа Рейнса

Kevin Sullivan - 'Rhodes/Reigns Or Rollins/Punk Should Headline WrestleMania  40' + More - eWrestlingNews.com
  • Рейнс переміг Коді Роудса в головній події РеслМанії 39;

  • РеслМанія 40 відбудеться у Філадельфії, штат Пенсильванія

Напередодні РеслМанії 40 фанати з нетерпінням чекатимуть, коли Коді Роудс завершить свою історію, оскільки їхнє бажання побачити, як він це зробить, стає дедалі сильнішим. Ім'я Скелі знову кружляє навколо WWE, що дещо відкидає передбачуваний поєдинок Рейнса проти Роудса. WWE просто не можуть дозволити комусь іншому, окрім Коді, перемогти Романа на РеслМанії, інакше вони, на жаль, зіткнуться із занадто великою негативною реакцією. Вони, звичайно, не можуть дозволити Рейнсу зберегти пояс, інакше буде потрібна величезна переоцінка букінгу Тріпл Ейча за останні 18 місяців.

7 Насол: Деміен Пріст використовує свій кейс

Учасник Судного Дня стане чемпіоном світу у важкій вазі

Predicting When Damian Priest, Iyo Sky Will Cash-in WWE Money in the Bank  Briefcases | News, Scores, Highlights, Stats, and Rumors | Bleacher Report
  • У травні після РеслМанії 40 у Ліоні, Франція, відбудеться Насол;

  • Деміан Пріст володіє кейсом з липня 2023 року

Традиційно на Насолі відбувається безліч матчів-реваншів з РеслМанії, а також нові ворожнечі, що з'являються під час головного шоу року. Цього року WWE цілком може зробити те ж саме, знову виставивши Сета Роллінса і СМ Панка один проти одного, але жоден з них не повинен закінчити цей вечір чинним чемпіоном світу у важкій вазі. Деміан Пріст повинен нарешті скористатися своєю гарантованою можливістю отримати титул через 11 місяців і перемогти Панка або Роллінса, щоб стати чемпіоном світу. Він може зробити це за допомогою Судного Дня, але в якийсь момент Прісту доведеться відірватися від свого угрупування і стати самостійним.

6 Преміальне шоу в Саудівській Аравії: Коді Роудс проти Ренді Ортона

Коді Роудс закріпить свою спадщину у 2024 році

Randy Orton and Cody Rhodes' reunion: On this day in 2022 - YouTube
  • Коді Роудс, Ренді Ортон і Тед Дібіас молодший сформували угрупування Legacy, який існував між 2008-10 роками;

  • Роудс і Ортон возз'єдналися на військових іграх на Козацьких Серіях 2023 року

WWE нормалізували проведення двох преміальних шоу в Саудівській Аравії, які вони проводить щороку, і які є важливими частинами календаря преміум-івентів. Коді Роудс, ймовірно, буде захищати свій титул чемпіона WWE на цих заходах, і перший з них, ймовірно, відбудеться навесні. Є ряд потенційних претендентів, які могли б зайняти місце в Саудівській Аравії, але зоряна сила Ренді Ортона та його стосунки з Роудсом роблять їх природними суперниками. Ортону, можливо, навіть не доведеться ставати хілом, якщо Коді та Ренді зможуть поставитися до цього бою як до спортивного змагання, що не є типовим для "Гадюки".

5 Гривня в Банці: Деміен Пріст проти Фіна Баллора

Тріщина між Судним Днем

Damian Priest Addresses Finn Balor Situation After Money In The Bank 2023 -  WrestleTalk
  • Деміан Пріст спочатку сформував Судний День разом з Еджем у квітні 2022 року;

  • Пізніше Фін Балор приєднався до Судного Дня у червні 2022 року, замінивши Еджа

Судний День вже давно став одним з найкращих шоу WWE, оновивши кар'єру Фіна Балора і піднявши Деміана Пріста до статусу мейн івенту. Ймовірно, Пріст використає контракт Гривня в Банці цьогоріч, що, ймовірно, буде пов'язано з кінцем Судного Дня. Виклик Балора на поєдинок проти Пріста на тому ж PLE, на якому він став "Сеньйором Гроші в Банку", був би доречним, особливо якби це був бій за титул чемпіона світу у важкій вазі, за яким обидва чоловіки змагалися протягом деякого часу. Будь-хто з них міг би перемогти, оскільки тривала ворожнеча протягом літа була б доречною, враховуючи, наскільки фанатам сподобався Судний День.

4 Літня Бавовна: Коді Роудс проти Романа Рейнса

Вождь племені повернеться на Літній Бавовні, і Коді знову доведеться протистояти йому

Roman Reigns comes face-to-face with Cody Rhodes: SmackDown highlights,  Oct. 13, 2023 | WWE
  • Роман Рейнс був головною подією останніх трьох Літніх Бавовн

  • Коді Роудс переміг Брока Леснара на тогорічному шоу

Знову ж таки, Коді Роудс ПОВИНЕН перемогти Романа Рейнса в головній події РеслМанії 40, але це, швидше за все, не буде їхньою останньою зустріччю. Рейнс, безумовно, може пропасти з екранів на деякий час після втрати титулу, але повернення на Літній Бавовні, щоб спробувати повернути собі золото, що було б чудовою ідеєю. Роудс точно повинен знову перемогти, оскільки Рейнс може вступити у ворожнечу з рештою Бладлайну або навіть зі Скелею. Однак Коді не зможе довго утримувати пояс після Літньої Бавовни, оскільки на горизонті з'явиться грізний супротивник...

3 Дебош у Берліні: Коді Роудс проти Гюнтера

Коді може втратити титул у Німеччині в бою проти Ринг Генерала

Top AEW Name Comments On Cody Rhodes & GUNTHER's Performances At WWE Royal  Rumble - WrestleTalk
  • Дебош у Берліні відбудеться в суботу, 31 серпня 2024 року, на арені Mercedes-Benz

  • Рекордний інтерконтинентальний чемпіон Гюнтер розпочав свою кар'єру в Німеччині в промоушені wXw

У якийсь момент у 2024 році Гюнтер, ймовірно, втратить Інтерконтинентальне чемпіонство, можливо, на РеслМанії 40 у вирішальний момент. Той, хто скине австрійця з престолу, стане новим чемпіоном, але це також звільнить Гюнтера, щоб той націлився на світове чемпіонство. Якщо Коді має втратити свій заслужений титул чемпіона WWE, то це має статися з "Генералом Рингу" в Німеччині, оскільки це надто чудова можливість, щоб її втратити. Матч також був би дивовижним, якби тільки WWE змогли втриматися від спокуси змусити Гюнтера влаштувати Роудсу "сквош".

2 Преміальне шоу в Саудівській Аравії №2: СМ Панк проти Стіва Остіна

Саудівській Аравії знадобиться великий матч для свого другого щорічного шоу

CM Punk confronts "Stone Cold" Steve Austin: Raw, June 13, 2011 - YouTube
  • Стон Колд і СМ Панк вперше тизерили можливий свій матч під час престуру до відеогри WWE 13

  • СМ Панк був чемпіоном WWE в той час, коли Остін був на пенсії вже десять років

Матч мрії між поколіннями, між Стівом Остіном і СМ Панком, у 2024 році все ще залишається таким же спокусливим, як і раніше. Тепер, коли Панк повернувся до WWE, а Остін провів матч протягом останніх кількох років, перспектива не така вже й божевільна, як здавалося раніше. Звичайно, гроші, які пропонують ці саудівські шоу, роблять матч ще більш реальним, хоча раніше Остіна ніколи не спокушала ця ідея. Перспектива попрацювати з Панком разом з фінансовим бонусом може допомогти здійснити матч мрії.

1 Козацькі Серії: Гюнтер проти Брока Леснера

WWE повинні закінчити 2024 рік масштабним матчем мрії за титул WWE

WWE: Update on Gunther vs. Brock Lesnar Match Rumors
  • Останній матч Брока був проти Коді Роудса на Літній Бавовні 2023 року

  • Гюнтер зістрівся віч-на-віч з Броком Леснаром у матчі Королівської Битви 2023 року

Багато хто сподівається на захист поєдинок за Інтерконтинентальне чемпіонство між Гюнтером і Звіром на РеслМанії 40, але цього не повинно статися. Ринг Генерал повинен віддати титул тому, кому він потрібен на "Найвеличнішій сцені з усіх", але матч з Броком все ще може відбутися в цьому році. Козацькі Серії були б ідеальним місцем для проведення матчу мрії, бажано, щоб Гюнтер утримував чемпіонство WWE. Брок може перемогти Генерала рингу"в одному з найкращих матчів року, який, безсумнівно, стане одним з найкращих.

Автор: Marc Callow

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається