Пропустили Notcoin? Куди йти далі?


Нова криптовалюта в телеграм Catizen на Ton Blockchain - лутаємо без інвестицій, аірдроп та розміщення токену на криптобіржах плануються у другому кварталі цього року!

Бета -версія нещодавно завершилася, і на даний момент кількість учасників вже більше мільйона людей!

35% усіх токенів виділяється на екосистему та аірдропи, це досить багато. Я рекомендую не пропустити. Посилання на гру тут.

Поради щодо гри!

1. Накопичувати монети $Fish, щоб придбати автобот, вартість 3800.
2. На екрані іноді з’являються меми (Шиба, Пепе та інші символи) з бустами, на них їх потрібно натискати. Використовуйте оплату у мережі Ton, щоб отримати більш вигідні бусти.
3. Обов’язково використовуйте TON гаманець (я використовую Ton Keeper), оскільки це збільшить шанс отримати аірдроп та інші бонуси!
4. Ви можете грати з комп'ютера в Telegram, а це означає, що його можна спокійно запустити на задньому плані. Це особливо зручно, якщо у вас є автобот - він схрестить кошенята, поки ви займаєтесь своїми справами. Ви можете періодично входити в гру, щоб збирати бонуси. Такий підхід дозволить вам прокачати акаунт набагато швидше. Єдине, коли ви не заходите в гру довгий час, тоді бот вимикається, і вам потрібно періодично вмикати його знову (кнопка Auto)
5. З 6 рівня вашого котика, вам будуть доступні квести, що схоже на кнопку "Еarn" в Notcoin. З їх допомогою ви можете безкоштовно отримувати монети для виконання простих завдань щодня. Не забувайте заходити в гру, щоб отримати нові завдання!

Підписуйся на мій тг канал, там розповім про схожі проекти і багато іншого.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Крипто Ворон
Крипто Ворон@cryptovoron

1.2KПрочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 28 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Є краща гра.Коти в шахтах

Вам також сподобається