Сезон Notcoin: нова гра від розробників та запровадження нових пулів

Что такое Notcoin? Альткоин, который вырос за неделю на 300% | StormGain

Notcoin запустив нову гру в Telegram у співпраці з командою соціальних проєктів TON Lost Dogs Co та платформою торгівлі NFT Getgems.

Notcoin став першим Telegram-грою, що впровадила модель clicker tap-to-earn, привернувши увагу 35 мільйонів гравців. Гравці натискали кнопку, щоб заробити ігрову валюту, що згодом перетворилася на аірдроп NOT токенів на суму 1 мільярд доларів на блокчейні TON. За даними The Block, ринкова капіталізація NOT токенів наразі становить 1,3 мільярда доларів.

Інші ігри в стилі clicker, такі як Hamster Kombat, Yescoin і Catizen, пішли за прикладом Notcoin. Однак, Notcoin також став першим, хто відмовився від моделі tap-to-earn. Засновник проєкту Саша Плотвінов вирішив завершити фазу майнінгу на піку 1 квітня, вважаючи її нестабільною.

Плотвінов раніше розповідав The Block, що план на найближчі чотири роки полягає у створенні незалежних підсистем для забезпечення стійкості проєкту.

Нова безкоштовна гра під назвою “Lost Dogs,” запущена в екосистемі Notcoin, має інший стиль гри. Гравці вирушають у квест на собачу тематику, приєднуються до спільнот або “загонів,” запрошують нових гравців і голосують за дії своїх собак, щоб знайти їм новий дім. "Кожне рішення має важливе значення, має етичні наслідки, які формують наратив і впливають на подорож собак," зазначила команда в заяві, поданій The Block.

Персонажі гри представлені у вигляді Lost Dogs NFT — вони були запущені в березні 2023 року на найбільшій платформі торгівлі NFT на блокчейні TON Getgems — і розвиваються разом із сюжетом, набуваючи спеціальних здібностей і ставши “знаменитостями” в грі.

"Наша мета — продемонструвати, як NFT можуть створювати та передавати наративи, стимулюючи масове впровадження через інноваційне розповідання історій та ігровий процес," зазначив засновник Getgems Ваня. "Це лише перша з багатьох ігор, які просуватиме Notcoin, закладаючи основу для нової ери інтерактивних блокчейн-досвідів."

Гравці заробляють Notcoin та нову ігрову валюту WOOF

Гравці “Lost Dogs” можуть заробляти Notcoin і нову ігрову валюту під назвою WOOF, беручи участь у грі. Щодня гравці роблять вибір, що впливає на історію їхніх собак. Найпопулярніше, найменш популярне або середнє рішення серед усіх гравців, залежно від встановлених параметрів, стає переможним.

Якщо гравець виграє, він отримує частку NOT токенів із загального пулу. Гравці також можуть “майнити” WOOF за перемогу в раундах та за виконання різних дій у грі. WOOF спочатку є суто ігровою валютою, подібною до системи балів, але в майбутньому може перетворитися на токен на блокчейні TON, як це було з NOT.

На відміну від “безкінечних” майнінгових ігор, “Lost Dogs” триватиме лише шість тижнів, повідомила команда The Block, хоча в майбутньому очікується більше таких співпраць.

"Lost Dogs — це не звичайна гра, краще назвати її гейміфікованим досвідом — щодня вам доведеться приймати рішення, яке впливатиме на історію в цьому магічному світі собак," сказав Плотвінов у четвер. "Чим більше правильних рішень ви приймаєте, тим краще для вашого зграї (і вашого дропа)."

Венчурна компанія The Open Platform (TOP) є співзасновником Notcoin та Getgems і підтримує гру “Lost Dogs”. Минулого місяця TOP також оголосила про інвестиції в Akedo Games та PLUTO Studio, видавничу платформу Catizen.AI, для розробки інших ігор у екосистемі блокчейна TON.

"Ми просто безпритульні собаки, які вигадують багато ідей під час наших прогулянок. Що таке ідеї без реалізації? Порожній гавкіт. Ми пішли до людей у TOP, і вони дали нам все, що потрібно — залишилося лише взяти кисті та ручки в лапи і написати найяскравішу історію," сказав Mad Tail, головний виконавчий директор Lost Dogs Co. "Ми хочемо відкрити вам світ, повний відкриттів, радості, страждань, несподіваних поворотів і загадок. І, звичайно, ми хочемо, щоб усі могли грати з своїми Notcoin та розподіляти WOOF.”

Сезон NotCoin вже розпочався! Ми раді повідомити, що з'являються нові пули, що відкриває більше можливостей для участі. Слідкуйте за оновленнями та приєднуйтесь до нашої спільноти для отримання останніх новин і можливостей. Не пропустіть свій шанс взяти участь у нових цікавих проектах!

Посилання на гру

Інші перспективні проекти

Дякую за увагу! Ваша улюбена КриптоПанда❤️
https://t.me/cryptobandpand

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
КриптоПанда
КриптоПанда@cryptoPanda

Офіційний акаунт каналу

16.5KПрочитань
2Автори
24Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (6)

Сезон та нова гра це добре, але чи вдасться новій грі повторити успіх notcoin ?

Вам також сподобається