Крипто боти в телеграм, огляд великих оновлень за тиждень!

DOGS

Почну свій огляд з найпростішого проекту - DOGS. На цьому тижні було декілька оновлень і багато шуму що до цього бота який роздає токени за вік в телеграмі.

Вийшла фейкова новина про лістинг токена за 5 днів, це оприлюднили на одній із бірж.Проте був дрібний шрифт про те що це вони мають на увазі торгівлю ваучерами ,а не самим токеном(тобто обіцянка на перспективу).

Інформацію спростували в офіційному твітері тому все ОК.

Щоб не пропустити останні новини про Harvest Moon і дізнатися про нові проєкти, обов’язково підпишіться на мій Telegram канал: Easy Crypto Projects

В DODS також добавили додаткові завдання на запрошення друзів та перехід у телеграм канали.Завдання прості , токенів насипають дуже добре,тому вартує виконати і забрати свій приємний бонус.

Також у телеграмі є на офіційному каналі повідомлення з натяком на лістинг токена в серпні.Побачимо як розробники виконають свої обіцянки.

PIXEL

Наступне про що розкажу в короткому описі це PIXEL, проект який в останні момен некоректно повів себе із ранніми користувачами.За три дні до роздачі дропу оприлюднили нові умови не ті про які говорили на початку.Тому багато хто отримав дуже малу кількість токенів.Проте розробники заявили що будуть додаткові роздачі NFT та предметів які будуть рандомно випадати за стейкінг токенів PIXFI.

Посилання на гру є в нашому телеграмі,по даному посиланні Easy Crypto Projects

Щоб отримати повноціний дроп потрібно також виконувати завдання в дашборді, та демомайданчику(це уже ігрова платформа)

При реєстрації потрібно ввести код: ahiacehapp

ZarGates

На цьому тижні цей проект видав найбільше оновлень по своєму функціоналу.

Перш за все вони добавили інтеграцію в мобільну гру на Android та IOS.Гра називається Amikin Survival, за проходження якої ви будете отримувати додаткові винагороди від розробників.

Amikin Survival: Anime RPG - Apps on Google Play

У самому боті також відбулися зміни, перш за все це добавили бути на кількість монет за гру.Бусти пошируються на свою команду,тому я щодня купляю +25% або + 75%.Збільшили винагороду за реферальну програму, тепер бонуси нараховують за кожного реферала.
Механіка гри не змінилася, і щоденне якісне проходження є на Ютуб що дня.

Також хочу нагадати що у ціьому додатку не головне кількість монет, їх потрібно обмінювати на білети або ящики , в яких потім будуть NFT.

HEXACORE

Цей проект має оновлення що тижня, на цьому тижні добавили можливість купляти кількість тапів на тиждень +10000 за 1400 AGO.

Також добавили можливість стейкінгу з дуже великою відсотковою ставкою аж 15%

Тому по цьому проекті план наступний

Вкачуємо рівень профілю до 10-12, купляємо бусти на тиждень і що дня тапаємо по кубіку щоб прокачувати рівень.
За прокачку рівня отримуємо більшу щоденну винагороду яку збираємо і закидаємо в стейкінг під складний %

Meteor Wallet

Розробники розказували що 25 липня буде лістинг токена, проте це виявилося неправдою.На томість вони зробили з 25 липня до 1 серпня тиждень 2х бусту токенів.Добавили релікти та збільшили шанс випадіння Тінкерів(це майнери в грі)

Релікти це виявилися NFT бусти які потім можна буде продавати.Їх давали за спалювання токена GEAR або розігрують у своєму твітері!

Ціна на релікти є дуже високою, тому купляти є великим ризиком.Проте коли внесуть більше ясності у проект, можливо і ми придбаємо декілька)

Якщо зацікавилися проектом то посилання на нього ми залишили в нашому телеграм каналі.

З повагою адміністратор телеграм каналу Easy Crypto Projects

Підпишіться на наш канал та аккаунт Друкарні,якщо вважаєте цю статтю корисною для себе.
Особлива вдячність за реакції нижче, це допомагає нам ставати кращими

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ECP
ECP@Easy_Crypto_Projects

Все складне дуже просте...

12.8KПрочитань
0Автори
16Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається