”що віртовські хотіли би змінити у вірті?"

вірт з кожним днем набирає популярності, відкриваються нові проєкти, кф, шсд. та й загалом, все прекрасно. але мені стало цікаво, що віртовські хотіли би змінити у вірті?

─┈ ⊹ ─ ─ ੭ ❕ ୧ ─ ─ ⊹ ┈─

@outummkk – Вінелла

ᅠ— я б зменшила кількість кадів,справді не розумію навіщо така кількість.на мою думку,краще створювати якісь цікаві нові проєкти,це більш розвиває вірт.

ще б я хотіла,аби деякі люди у вірті були менш різкими та агресивними.не кенселили людей одразу,як тільки щось побачили,це справді дуже дратує і псує вірт.наприклад,якщо ваш знайомий написав щось з видів дискримінації,не потрібно одразу бігти на інші канали та кричати про це. зробіть цій людині зауваження,поясніть,можливо вони не знали?

так би було знаходитися у вірті набагато спокійніше.


@yejixryijin – Мінні

ᅠ— я б прибрала людей які обожнюють шукати пройоби в віртовського одразу після набування популярності. Навіть коли знаходять вони пишуть зазвичай у анонки на кад, а не цим самим віртовським у оп. Через таке вірт, на мою думку, перетворюється на в'язницю. Ти маєш постійно перевіряти усе, що ти робиш зараз, будеш робити, та робив у минулому, бо якщо знайдуть будь-що, ти зможеш попрощатися зі своїм моральним станом


@natiliss – Ната

ᅠ— я б змінила у людей ставлення до пройобів.

більшість сварок/скандалів можна було б уникнути, якщо б людині спокійно пояснили проблему, а не почали відразу гейтити. на мою думку культура відміни аж занадто добре працює в укр вірті, іноді це є проблемою, бо відміняють за кожне не правильне слово замість того, аби пояснити людині проблематичність/виправити.

( це не стосується справді значних пройобів. мова йдеться про неправильні слова, особисті сварки і тому подібне. )


@wwssmr – Мін

ᅠ— Трошки дивне питання..

Воно ділиться на категорії: що я хочу, щоб тут змінилося, і що я можу тут змінити.

По перше, я б хотів, щоб л юди перестали підсмоктувати одне під одного, а зайнялись своїм життям. Хочу, щоб люди зрозуміли, що краще поставити крапку над проблематичними персонами та не робити їм чорний піар. Треба вміти зупинитись.

Нікому не цікаво читати хто як подихав. Всі хочуть набратися позитиву та відпочити, а не дивитись на нікому не потрібні «розкриття» та невдалі спроби «чорного піару», я це кажу за пости:

«я чула, що ***** не засинає о 23:00»

«я бачив, як батьки **** розмовляють місячною мовою»

І ткктктктктк

По друге, думаю, зараз вірту бракує нових цікавих проєктів..

Зараз зменшилась хвиля КАД, і це на краще!!! Але нічого нового не прийшло ;((

Так, є чудові шоу та проєкти, але, я помітив, що багатьох зараз цікавить спілкування.

Шсд трошки впали в популярності, можливо, це через значну кількість реклами або складнощі при спілкуванні, тому людям потрібне те місце, де їх познайомлять з кимось та дадуть цікаві завдання, завдяки яким спілкування не зійде на 0, через декілька годин.

Зменшилась популяція кф по ф.с., але саме вони потрібні зараз вірту, щоб вийти з періоду застою, набратися сил та нових вражень та продовжити рух уперед.

Змінити вірт може кожен, головне, щоб було бажання удосконалюватись.


@tm9qv – Теміан

ᅠ— кількість людей, відчуття, наче вірт це село, коли заходиш в кф, то будеш знати 10 людей і ще 20 будуть знати через знайомих


@mmqss0 – Інарі

ᅠ— те, щоб люди перестали юзати будь-що росняве, таке, як наліпки, преміум емоджі або рос трансліт імен з корейської(наприклад джису, джиу, та будь-які імена зі звуком "джі). Мене зайобує виправляти людей, які виправдовуються правилом дев'ятки, хоча імена та слова це трошки різне. Також я заїбався від віртовських, які досі дружать з росіянами(таких мало, але на жаль, я таких бачив, і у мене очі полізли на орбіту...........) або юзають слюр, ну, я б хотів це змінити, але неможливо якось зробити так, щоб прямо всі перестали це робити, so, це залишається лише в моїх вологих мріях. Я нз, що ще написати, ну, бо я ніколи не задавався питанням, щоб я хотів змінити у вірті.................


@h4st9 – Херсон

ᅠ— ну, я хотів би щоб вірт був якимось цікавішим. щоб не створювали багато однакових каналів


@loreskis – Лоретта

ᅠ— мені б хотілося, щоб люди не залишали патенти на ті проєкти, які вже зачинилися, тому що так просто зупиняється розвиток вірту?.. також, мені б хотілося того, щоб більше створювали цікавих проєктів, а не кадів

звісно ж, мені б дуже хотілося того, щоб віртовські не так гейтили людей за якісь можливо трохи неправильні дії, тому що можна просто пояснити. та й взагалі, я вважаю що гейтити - це просто жахливо, тому що через гейт у людей можуть зʼявитися травми на все життя. треба приносити у вірт більше чогось позитивного та цікавого!! все ж таки, вірт дає нам можливість самовиражатися та гарно проводити час, тому треба цю можливість використовувати по повній!!!!


@we1mi – Гліц

ᅠ— Вірт — цікаве місце, але зазвичай віртовські сконцентровані на дрібницях, не помічаючи серйозних проблем. Мені б хотілось, щоб віртовські приймали людей з різними думками та баченнями, а не намагалися зробити всіх однаковими. Усі, якби вам не хотілось, не можуть бути на 100% толерантними і це треба сприймати як належне, а не кенселити людину за будь-що, що не сходиться з вашою уявою. Нам варто зосередитися на серйозніших проблемах.


@J1LLW0 – Джилл

ᅠ— напевно єдине чого мені хотілося б - щоб в вірті було більше цікавих проєктів. мені здається що в вірті стало некомфортно через велику кількість кад


@will0ow – Вілоу

ᅠ— ну, звісно, напевно я не зможу нічого змінити, проте все ж таки хотілося б, щоб люди використовували менше слюрів, не вживали термінів, що можуть образити та не були зросійщеними. справді не приємно бачити це в укр вірті. також хотілося б, щоб люди в вірті були більш доброзичливими, так би мовити. багато разів бачила, як люди можуть негативно реагувати в коментарях на різні думки. і для мене, як для людини з тривожністю, якій стає лячно від будь-якого агресивного слова, такі ситуації взагалі не приємні.я б хотіла змінити те, що деякі українські віртовські роблять рейди на російські канали. я вже написала статтю на цю тему. на мою думку, такі дії не зовсім правильні, оскільки ми спускаємось до їхнього рівня. і, звісно, хотілось б, щоб люди ставились до інших так, як вони хочуть, щоб ставились до них, і уникати порушення особистого простору, наприклад, не просити замовлення, коли вони закриті. не розумію, чому не можна просто зачекати, можливо людина зайнята і робить інші замовлення. сподіваюся, що багато людей поділять мою думку і що в укр вірті буде менше подібних ситуацій.


@QSTT4R – Стар

ᅠ— мабуть, одне з найперших речей, які дуже хотілося б змінити, це ставлення деяких людей до чогось російського в українському вірті. я розумію, що ніколи не станеться дива, і всі не припинять вживати транслітерацію чи будь-який рос контент, але було б добре навіть якщо б це хоч трішки зменшилось. те саме стосується і слюру, дуже хочеться, щоб люди зрозуміли усю його проблематичність.

також, я гадаю, не менш важливіше, хоч це буде стосуватися не тільки вірту(але все ж), ставлення одних людей до інших. багато кого і досі хвилює, хто як одягається, у кого які звичаї і звички, поведінка, мені здається, життя людини - тільки її справа, шкода, що багатьох це так хвилює


@FA0HS – Фейра

ᅠ— я б хотіла змінити ставлення людей до всього вцілому і щоб вони були не настільки токсичними.

наприклад, коли хтось робить якийсь пройоб, то до нього ставляться так, ніби він, не знаю, убив когось. хоча засуджують якраз ті люди, у яких пройобів більше, ніж у всіх разом взятих.

або якщо ти просто сказав не те слово, то тебе загризуть.


@V1V1NN – Вів'єн

ᅠ— ну, насправді, я не так давно у вірті, тож не можу сказати багато, але мені хотілось би щоб люди були більш тактовними та менше лізли в життя інших. ще можу додати, що було б чудово як би деякі перестали споживати російський контент та використовувати проблематичні речі ( слюри, ейблізми тощо )


@chocoth – Тасомі

ᅠ— ну, я сиджу в своїй бульбашці тому мало що знаю, певно менше кад і все


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
амік
амік@FVuoH3lsk_sXq12

109Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 27 січня

Вам також сподобається

  • Шсд

    Я часто зустрічав людей, які у вірті пару місяців, але однаково не знають про шсд чи як писати туди анкету, тож в цій статті є відповіді на всі питання

    Теми цього довгочиту:

    Укр Вірт
  • «а тобі все скажи»

    🪷: Вас вітає адміністрація шоу «Вибери мене»!! Також вітаємо тебе з першим днем на цьому проєкті!!! Чи можна вкрасти декілька хвилин твоєї уваги і взяти інтервʼю, якщо ти не зайнята?

    Теми цього довгочиту:

    Укр Вірт

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Шсд

    Я часто зустрічав людей, які у вірті пару місяців, але однаково не знають про шсд чи як писати туди анкету, тож в цій статті є відповіді на всі питання

    Теми цього довгочиту:

    Укр Вірт
  • «а тобі все скажи»

    🪷: Вас вітає адміністрація шоу «Вибери мене»!! Також вітаємо тебе з першим днем на цьому проєкті!!! Чи можна вкрасти декілька хвилин твоєї уваги і взяти інтервʼю, якщо ти не зайнята?

    Теми цього довгочиту:

    Укр Вірт