Одним із нестандартних інструментів для сприяння цьому процесу може стати Полароїд, який можна придбати завітавши на eBay та інтернет магазин Polaclub за плівкою, або позичивши його у друзів. Але як фото на Polaroid може допомогти тімбілдінгу?

Один знімок може об’єднати команду більше, ніж здається на перший погляд

Фотографування є ефективним інструментом для зміцнення корпоративної культури та підвищення командного духу. Спільні фотографії сприяють формуванню почуття єдності серед співробітників, візуалізуючи їхню спільну участь у досягненні цілей компанії. 

Згідно з даними Business World, 92 відсотки керівників компаній вважають що корпоративна культура та задоволеність працівників напряму впливають на фінансовий успіх компанії. Серед результатів, які може запропонувати рішення роздрукувати фото зроблені на Полароїд варто згадати:

  • Посилення корпоративної ідентичності

Візуалізація спільних цінностей і місії компанії через фотоматеріали допомагає створити відчуття приналежності до єдиної команди і підкреслює важливість кожного співробітника у досягненні спільних цілей. Фотографії, що відображають події та досягнення, формують єдину корпоративну ідентичність та згуртованість колективу.

  • Покращення комунікації

Фотографії сприяють неформальному спілкуванню між відділами, створюючи спільні теми для обговорення та полегшуючи ідентифікацію колег у великих організаціях. Візуальні матеріали допомагають створити більше можливостей для взаємодії та обміну інформацією, що підвищує загальний рівень комунікації в компанії.

  • Документація досягнень

Фотофіксація важливих етапів розвитку компанії створює архів корпоративної історії, який можна використовувати для внутрішніх та зовнішніх PR-кампаній. Фотографії служать важливим інструментом для відзначення досягнень і підтримки корпоративної пам'яті, що є важливим для моніторингу прогресу та побудови позитивного іміджу.

  • Мотивація та визнання

Публічне визнання внеску окремих співробітників та команд через фотоматеріали створює візуальні стимули для досягнення нових цілей. Це підвищує самооцінку та задоволеність роботою серед персоналу, оскільки співробітники бачать визнання своїх досягнень і отримують додаткову мотивацію для подальшої роботи.

Імплементація командних фотосесій і друк фото з Полароїда для використання у внутрішній комунікації надає потужний інструмент для підвищення командного духу та продуктивності, сприяючи створенню згуртованого і вмотивованого колективу.

Як використати фото для створення злагодженої команди

Одним з цікавих методів покращення корпоративної культури та злагодження команди є cтратегія “Real Life Social Media Wall”, запропонована координаторкою маркетингу в Teambuilding.com, спрямована на посилення міжособистісних зв'язків, стимулювання творчого мислення та підвищення рівня задоволеності роботою серед співробітників. 

Суть стратегії максимально проста. Для покращення міжособистісних зв'язків в команді важливо, щоб кожен її учасник розумів власну цінність. З цією метою ви можете взяти до рук Полароїд, та влаштувати фотосесію просто на робочих місцях для всієї команди.Таким чином, як керівник ви можете показати колективу, що кожен з них є не просто працівником, а частиною чогось більшого.

Також ефективними можуть бути командні челенджі, або фотоквести, де учасники мають знайти та сфотографувати певні об'єкти на території підприємства.

Регулярний аналіз впливу цих ініціатив на показники задоволеності персоналу та ефективності роботи дозволить постійно вдосконалювати програму, адаптуючи її до потреб команди та цілей бізнесу. 

Водночас ґрунтовний підхід до тімбілдінгу забезпечить вас ефективними й задоволеними співробітниками, тим самим дозволяючи не тільки уникнути браку кадрів, але й збільшуючи фінансову ефективність підприємства.

Список джерел
  1. benefits of team culture
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
KnihunyaOlha
KnihunyaOlha@knihynyaOlha

бабусин інфопривід

1Прочитань
2Автори
0Читачі
На Друкарні з 18 вересня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається