Станьте власним банком зі смартфоном за $50 та BCH

Bitcoin Cash - це цифровий еквівалент готівки, який задовольняє ринковий попит на миттєві та майже безкоштовні транзакції відповідно до початкового задуму створення швидкої, безмежної, P2P системи електронних платежів.

Блокчейн Bitcoin Cash довів свою надійність і може обробляти понад 100 транзакцій в секунду, з можливістю подальшого масштабування, оскільки попит на криптовалютні платежі продовжує зростати.

Мережа захищена і безпечна, а комісія залишається стабільно нижче одного цента, що робить BCH практичною криптовалютою.

Мережа продавців BCH розширюється, тисячі з них приймають Bitcoin Cash безпосередньо для оплати. Понад сто тисяч продавців приймають її безпосередньо (P2P) або за допомогою платіжних посередників, таких як BitPay, prompt.cash, Coinbase Commerce, Gocrypto, Rakuten, PayPal та інших.

Станьте власним банком зі смартфоном за $50 та BCH

Bitcoin Cash приносить революцію цифрових грошей прямо на ваш мобільний пристрій.

Потрібно лише дві хвилини, щоб завантажити гаманець, і ще дві хвилини, щоб навчитися миттєво надсилати та отримувати BCH, при цьому ніхто, крім користувача, не контролює кошти.

Гаманці Bitcoin Cash:

  • Electron Cash (десктопний та мобільний - підтримує Cashtokens на десктопі)

  • Bitcoin.com (мобільний)

  • Selene (мобільний)

  • Flowee Pay (мобільний)

  • Paytaca (мобільний та браузер - підтримує CashTokens)

  • Cashonize (браузер - підтримує CashTokens)

  • Zapit (мобільний та браузер - підтримує CashTokens, пропонує P2P обмін)

Інфраструктура готова до масового впровадження. Bitcoin Cash знаходиться в постійному розвитку з основним баченням - зробити гроші кращими для кращого світу.

Bitcoin Cash працює з обмеженням розміру блоку в 32 МБ, а в 2024 році він буде містити адаптивний алгоритм обмеження розміру блоків (ABLA), який розв'яже руки розробникам і дозволить зосередити ресурси на кількох інших розробках.

У Bitcoin Cash немає ні Segwit, ні Lightning, ні RBF. Немає необхідності в рішеннях для сайдчейнів, оскільки блокчейн масштабується, як і планував Сатоші.

Завдяки 0-conf і DsProofs, Bitcoin Cash забезпечує швидкі транзакції, які займають менше секунди.

TxStreet - це веб-сайт, який надає статистику блокчейну в режимі реального часу, зображену в мультяшному стилі. Він нагадує систему транзакцій як автобусну зупинку, а транзакції - як людей, що стоять в черзі, щоб увійти в автобус.

Між цими двома автобусами, який би ви обрали?

Це не може бути нічим іншим, окрім Bitcoin Cash з комісією нижче копійки і миттєвими, безмежними і стійкими до цензури транзакціями через децентралізований блокчейн, що не вимагає дозволів.

Це те, на що ми підписуємося - ефективна мережа блокчейн, яка прагне стати провідним способом здійснення транзакцій у світі.

Bitcoin Cash випереджає конкурентів, і це залишиться так надовго.

Децентралізація забезпечує захист мережі від несанкціонованого втручання і стійкість до цензури транзакцій.Однак, у випадку з Біткоїном (BTC) стійкість до цензури стає розкішшю, яку можуть дозволити собі лише одиниці.Чому максималісти BTC наполягають на тому, що кожен повинен керувати власним вузлом, в той час як Сатоші ніколи не мав такого наміру?Причина в тому, щоб задушити мережу і зробити її непридатною для використання (з низьким лімітом розміру блоків, що змушує встановлювати високі комісії), прагнучи зменшити руйнівний монетарний потенціал біткоїна (і Core це вдалося).Біткоїн у версії BTC протистоїть фінансовій свободі. У версії Blockstream біткоїн підпорядковується банківській системі.Сейлор вважає, що ми не повинні засмучувати банки, і максималісти BTC радіють. Інші залучені банкіри завжди скажуть вам, що це ніколи не було про платежі, ніколи не було криптовалютою, ніколи не було націлене на масове прийняття як P2P Cash, і не було для людей, які живуть менш ніж на 2 долари на день.Як біткойн не засмутить банки?Зробивши його непридатним для використання в масовому масштабі через такі вузькі місця, як RBF, ліміт в 1 Мб і механізми зберігання, які позбавляють біткоїн його революційних можливостей.

На X.com

Bitcoin Cash обслуговує абсолютно всіх, але найбільше він служить людям.

Bitcoin Cash нікого не виключає і являє собою децентралізовану, ефективну і масштабовану систему платежів.

Світ поступово охоплює Bitcoin Cash з прийняттям все більшої кількості користувачів в Інтернеті та фізичних місцях, в той час як це також один з найбільш впізнаваних криптовалютних брендів.

Користувачам доведеться обирати між криптовалютами, і вони обиратимуть ті, які є швидкими та дешевими.

Bitcoin Cash уможливив це і будує фундамент для масового впровадження.

Здоровий глузд підказує, що коли криптовалютні платежі стануть мейнстрімом, громадськість обиратиме Bitcoin Cash.

На завершення

Як пояснює Кім Дотком цим прихильникам біткоїна, очевидно, що Bitcoin Cash має кращі і більші цілі, ніж ті, які має сьогодні біткоїн.

Екосистема Bitcoin Cash не тільки приваблива для інвесторів, але, перш за все, вона приваблює користувачів.

Це люди, які хочуть використовувати свої мобільні гаманці для повсякденних транзакцій, оплачувати рахунки і продукти за допомогою миттєвої системи з низькими комісіями, мережі без дозволів і кордонів, яка розширює можливості користувача.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.2KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається