Лістинг TapSwap переноситься, останні новини проекту

У каналі анонсів ТапСвап з'явився текст наступного вмісту

Важливе оновлення!

У нас для вас є погані і справді добрі новини одночасно: наша команда вирішила перенести дату проведення заходу щодо обміну акцій на токени. Ви можете спитати, що в цьому хорошого? Просто FUD?

Не зовсім так. Головне, що ви справді виграєте від цього. Давайте пояснимо, як: Останнім часом навколо Tapswap було багато шуму , особливо з приводу лістингу на біржах першого рівня, величезного падіння та багато іншого. І це не дивно: проект став одним із найбільших гравців у світі, посівши перше місце .

Така увага привертає не лише шахраїв, а й лідерів в індустрії web3. Тож не всі чутки — просто чутки. Команда Tapswap насправді веде активні переговори із біржами першого рівня!

І вони в захваті від вас - нашої спільноти! Хіба це не те, над чим ми невпинно працювали разом? Однак цей успіх пов'язаний із деякими «незручностями». Такий рівень уваги вимагає набагато детальнішої роботи над токеномікою та правильною стратегією запуску. А це означає додатковий час.

Але знайте, що все це для того, щоб гарантувати, що наш запуск у третьому кварталі буде справедливим і, що важливіше, прибутковим для всіх вас, хто підтримує нас, незважаючи ні на що.

Отже, як ви бачите, є багато причин бути щасливими щодо цієї зміни. І зовсім скоро ми дамо вам ще важливіші новини про наше майбутнє, партнерства рівня 1 і самого дропу!

Ми дійсно цінуємо вашу підтримку. І ми дійсно прислухаємося до ваших відгуків, тому не забудьте поділитися ними в коментарях на X. Разом ми продовжимо досягати більш високих рівнів!

Висновки

Лістинг TapSwap перенесли на 3 квартал ( липень, серпень, вереснь ). Це означає, що у вас є час підфармити токени, чи почати грати хто це ще не зробив. Нагадую про проект сказав сам Паша Дуров, очікування від дропу дуже великі.

Tapswap код

Також Tapswap додав нове завдання по типу комбо, треба кожен день подивитись відео та написати код, чи відповідь на запитання, за це ми отримуєме 200к монет, а якщо зберемо 10 відео, получимо 1 млн.

Посилання на TapSwap останні новини та комбо я публікую тут.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

81KПрочитань
0Автори
37Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Це все звісно класно, але нахалєру ч тоді купляв х2 до балансу)? Виходить гімна поїв)

Вам також сподобається