Створюємо з нуля повноцінне джерело доходу на YouTube і Telegram

Гроші прийдуть із Telegram. Точніше у вас купуватимуть місця для розміщення своєї реклами рекламодавці, причому процес піде в напівавтоматичному режимі. Вам треба просто "розгрібати" заявки, розглядати їх на предмет скама або ще чогось сірого і неприйнятного. Потім схвалюєте і ставите у відкладення готовий пост вашого рекламодавця собі на канал.

Не треба сидіти і шукати рекламодавців вручну, спамити повідомленнями, щоб у вас купили рекламу. Один раз зарегалися на парочці бірж і все, далі продовжуєте працювати над контентом.

Які біржі розглядати? Наприклад ці: ADSELL, Коллаборатор.

Контент у телеграм

Він має бути різноманітним. Якщо як Труха або Боже, яке кончене! публікуватися щогодини, то ціна за рекламу з великою кількістю підписників буде величезною.

Пояснюю за величезність: від 50к до 200к і вище.

У телеграмі немає і не буде (напевно) алгоритмів, розумних стрічок та інших рекомендацій, тому нам потрібен трафік ззовні.

ТРАФІК

Найважливіша складова будь-якого бізнесу. Навіть натовп людей, що виходять з автобуса або вагона метро, який щойно приїхав, є "трафіком".

Той, хто зайшов "тільки подивитися" на асортимент у вас у пекарні, - це "лід".

Конверсія відбудеться, коли буде здійснено купівлю/оплату. В арбітражі трафіку перехід за посиланням теж буває конверсією.

Тому вам необхідно налаштувати собі джерело трафіку і найкраще не одне. Також треба робити закупи, коли у вас буде на це бюджет (мінімум 50 000 гривень). Ще стане в нагоді вміння аналізувати чужі канали на предмет знаходження там вашої ЦА.

Яке джерело краще взяти, якщо немає грошей на рекламу від слова "зовсім"?

Берете те, де є алгоритми. Поєднуєте їх зі своїм часом, навичками і креативністю. На виході отримуєте електронний продукт, який змусить глядача подивитися його (з'їсти булочку в пекарні).

Йому сподобається, і він прийде ще. Друзів покличе.

Так само і в YouTube.

Спочатку ви на нього працюєте, а потім він на вас.

*Не рекомендую забувати про Pinterest, у ньому трафіку і для телеграму багато, головне правильно організувати свою "воронку", через яку будуть переходи, тобто сам контент і його орієнтованість на аудиторію.

Алгоритм дій:

  1. Створили YouTube-канал.

  2. Створили Телеграм-канал.

  3. Налаштували їх так, щоб не було проблем із безпекою, доступом та іншим.

  4. Обрали тематику і напрямок контенту. Трафік треба переливати в телеграм-канал. Наприклад, якщо ділитеся якимось придатним сайтом або робите роздачу грошей.

  5. Створили приблизний план, зробили кілька постів (бажано, штук десять) і протягом 3-5 днів опублікували їх на каналі в телеграм (підготовка до трафіку).

  6. Почали виробництво і публікацію основного контенту на YouTube-каналі. Постійно моніторите статистику, під першими відео залишаєте посилання на ваш канал у телеграм. Ніколи не вгадаєте, який ролик першим "залетить".

  7. Через місяць роботи додалися на всі біржі по ютубу і телеграму.

  8. Перші зароблені гроші пускаєте в реінвест, тобто на поліпшення контенту (замовляєте професійні прев'ю, наприклад), а також у закупівлю реклами.

  9. Починаєте приймати перші заявки на продаж реклами.

  10. Не забуваєте регулярно постити контент і робити його із запасом на 2 дні вперед, на випадок якщо здолає апатія.

  11. Регулярність - запорука успіху. STERNENKO вже 10 років публікує всі свої відео майже кожен день. Стабільно. Навіть якщо захворів або не хочеться робити нічого, він публікує і крапка.

Подобається вам, наприклад, історія і відчуваєте, що ніколи вона вам не набридне? Вперед, робіть контент і кайфуйте від процесу.

Ви бурчите на все підряд, і багато чого дратує? Формат "без обличчя" від каналу SlivkiShow показав чудовий кейс. Він тільки з монети робив понад 30к доларів на місяць без урахування реклами в преролах і доходу від партнерських посилань під відео.

Робити нарізки з унікальним монтажем або брати відомих персонажів і робити з ними щось оригінальне набагато цікавіше, ніж намагатися обдурити систему і наваритися на низькоякісних перезаливах чужих відео...

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

750.3KПрочитань
11Автори
566Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається