TapSwap - аналог гучного Notcoin ( by Solana )

Изображение

TapSwap – це децентралізована біржа, що працює на блокчейні Solana. У TapSwap Mining представлена гра-клікер, основна мета якої – фармінг монет $TAPS. Токен $TAPS є місцевою криптовалютою і розповсюджуватиметься серед учасників спільноти після лістингу монети на біржі. В даний час проект знаходиться на стадії впровадження і є грою на базі Telegram.

Схожа ситуація з Notcoin: вам потрібно кликати по екрану, щоб видобувати монети, або використовувати їх для покращення облікового запису та збільшення швидкості фарма. Після лістингу монети на біржі ви зможете торгувати накопиченими монетами та виводити реальні гроші.

Як почати грати?

Процес дуже простий. Перейдіть в телеграм-бота за цим посиланням - TapSwap Bot, натисніть "старт" і відкрийте міні-додаток:

На головному екрані гри клацніть по монеті, щоб отримати $TAPS на баланс. При кожному натисканні витрачається енергія, що відображається на шкалі внизу екрана, яка згодом заповнюється.

Потім перейдіть до розділу "Boost" і ознайомтеся з доступними покращеннями:

Зверху розташовані щоденні бусти - Taping Guru та Full Tank. Кожен із них доступний по 3 рази на день.

Taping Guru тимчасово збільшує кількість монет за клік (протягом 15-30 секунд). Енергія не витрачається під час дії цього бусту, що дозволяє видобувати монети швидше.

Full Tank повністю заповнює запас енергії.

На цій же сторінці ви знайдете покращення для вашого клікера:

Multitap – збільшує кількість монет за кожен клік, але також швидко витрачає енергію пропорційно до рівня поліпшення.

Energy Limit – збільшує запас енергії.

Recharging Speed – збільшує швидкість поповнення енергії.

Tap Bot – робот-автоклікер, який видобуває монети за вас при заповненій шкалою енергії. З цим роботом вам потрібно заходити в гру раз на 12 годин, щоб забрати здобуте.

Як прокачатися найефективніше? Головне завдання на початку гри – автоматизувати видобуток монет за допомогою робота. Однак, його вартість досить висока - 200 000 монет, і видобути їх без поліпшення інших характеристик буде складно. Слід пріоритетно прокачати Multitap, щоб отримувати більше монет при використанні Taping Guru та Energy Limit для оптимального застосування Full Tank.

Після прокачування Multitap до 8-9 рівня ви зможете отримувати до 40-45 монет за клік при використанні буста Taping Guru. Таким чином, при використанні трьох щоденних бустів можна отримати близько 75-90 тисяч монет. Прокачування Energy Limit до 8 рівня дозволить отримувати ще 12 тисяч монет від бусту Full Tank. Таким чином, використання лише щоденних бустів може принести близько 100 тисяч монет на день. Враховуючи отримання винагород за переходи в нову лігу та періодичні входи в гру для витрати заповненої енергії, за пару днів ви зможете нагромадити достатньо монет для покупки робота.

Після отримання робота рекомендується активно прокачувати Recharging Speed, оскільки він впливає на кількість монет, які робот буде щодня видобувати.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Serhiy
Serhiy@Zarobitok_onlain

22.4KПрочитань
0Автори
24Читачі
На Друкарні з 11 лютого

Більше від автора

  • Gamee | Фармим поінти LOOT в телеграм ( за підтримки Binance Labs )

    Gamee – це інноваційний інструмент для заробітку токенів LOOT, що дозволяє користувачам брати участь у майнінгу криптовалюти з мінімальними зусиллями. На відміну від багатьох інших програм, Gamee не вимагає постійного постукування по екрану

    Теми цього довгочиту:

    Gamee
  • Hamstar Kombat | Підсумки ама-сесії щодо гри!

    Прокачування карт і монет: Для успішного розвитку в грі важливо прокачувати карти, а не накопичувати монети. Розмір ресурсів, що випали, залежить від вашого місця в таблиці лідерів.

    Теми цього довгочиту:

    Hamster Kombat
  • Simple Tap | Тапалка + майнер у телеграмі від команди Simple крипто-необанку

    Simple Tap – це новий проект, який дозволяє користувачам майнити криптовалюту SMPL простими дотиками до екрана свого пристрою. Проєкт був запущений командою Simple, криптонеобанку, що регулюється Європейським Союзом. Давайте розглянемо основні аспекти цього проекту.

    Теми цього довгочиту:

    Simple Tap

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається