TapSwap - токен TAPS у Телеграм

TapSwap — це популярний аналог Notcoin, що працює на блокчейні Solana. Solana користується певним рівнем довіри, але TapSwap є неофіційним проєктом на цій мережі. У минулому ми бачили багато проєктів на Solana, які добре себе зарекомендували, наприклад, Mercurial Finance, Parrot Protocol, Orca та інші. Завдяки успішним кейсам в минулому, до нової гри приєдналося вже понад 4,500,000 користувачів.

Проект є децентралізованим, має стейкінгову систему та використовує Telegram-бот для видобутку та розподілу токенів. Taps — це токен проєкту, максимальна кількість якого становить 1 мільярд. На відміну від Notcoin, кількість токенів заздалегідь обмежена, що може спричинити вищу цінність монети в майбутньому.

У TapSwap є щоденні бонуси, які включають 3 відновлення енергії та 3 множники швидкості тапа. Для підвищення швидкості майнінгу ви можете придбати додаткові покращення та навіть автоклікер (Tap Bot), який виконує всю роботу замість вас, коли ви не використовуєте програму.

Додаткові покращення можна придбати за зібрані монети, а не за реальні гроші, що означає, що в TapSwap можна інвестувати без фінансових витрат.

Зараз є чудова можливість приєднатися до TapSwap та отримати значну вигоду від нового токена Taps! Кількість користувачів наразі невелика, тому не пропустіть шанс бути одними з перших, хто отримає переваги від володіння монетою Taps.

Відвідайте TapSwap Telegram-бота зараз та отримайте свої перші монети!

Обов’язково заходіть в телеграм посилання.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poман
Poман@crypto_ua

Аірдроп заробіток

3.6KПрочитань
0Автори
11Читачі
На Друкарні з 10 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається