Розділ 1: NEAR Protocol

NEAR Protocol - це платформа для розробки додатків та смарт-контрактів, яка відзначається високою ефективністю. Успішно співпрацює з великими гравцями, такими як Google та Alibaba. Мережа працює на власному токені Near, який використовується для всіх транзакцій у мережі та для стейкінгу від вузлів валідаторів.

Основна їхня мета - забезпечити інфраструктуру для створення і використання додатків, які працюють на блокчейні з високою продуктивністю і ефективністю. Near використовує механізм консенсусу Proof of Stake (PoS) та відкритий вихідний код, що робить його привабливим для розробників та користувачів.

Розділ 2: Hot та гаманець Near Wallet


HOT - ключовий елемент екосистеми NEAR, дозволяє транзакції, гри та платежі. Готується до розширення поза NEAR. Майнинг HOT здійснюється через телеграм-бот NEAR Wallet. Включає етапи: збір монет, використання GAS, підвищення ефективності за допомогою Boost і Wood, реферальну програму. HOT має потенціал стати криптовалютою за підтримки великих бірж і унікальної геймифікації.

Near Wallet - це офіційний гаманець (криптовалютний гаманець) для криптовалюти NEAR. Він призначений для зберігання, відправки та отримання токенів NEAR, а також для взаємодії з додатками та сервісами, побудованими на блокчейні NEAR.

Основні функції Near Wallet включають:

  1. Створення гаманців: Користувачі можуть створювати нові гаманці для зберігання своїх токенів NEAR.

  2. Відправлення та отримання токенів: Гаманець дозволяє користувачам здійснювати транзакції - відправляти та отримувати токени NEAR.

  3. Додатки та інтеграції: Near Wallet інтегрується з різноманітними додатками та сервісами, побудованими на блокчейні NEAR, що дозволяє користувачам зручно взаємодіяти з ними.

  4. Безпека: Гаманець забезпечує високий рівень безпеки для зберігання та використання токенів NEAR.

Розділ 3: Майнинг токена HOT та особливості проекту


Щоб почати майнити HOT, важливо ознайомитися з функціоналом телеграм-бота NEAR Wallet. Цей бот надає доступ до управління вашим обліковим записом та майнінгу HOT без додаткових ускладнень. Створивши обліковий запис, ви одразу побачите свій баланс HOT та зможете почати майнінг.

При реєстрації гаманця обовязково збережіть собі 12 слів та сід фразу щоб не втратити доступ до нього !

Майнінг HOT: збір монети HOT починається з відвідування вашого телеграм-бота, де можна збирати монети. Базовий добуток та сховище обмежені, але за допомогою виконання певних дій, можна збільшити ефективність майнінгу.

Збільшення прибутку через Boost та Wood дозволяють підвищити швидкість добутку HOT та об'єм сховища, відповідно. Прокачка цих параметрів безпосередньо впливає на кількість видобутої криптовалюти.

Проект використовує GAS(комісію) для збору монет . Користувачам доступно кілька способів отримання безкоштовного GAS, зокрема через виконання завдань всередині платформи. Коли безкоштовний GAS закінчується, його можна поповнити за рахунок NEAR.Комісія в мережі є дуже низькою (0,005-0,002Near).Токени можна клеймити і безкоштовно але ви будете втрачати 30% від клейму.

В розділі Friends ви зможете отримати реферальну ссилку з якою можна поділитися зі своїми друзями, та отримувати 20% від їхнього доходу та 5% від рефералів другого рівня.

Розділ 4: Висновок

Приєднуючись до проекту HOT, ви розширюєте свої можливості в галузі криптовалют та вносите свій внесок у розвиток технології блокчейн. Проект HOT на платформі NEAR пропонує новаторський підхід до майнінгу та управління активами. Надіємося, що цей посібник буде корисним у вашому початковому шляху з HOT, і бажаємо успіхів у майнінгу!

З повагою адмін телеграм каналу “Easy Crypto Projects”.

Підпишіться на наш канал та аккаунт Друкарні,якщо вважаєте цю статтю корисною для себе.
Особлива вдячність за реакції нижче, це допомагає нам розвиватися 🤝

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ECP
ECP@Easy_Crypto_Projects

Все складне дуже просте...

6.3KПрочитань
1Автори
8Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

я теж спробую, дякую за інформацію

Вам також сподобається