ТОП 1 і 2 Телеграм канали Світу!

Приєднатися до Telegram-бота Hamster Kombat

1. Щодня заходити в систему і збирати винагороду (вкладка "Earn") - 6 649 000 монет протягом 10 днів поспіль - всі інші завдання в цій вкладці коштують дуже дешево.

2. Вкладка "Mine" - підвищити швидкість пасивного заробітку (діє протягом 3 годин), переслідуючи всі 0 рівнів, а потім купуючи рівні, які дають більше пасивного заробітку.

ПРИМІТКА: Я не бачу сенсу використовувати будь-які бусти у вкладці "Boost", тому що ви можете заробляти пасивно набагато більше!

3. Підвищити свій ранг (Бронза, Срібло, Золото і так далі). Я думаю, що вони будуть роздавати різні NFT = карти, які ви придбали, і рівні CEO, яких ви досягли.

❗️Щоденні бонусні картки для Хом’ячків в моєму Телеграм каналі

Приєднуйтесь до Telegram-бота TapSwap

Прокачайте у вкладці “Boost” “Recharging speed” до 5-го лвл. + дотапайте трішки і купіть “Tap bot” у тій же вкладці і забирайте жетони кожні 12 годин. Можна ще 3 рази на добу використати буст на х5 до базової вартості кліка - вкладка “Boost“.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
C_ M
C_ M@XAmI5kAbcelOyWD

1.9KПрочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Майним HOT. Перевірений токен NEAR Protocol

    📝HOT є центральним елементом екосистеми NEAR всередині Telegram. Завдяки мета-транзакціям, використання HOT дозволяє здійснювати реальні транзакції на блокчейні, грати в ігри та оплачувати перекази.

    Теми цього довгочиту:

    Hot

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається