Wave Wallet - телеграм гаманець, про який всі забули, а він виплачує винагороди вже 3 сезон !

Wave Wallet — це більше, ніж просто новий гаманець, це ціла екосистема на блокчейні SUI, яка вже завойовує популярність. Одним з основних елементів цієї екосистеми є токен Ocean, який можна відстежувати та використовувати безпосередньо в Telegram.

Блокчейн SUI відомий своєю високою продуктивністю та швидкістю транзакцій, що робить його дуже привабливим для користувачів. Його технологічна архітектура дозволяє проводити транзакції швидко та ефективно.Токен SUI уже торгується на багатьох провідних біржах, такі як Binanse та OKX.

B телеграм боті ми добуваємо токен OCEAN який нараховується нам кожні 4-6-8-12-24 години в залежності від прокечки корабля.На клейм токена потрібна монета SUI, яку можна завезти з біржі .

Щоб не пропустити останні новини про Harvest Moon і дізнатися про нові проєкти, обов’язково підпишіться на мій Telegram канал: Easy Crypto Projects

Що нового появилося за 3 місяці в проекті?

Морський бій

За видобуті токени OCEAN ви можете грати в морський бій та примножувати винагороду, також є рейтинг гравців 1-200.Якщо ви потрапляєте в топ то маєте можливість що місяця отримувати винагороду у розмірі від 5-100 SUI

Колесо фортуни

Також в гру добавили колесо фортуни де рандомно що дня розігрують токени SUI та що тижня проводять тижневий розіграш для тих хто ще нічого не вигравав у проекті. Винагорода теж відносно не велика 5-10 SUI на гаманець.Для участі в колесі фортуни потрібно витрачати токени OCEAN (10токенів вартість білету).Оскільки токени дають безкоштовно то можна пробувати удачу.

Серед усіх ботів які були першими Wave Wallet та HOT Wallet це єдині проекти які тримаються на плаву та досі винагороджують своїх ранніх користувачів та продовжують робити це далі!

Про лістинг саамого токена ще нічого розробники не казали, тому продовжуємо його накопичувати.

Якщо зацікавилися проектом то посилання на нього ми залишили в нашому телеграм каналі.

З повагою адміністратор телеграм каналу Easy Crypto Projects

Підпишіться на наш канал та аккаунт Друкарні,якщо вважаєте цю статтю корисною для себе.
Особлива вдячність за реакції нижче, це допомагає нам ставати кращими🤝

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ECP
ECP@Easy_Crypto_Projects

Все складне дуже просте...

13.6KПрочитань
0Автори
18Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (37)

Вітаю! В останньому дописі про wave (gвід 23.7) посилання не реферальне? Бо щось порожньо в inviter…

Вам також сподобається