Топ-15 кращих електрочайників - Рейтинг 2024 року

Зміст
Лучшие электрочайники

Електрочайник – це уособлення прогресу в галузі побутової техніки, без якого вкрай складно уявити свій звичайний день багатьом користувачам. Це факт. Враховуючи цю обставину, підходити до вибору “кухонного помічника” необхідно з усією відповідальністю. Навряд чи хтось, плануючи заощадити на покупці такого винаходу, замислюється про якість запобіжника, про те, що є якісні та не надто хороші китайські товари, про те, що у багатьох приладах використовується недостатньо якісний пластик, здатні нашкодити здоров’ю. У нашому рейтингу кращих електричних чайників 2024 року зібрано бюджетні та преміальні моделі, що отримали позитивні оцінки від користувачів та відповідають сучасним стандартам якості.

Хороші недорогі електрочайники

У початковій категорії електрочайників представлені пристрої. Безумовно, у продажу величезна кількість доступніших винаходів, але тут необхідно відзначити кілька важливих моментів: недорогі моделі з металевим корпусом у цій ціновій категорії (як правило) позбавлені шкали, що передбачає незручності. Пластикові аналоги в окремих випадках виготовлені з дійсно дорогих, термостійких (за стандартами) матеріалів. І ще однією істотною вадою багатьох недорогих електрочайників є низька якість системи захисту – запобіжники є найуразливішим місцем.

Bosch TWK 3A011

Найкращі електричні чайники 2024 року


Висока потужність і якість деталей для нижньої цінової категорії має недорогий, але хороший електричний чайник німецької компанії Bosch. В основі конструкції моделі TWK 3A011 знаходиться термостійкий та зносостійкий пластик. Чайник у формі глека приваблює компактними розмірами та досить естетичним дизайном, що сприятливо відбивається на загальній стилістиці дизайну інтер’єру кімнати. Недарма новинка поповнила офіси багатьох підприємств, не говорячи вже про кількість пересічних покупців, які вирішили скористатися пропозицією для встановлення на своїй кухні. До привабливих сторін техніки варто віднести досить широкий носик, що гарантує додаткову зручність у використанні. Чайник легко відмити від накипу.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • простота у догляді;

  • компактні розміри;

  • якість деталей;

  • хороша потужність.

Мінуси:

  • масивна рукоятка.

Redmond RK-M287X

Найкращі електричні чайники 2024 року

Це безперечно популярна модель недорого електричного чайника, що можна пояснити низькою ціною при відносно тривалому періоді експлуатації. При цьому модель Redmond RK-M287X не вирізняється якимись високими технічними характеристиками. Об’єм складає 1,7 літрів при потужності 2200 Вт. Тішить, що використовували прихований якісний нагрівальний елемент, створений з використанням нержавіючої сталі. Корпус із сталі має відносно невелику вагу, що обумовлено правильною формою канонічної техніки. Звичайно, немає великої кількості корисних опцій. З явних недоліків можна відзначити не надто зручну мірну шкалу, але хоча б вона є. Кришка відкривається після натискання кнопки з досить м’яким ходом.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • непоганий корпус;

  • якість збірки;

  • низька ціна;

  • непоганий бренд.

Мінуси:

  • незручна шкала;

  • мало відгуків.

Philips Series 3000 HD9318

Лучшие электрические чайники

Також заслуговує на увагу в нашому списку недорогих електрочайників досить надійна модель серії Philips Series 3000 HD9318, корпус якої зроблений із пластику. Власне, нагрівальний елемент теж якісний і виготовлений з нержавіючої сталі. Тішить наявність захисту від включення, якщо всередині корпусу з ємністю до 1,7 літрів немає води. Крім того, виробник подбав про наявність яскравого підсвічування і поворотної бази. Потужності 2200 Вт цілком вистачає для нагрівання води в одному режимі. Власне, таку продуктивність, як правило, мають більш дорогі моделі. Виглядає чайник недорого, але реалізована мірна шкала, що відображає воду в мілілітрах та чашках.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • цікава мірна шкала;

  • багато відгуків;

  • зручна модель;

  • доступна ціна.

Мінуси:

  • недорогий корпус.

Gorenje K 17 WE

Лучшие электрические чайники

Кращий недорогий електрочайник 2024 року – модель Gorenje K 17 WE, що отримала міцний пластиковий корпус. У деяких магазинах цей апарат коштує ще дешевше. Звичайно, попит спостерігається високий. Тішить наявність довговічного прихованого нагрівача, який виготовлений зі сталі. За відгуками ясно, що поверхню легко очищати від забруднень, і чайник протягом тривалого часу зберігається природний блиск і презентабельний зовнішній вигляд. Місткість чаші становить 1,7 літрів при потужності 1850 Вт (це оптимальний показник). Одного запарювання вистачить на 10-12 чашок кави. Нагрівається вода досить швидко, що зумовлено хорошим нагрівальним елементом. Автоматичне вимкнення при досягненні необхідної температури доповнює непоганий система захисту, що спрацьовує при перегріві силової установки.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • низька вартість;

  • об’єм чайника;

  • металевий корпус;

  • ергономічний дизайн;

  • система захисту.

Мінуси:

  • їх не виявлено.

Кращі електрочайники за ціною та якістю

Скільки може коштувати гарний електрочайник? З бюджетним сегментом визначилися, а ось у плані співвідношення ціна/якість багато питань. Важливо відразу визначити ключові параметри: швидкість нагрівання, надійність нагрівального елемента, зручність в експлуатації. Остання характеристика аргументована доступністю до огляду об’єму води, а також простотою очищення/набір води.

Bosch TWK 8613

Лучшие электрические чайники

Варто сказати, що побутова техніка компанії Bosch, як правило, коштує дорожче маловідомих виробників, і це аргументовано надійністю та репутацією виробника. Тому в сегменті середньої цінової категорії очікувати сталевих електрочайників не варто. При цьому навіть пластикові винаходи, включаючи модель TWK 8613, здатні дати фору багатьом металевим аналогам тієї ж категорії, тому що використовуються дійсно перевірені матеріали, а побутова техніка проходить безліч тестів перед випуском з конвеєрів заводів на продаж. Разом з тим, з дизайну цього апарата зрозуміло, що він належить скоріше до преміум-класу. Ця модель підтримує трирівневу систему безпеки:

  1. Автоматичне вимкнення;

  2. Захист від протікання води;

  3. Світлодіодна індикація.

Чайнику не страшний перегрів та перепади напруги. Простоту використання гарантує якісна знімна кришка і великий отвір. Всі органи управління знаходяться на підставці, включаючи шкалу керування температурою.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • ємність 1,7 літрів;

  • просте управління;

  • система захисту;

  • термін служби;

  • стильний дизайн.

Мінуси:

  • довжина кабелю 0,8 метра.

Severin WK 3418

Найкращі електричні чайники 2024 року

Часто так буває, що ми не знаємо, чого хочемо, а натрапивши на цікавий продукт, одразу його хочемо придбати. Для таких випадків у нашому списку електрочайників знаходиться модель Severin WK 3418, що приваблює точним регулюванням температури. Це більш функціональне рішення. При цьому вказана фірма в цьому сегменті техніки постійно радує цікавими опціями та зручністю в експлуатації нового рівня. Цей прилад дозволяє контролювати температуру в декількох діапазонах від 40 до 100 ° C, що обумовлено наявністю гарного та зручного терморегулятора. Крім того, цей чайник підтримує необхідну температуру, має дисплей і підсвічування. Істотним аргументом на користь приладу є один із найпотужніших нагрівачів на ринку, продуктивність якої становить 3000 Вт. Воду вдається закип’ятити значно швидше, але доводиться витрачати більше енергії.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • повторне кип’ятіння;

  • підтримка температури;

  • вибір температури;

  • потужний нагрівач;

  • є підсвічування.

Мінуси:

  • не економічний прилад.

Gorenje K 17 CLI

Найкращі електричні чайники 2024 року

Кращий електричний чайник у 2024 році у співвідношенні ціни та якості – це модель Gorenje K 17 CLI, виконана у незвичайному ретро-стилі. Крім цього модель відрізняється наявністю термометра, що можна побачити, власне, по фото. Найімовірніше, за зображенням незрозуміло, то в основі конструкції використовується міцний метал, включаючи носик та ручки. Об’єм складає стандартний 1,7 літрів, а потужність 1850 Вт. Загалом, щоб впоратися з поставленим завданням при максимальному навантаженні потрібно близько 6 хвилин – судячи з відгуків покупців. При цьому всередині колби можна контролювати температуру завдяки термостату. Не зайве зазначити, що співробітники відомої торгової марки подбали про високий рівень безпеки апарат, що проглядається як пластикові вставки, що захищають користувачів від ймовірності отримання опіків. Швидко наповнити ємність при цьому дозволяється кришка, що знімається. Підставка, як і в інших дорогих чайників поворотна, оснащується хорошим покриттям.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • добре покриття;

  • ретро-дизайн;

  • вставки на ручці;

  • поворот на 360 градусів.

Мінуси:

  • не виявлено.

Зручні скляні електричні чайники

Незважаючи на вразливість до механічних пошкоджень, сьогодні найбільший попит мають саме скляні електрочайники. Пояснити цей факт можна двома моментами:

  1. Легко стежити за кількістю води та процесом нагрівання;

  2. Такі електрочайники виглядають ефектно, особливо якщо додатково оснащені яскравим підсвічуванням.

В останній категорії представлені як бюджетні, так і преміальні моделі, що відрізняються від інших розглянутих моделей безпосередньо основним матеріалом конструкції.

Gorenje K 17 GE

Лучшие электрические чайники

Якщо шукаєте недорогий, але якісний скляний електрочайник, варто звернути увагу на модель Gorenje K 17 GE, корисна ємність якої досягає 1700 мілілітрів при потужності 2200 Вт. Сучасний прилад з елегантним скляним корпусом має надійну підставку, яка підтримує поворот на 360 градусів, що передбачає зручність у використанні. Простий зовнішній вигляд апарата не повинен вас бентежити, адже реалізований багаторівневий захист: є автоматичне відключення після закипання теплоносія, але чайник не відключається, якщо не вистачає води. Варто відзначити наявність спеціального відсіку для зберігання дроту. Нагрівальний елемент прихованого типу виготовлений із нержавіючої сталі. Варто також відзначити хороше підсвічування, контролер Strix.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • добра ємність;

  • поворот підставки;

  • є підсвічування;

  • відмінна шкала;

  • якість збірки.

Мінуси:

  • не зручний злив води.

Maestro MR-055

Лучшие электрические чайники

Ще один хороший електричний чайник зі скляним корпусом, який вигідно вирізняється на тлі конкурентів демократичним цінником та зручною конструкцією. Немає підстав сумніватися й у надійності приладу. Тому підтвердженням є хороший прихований нагрівальний елемент, а також термостійке скло доповнене чорним пластиком. На перший погляд може здатися, що 1100 Вт обмаль, але треба враховувати всього 1 літр місткості. Необхідно відзначити кришку, що відкидається, доповнену блокуванням. Крім іншого, цей прилад приваблює стильним зовнішнім виглядом та гарною міркою шкалою. Розглядаючи переваги, хочеться відзначити гідний фільтр, який справляється із затримкою твердих частинок, а також накипу. Без води цей апарат не вмикається.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • низька ціна;

  • стильний дизайн;

  • добрий фільтр;

  • якість виконання;

  • захист від увімкнення без води.

Мінуси:

  • мало відгуків.

Xiaomi Electric Glass Kettle

Xiaomi Electric Glass Kettle

Ще один представник серії Kettle від Xiaomi, але вже зі скляним корпусом. Вищий цінник щодо нового продукту китайського бренду можна пояснити ще й тим, що тут більш просунутий нагрівальний елемент потужністю 2200 Вт. Цього вистачає для нагрівання води всього за 5 хвилин при місткості 1700 мілілітрів. Зазначимо, що кришка виготовлена із нержавіючої сталі, а основа корпусу із боросилікатного скла. Цей матеріал без проблем витримує високі навантаження і не особливо сприйнятливий до дрібних механічних пошкоджень, до яких входять подряпини. Також варто сказати, що виробник оснастив свій продукт автоматичним відключенням та нейлоновою сіточкою, яка ефективно справляється з осадом. Фільтр легко витягується, очищається від забруднень.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • добра кришка;

  • стильний дизайн;

  • збільшена потужність;

  • ціна/якість.

Мінуси:

  • явних немає.

ECG RK 1777

Лучшие электрочайники 2024 года

Ще один стильний електрочайник із функцією дехлорування води. Модель ECG RK 1777 підтримує кип’ятіння до 100 градусів протягом 3 хвилин. При цьому пристрій отримав велику кількість позитивних відгуків та стильний зовнішній вигляд. Пояснити популярність цього електричного чайника можна ще й низкою корисних опцій, включаючи налаштування температури нагріву (+60, +70, +80, +90°C). Зазначимо, що настільки функціональні моделі, як правило, коштують значно дорожче. Усередині знаходиться хороший нагрівальний елемент, що має потужність 2,2 кВт, місткість становить 1700 мл. Цього достатньо навіть для великої родини. Запитань до надійності ТЕНу немає, про що свідчать коментарі покупців.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • функція дехлорування;

  • стильний дизайн;

  • різні режими нагрівання;

  • оптимальна потужність.

Мінуси:

  • ні.

Tefal Glass kettle KI772D32

Лучшие электрические чайники

Найкращий скляний електрочайник 2024 року – модель Tefal Glass kettle KI772D32, що приваблює продуманою конструкцією та компактними габаритами. За дизайном можна зрозуміти, що виробник не намагався “вигадувати велосипед”. Разом з тим, виробник постарався створити максимально надійний прилад із гарним нагрівальним елементом та високим рівнем зручності в експлуатації. З цими завданнями вдалося впоратися на відмінно. Зокрема, користувачі відзначають високу ефективність знімного фільтра. Має котушка для кабелю та чудова сервісна підтримка (заявлено 10 років). Місткість складає 1,7 літрів за оптимальної потужності для цієї ємності – 2400 Вт. Стильний дизайн підкреслює яскраве підсвічування, що вкрай важливо для експлуатації вночі.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • практичний корпус;

  • хороші характеристики;

  • зручна модель;

  • надійний нагрівач;

  • є підсвічування.

Мінуси:

  • не відомо.

Кращі електричні чайники преміум-класу

Стильний і сучасний дизайн інтер’єру не передбачає використання дешевого електрочайника як мінімум зі стилістичної точки зору. Для розкішних інтер’єрів у нашій добірці знайшлося місце для оригінальних електрочайників, що користуються популярністю серед найдосвідченіших експертів.

Smeg KLF03SSEU

Лучшие электрические чайники

Список флагманських електричних чайників поповнює лінійка Smeg KLF03SSEU, виконана в стилі 50-х років. Досить цікавий електрочайник створений у стилі полірованої сталі. Апарат уособлює європейську якість, що підтверджено різними преміями та тестами. Крім того, техніка вже перевірена часом, тому можна говорити про надійний нагрівальний елемент. Електрочайник забезпечує користувачів дійсно швидким нагріванням та збереженням температури протягом тривалого періоду часу, якщо порівнювати з більш доступними конкурентами. Ретро-чайник має місткість 1,7 літрів при потужності 2400 Вт.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • неповторний дизайн;

  • надійний нагрівач;

  • зручна ручка;

  • висока потужність.

Мінуси:

  • важкий чайник.

Fellow Stagg Ekg

Лучшие электрические чайники

Невеликий, але дуже цікавий електричний чайник преміум-класу, який пропонується в різноманітних модифікаціях. Зокрема модель Fellow Stagg Ekg має різні ручки, які можуть бути виготовлені під дерево різних порід. Відповідно, цей апарат можна підібрати під будь-який інтер’єр. Зазначимо, що цей елемент побутової техніки чудово вписується в дизайни в стилі ганьби-тік. Місткість агрегату дорівнює 900 мілілітрів при потужності 1200 Вт. Пристрій отримав високоякісний та довговічний нагрівач, який вже перевірено часом. При цьому функціональний агрегат дозволяє контролювати температуру в діапазоні від 57 до 100 градусів. Чайник має знімну кришку, терморегулятор, але короткий кабель – 0,8 метрів.

Дивитись ціни та модифікації

Модель була визнана найкращою в рейтингу авторитетного журналу New York Magazine.

Плюси:

  • ручка з різних порід дерева;

  • унікальна форма;

  • контроль температури;

  • неповторний дизайн;

  • дорогий нагрівач.

Мінуси:

  • невелика місткість;

  • короткий кабель.

KitchenAid 5KEK1522EAC

Лучшие электрические чайники

Найкращий преміальний електрочайник 2024 року – це, на нашу думку, модель KitchenAid 5KEK1522EAC, яка є на ринку досить давно. Водночас це говорить про те, що чайник має надійний нагрівач, що вкрай важливо, враховуючи цінник за стильний ретро-дизайн. Цей електричний чайник може не лише кип’ятити, а й нагрівати воду в діапазоні від 50 градусів, аж до 100. Погодьтеся, корисна опція. Відзначимо надійний нагрівач прихованого типу, а також потужність на рівні 2400 Вт, чого достатньо для місткості 1,5 літрів. Ретро-чайник має унікальний носик, гарний циферблат, а також зручну кришку, яка легко відкривається і дозволяє мити нутрощі техніки. Важить міцний електричний чайник близько 2 кілограмів.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • надійний апарат;

  • функціональна модель;

  • відмінний бренд;

  • багато відгуків;

  • нагрів води від 50 градусів.

Мінуси:

  • ні.

Який електрочайник обрати у 2024 році?

Модель

Чий висновок?

Номінація у рейтингах

Оцінка

Переможці рейтингу

Cuisinart CPK17GE

За версією The New York Times

Універсальний электрочайник

4/5

De’Longhi KBLA3001

За версією Good Housekeeping

Электрочайник зі швидким нагрівом

4,5/5

Fellow Stagg EKG

За версією New York Magazine

Переможець за усіма параметрами

5/5

Cuisinart CPK-17

За версією CNN

Кращий электрочайник за усіма параметрами

5/5

KitchenAid KEK1222PT

За версією CNET

Кращий компактний чайник

5/5

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шопоголік
Шопоголік@Cina

Огляди товарів

143KПрочитань
2Автори
31Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Топ-10 зимових жіночих курток - Рейтинг 2024 року

    Вибір ідеальної куртки для жінок — це не просто питання стилю, а й комфорту та функціональності. У 2024 році модні тренди продовжують дивувати, пропонуючи безліч варіантів — від класичних моделей до новаторських рішень з використанням сучасних матеріалів.

    Теми цього довгочиту:

    Жіночі Куртки
  • Кращі зимові шини для автомобілів (ТОП-14) - Рейтинг 2024 року

    Через те, що в нашому рейтингу найкращих зимових шин 2024 року для автомобілів представлена гума для різних типів транспортних засобів, вважаємо, що спочатку потрібно поговорити про види типорозмірів.

    Теми цього довгочиту:

    Шини

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається