Топ-3 сайта для заробітку на перегляді відео у 2024 році

Топ-5 сайтів для заробітку на перегляді відео – Рейтинг 2024 року

Просування YouTube, TikTok та інших соціальних мереж – клопітлива робота, яка потребує великої активності. Зовсім недивно, що майстри використовують хитрощі для досягнення успіху. Одним з таких прийомів є закупка соціальної активності на інших площадках. Ми з вами, у свою чергу, можемо скористатись цим взаємовигідним симбіозом, та заробити трохи додаткових грошенят. Сьогодні обговоримо список кращих сервісів для заробітку на перегляді відео у 2024 році. Кожна з представлених площадок була протестована особисто. Є скріншоти та рекомендації по максимально ефективному використанню пропозицій інших учасників ринку.

Топ-5 сервісів для заробітку на перегляді відео

Рекомендуємо прочитати: як заробити до 150 доларів на перегляді фото. Проект Hivemapper пропонує прості завдання для створення своїх дорожніх мап.

Adandbank

Adandbank

Adandbank – це відносно новий проект, який окрім заробітку на перегляді відео пропонує серфінг, щоденний бонус та прості завдання (здебільшого реєстрації). Сам засновник проекту каже, що мав багато невдалих спроб запустити подібний проект, і нарешті досяг мети. Що можна сказати по цьому проекту? Перше – тут мало завдань і за перегляд відео платять дуже мало. Але є український інтерфейс, виплати від 10 гривень, а у розділі завдань є досить цікаві з оплатою від 50 копійок до кількох сотень гривень. Загалом проект молодий, тому варто узяти до уваги и стежити за розвитком, виконуючи прості завдання, коли вони є.

Плюси:

  • проект має перспективи;

  • є різні завдання;

  • вивід на картку від 10 гривень;

  • україномовний інтерфейс.

Мінуси:

  • мало завдань;

  • низька оплата за перегляд.

Godl

Godl

Godl – ще один популярний проект, який має німецькі корені, і існує досить вже давно. Насправді ресурс досить важний у освоєнні, але тут багато завдань. За опитування можна отримувати по 30 центів (12 гривень). При цьому можна виводити гроші через PayPal. Інформації про цей проект дуже багато в Інтернеті. Проблема у тому, що навігація не дуже зрозуміла, незважаючи на підтримку різних мов. Реєстрація передбачає, що Вам потрібно вказати досить багато інформації. Чи можна на цьому проекті трохи заробити? Так, але потрібно витрати багато часу за копійки.

Плюси:

  • багато завдань;

  • старенький проект;

  • багато інформації у мережі.

Мінуси:

  • незрозуміле меню.

Faucetcrypto

Faucetcrypto

Faucetcrypto – так званий кран, який пропонує користувачам перегляд відео реклами. Складність заробітку на цьому ресурсі полягає у маленькій вартості перегляду. Щоб заробити 15 центів (6 грн) доведеться переглянути дуже велику кількість відео. Але тут є рангова шкала росту. Чим більше Ви дивитесь, виконуєте завдань, тим вище нагорода. Окрім перегляду відео цей сервіс пропонує інші завдання:

  1. Заповнювання анкет;

  2. Ігри (проходження рівнів);

  3. Переходи за посиланнями.

Плюс у тому, що поступово можна переходити на інший рівень та заробляти більше. Це один із самих старих кранів, який давно працює і має непогану репутацію, але ціна перегляду реклами дуже низька.

Плюси:

  • старий проект;

  • можливість проходити рівні в іграх;

  • рангова шкала та збільшення доходу;

  • є бонус кожні 20 хвилин.

Мінуси:

  • багато не заробити.

Скільки можна заробити на перегляді відео?

Ви можете побачити багато відео на YouTube, автори яких розказують про можливість заробітку на перегляді відео. Важливо розуміти, що вони заробляють на своєму контенті або реферальних посиланнях – за рахунок великої кількості людей, які почнуть перевіряти їх інформацію. Правда у тому, що з України заробити на перегляді багато коштів неможливо:

  1. Непогано платять у тих країнах, де реклама високо оцінюється;

  2. Дуже мало площадок, які платять хоч якісь гроші, а не копійки за перегляд, і вони не орієнтовані на наш ринок користувачів на сьогодні.

Ми взагалі не рекомендуємо витрачати час на такий спосіб заробітку. І тим більш не рекомендуємо усі ці проекти. Єдиним з них, де можливо хоч спробувати є Faucetcrypto. Та і той включає досить мало відео для великого заробітку. Загалом за рахунок вказаного проекту можливо заробити кілька центів за день, а потім доведеться чекати поки з’явиться досить багато відео.

Як збільшити свій потенційний заробіток?

Якщо бажання заробляти на відео ще не зникло, то рекомендуємо зробити одразу кілька аккаунтів. Справа у тому, що з одного профіля можна дивитись відео лише раз. Якщо буде 10 профілів, то можливо заробити до 400 гривень у криптовалюті за місяць. Але на це потрібно витрати багато часу. Збільшити дохід можливо якщо комбінувати дохід:

  • проходити опитування;

  • залишати коментарі;

  • серфити у мережі по сайтах.

Основним доходу тих, хто рекомендує такі проекти – це реферальні посилання. Ви переходити по їх посиланням, заробляєте кошти, а вони отримують процент від ваших винагород.

Як заробити окрім перегляду відео?

Майже усі сайти для заробітку на активності – трата часу! Нажаль. Так у Канаді, Німеччині, інших країнах, можливо, є площадки, де можна трохи підзаробити, але вони не орієнтовані на нашу аудиторію, і платять значно менше.

Якщо Ви хочете спробувати трохи збільшити свій дохід за рахунок додаткової роботи в Інтернеті, пропонуємо звернути увагу на наступні наші публікації:

  1. Заробіток на аірдропах (від нуля до кількох тисяч доларів);

  2. Заробіток на текстах в Україні (від тисячі до кількох десятків тисяч гривень);

  3. Заробіток на коментарях (від кількох десятків гривень до кількох тисяч гривень);

  4. Заробіток на YouTube (від нуля до необмежної суми).

Це не великий перелік дійсно працюючих інструментах та порадах, які ми підгодовували для Вас. Приємного перегляду.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Блог | Заробіток | Ідеї
Блог | Заробіток | Ідеї@fFz6sN2PDtSjFzx

1.5KПрочитань
5Автори
6Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається