Як заробити з Chat GPT: добірка нових способів

1. Заробіток на YouTube-каналі

Чат-бот GPT можна використовувати для генерації сценаріїв роликів на YouTube. Ви можете самостійно знайти трендову тему, або попросити саму нейромережу подати ідею, створити за нею канал - наприклад, з відеоігор, і генерувати тонни контенту щодня.

Для ще більшої автоматизації можна скористатися окремими відео-нейронками, які допоможуть у створенні візуальної частини публікації.

Ролики подібної якості, як правило, добре показують себе в англомовному сегменті інтернету - там аудиторія менш вибаглива. Монетизувати такі відео можна як через офіційну партнерку YouTube, так і через CPA-мережі.

2. Продаж курсів

Штучний інтелект і нейронні мережі, безсумнівно, продовжать розвиватися, буде і п'ята версія Chat GPT, і шоста, і сьома. А отже, зовсім скоро виникне величезний попит на структуровані знання щодо поводження з цим "Вундерваффе" - адже ніхто не хоче залишитися без роботи?

Тож мерщій вивчайте основи Chat GPT, тренуйтеся у поводженні з ним, вигадуйте різноманітні зв'язки з іншими нейронними мережами, читайте документацію, і в міру набуття досвіду - створюйте свій курс/чек-лист/вебінар, який запросто можна продати не одній сотні людей - чого тільки люди не купують.

Плюси і мінуси:

  • абсолютно порожня ніша придатних курсів по Chat GPT;

  • гарантований високий попит із виходом кожної нової версії бота;

  • потрібні великі вкладення як за часом, так і за грошима.

3. Стартапи на основі GPT

Якщо ви шукаєте способи заробітку за допомогою нейромереж, то, напевно, чули про історію британця, який перетворив сотню доларів на $25 000 разом із Chat GPT.

Суть до смішного проста: дизайнер із Великої Британії попросив бота підкинути йому ідею для стартапу, а також скористався допомогою АІ під час реалізації. Як підсумок, всього за добу, хлопчина зміг запустити сайт із продажу екологічних продуктів і знайшов покупця на проект.

Часом придатна ідея може коштувати мільйони, і не слід нехтувати допомогою нейронної мережі, тому що в її розпорядженні тонни даних із найрізноманітніших сфер життя. І, можливо, скориставшись порадою штучного інтелекту, ви зможете запустити успішний проект у своєму місті, якщо, звісно, маєте талант і жменю вільних коштів.

Плюси і мінуси:

  • надвисокий ROI за умови успіху;

  • доведеться вкласти багато часу і коштів для запуску стартапу;

  • ідея бота може і не "вистрілити".

4. Ведення пабліка в Telegram

Telegram - найпопулярніша соцмережа в Україні, активної аудиторії тут декілька мільйонів, просування не таке складне, як у перегрітих Фейсбук/Інстаграм, люди готові читати і читати багато.

У мене вже є кілька знайомих, які автоматизували наповнення своїх телеграм-каналів за допомогою Chat GPT, єдине, що їм залишається, - це трохи коригувати тексти під фірмовий стиль, зрідка займатися фактчекінгом і поправляти смисли.

Навіть ідею каналу і способи просування можна вивудити у самого чат-бота.

Плюси і мінуси:

  • величезна кількість ніш, форматів і тем для створення пабліка в ТГ з глибокою інтеграцією Chat GPT;

  • високі ціни на рекламу навіть на каналах із 3-5 тис. підписників;

  • за низьких бюджетів на просування вийти на дохід вдасться лише через півроку, а то й більше.

5. Заробіток на написанні статей

Попит на копірайтерів, рерайтерів та інших текстових чорноробів зі світу digital на фріланс-біржах все ще досить високий. Тому якщо вам пощастить придбати прокачаний акаунт із відгуками, то можете починати брати замовлення і виконувати їх. Щоправда, цей спосіб не можна назвати повністю автоматизованим, оскільки правити після Chat GPT доведеться багато.

Заробити нечувані суми таким методом навряд чи вдасться, бо замовник на біржі славиться своєю жадібністю, однак отримувати 300-400 гривень щодня за годинну напівавтоматизовану працю, як мені здається, чудовий спосіб накопичити на якусь велику покупку протягом року.

Плюси і мінуси:

  • низький поріг входження - особливі знання не потрібні;

  • підійдуть навіть тексти з безкоштовної версії GPT 3.5;

  • не так просто знайти готовий акаунт на біржі, а прокачувати самому з нуля - згубна ідея.

6. Оптимізація витрат

"Заощадив - значить заробив", якщо ви займаєтеся простеньким онлайн-бізнесом і маєте працівників на кшталт SEO-шника або контент-менеджера, який заповнює картки товарів, то спробуйте впровадити в робочі процеси Chat GPT, щоб збільшити ефективність працівників і платити стільки ж за більший обсяг виконаної роботи.

Плюси і мінуси:

  • прискорення і здешевлення робочих процесів;

  • відсутні.

7. Створення музики

Мало хто знає, але Chat GPT може створювати не тільки текстовий контент, а й музику. Досить задати параметри: темп, жанр, настрій, і за кілька миттєвостей отримати оригінальну мелодію, яку надалі можна використовувати у своїх проєктах, заощаджуючи гроші на купівлі треків.

Або, надихнувшись роботою штучного інтелекту і взявши згенерований трек як приклад, - створити щось своє і продати на спеціалізованих майданчиках.

Плюси і мінуси:

  • ви зможете спробувати себе в ролі музиканта, не маючи при цьому навичок;

  • легко заощадити пару баксів на треках для відеороликів;

  • музика від Chat GPT більше підходить для натхнення з подальшим створенням і монетизацією власного продукту.

8. Партнерський маркетинг

Заробити непогані гроші можна і за допомогою старого доброго партнерського маркетингу: тут Chat GPT вам і з генерацією контенту під креативи допоможе, і яку-ніяку інформацію про передбачувану аудиторію продукту видасть.

А якщо зовсім заморочитися, то можна створити практично повністю автономний інфосайт і просувати там товари з CPA-мереж, додаючи партнерські посилання.

Плюси і мінуси:

  • гнучкий спосіб заробітку - сотні варіантів як, де і які товари просувати;

  • неймовірне зростання ефективності при використанні Chat GPT;

  • хоч ви і заощадите на генерації контенту, але все одно доведеться вкладатися в оплату реклами, доменів, купівлю акаунтів та інших витратних матеріалів.

9. Написання дипломних робіт

Цей спосіб чудово підійде для просунутих студентів з підприємницькою жилкою. Ви можете скористатися ботом Chat GPT для складання дипломів, попередньо взявши кілька замовлень у однокурсників, або влаштуватися в агентство, що спеціалізується на написанні подібних робіт, і покласти свої обов'язки на нейронну мережу.

Плюси і мінуси:

  • легкий заробіток для студентів;

  • сезонність.

На цьому в мене все! Якщо вам сподобався матеріал, то розповсюдьте його серед друзів або в соціальних мережах. Успіхів!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

451.9KПрочитань
11Автори
386Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається