Топ-8 телеграм-каналів про ШІ

Штучний інтелект — одна з найбільш обговорюваних тем останнім часом. Чат-боти, згенеровані зображення — ця сфера стрімко розвивається. Але де шукати цікавий україномовний контент на цю тематику?

Вирішив я вчора пошукати добірки телеграм-каналів на цю тему й чомусь їх не знайшов — значить треба створити. Отже, ось мій топ-8 каналів, на які я рекомендую підписатись 👇🏻

  1. Нейрокомедія. Щоденні меми та новини зі світу штучного інтелекту та технологій. Особливо заходить рубрика «нейроседа, чуваки!» — згенеровані зображення кожен раз виходять шедевральними. Цей канал, до речі, підкупає регулярністю — постів довго чекати не доводиться.

  2. Ооо нейромережеве. Смішні картинки, діпфейки та здебільшого інша ржомба. По формату, насправді, нагадує чимось попередній канал, але тут усе ж більше гумору. Інколи здається, що Нейрокомедію та цей канал веде одна команда людей або одна людина, у голові якої живуть відразу декілька особистостей. Не знаю навіть чи це мінус.

  3. Я нейромережа, я так бачу. Канал про згенеровані штучним інтелектом зображення. Любите дивитись на абсурдні арти? Тоді це канал має, що запропонувати: Пес патрон в образі Будди, Володар перснів у світі Ріка та Морті, Хорор-версії Спанч Боба — і все це згенеровано ШІ, кайфово ж.

  4. НейроОко. Цей канал чимось схожий на попередній, але хіба прикольних картинок від нейромереж буває багато? До речі, якщо хочете перевірити свою інтуїцію, то тут є крутий формат «вгадай, яке із зображень згенероване». А ще саме в цьому каналі я краду промпти, які полегшують життя на роботі :)

  5. That’s AI, samurai. Канал невеликий, але його хочеться читати — контент та подача сприймаються дуже легко, ніби канал веде твій друган. Канал різноманітний, там є меми, лонгріди, лайфхаки і т. д. Також автор часто пише про стартапи та гроші у сфері штучного інтелекту. До речі, саме тут я вперше почув музику створену ШІ.

  6. Arick’s MetaModern. Теж не великий канал, проте теж цікавий — автор працює в Ubisoft та, наскільки можу судити, розбирається в темі з технічної точки зору, пише про розумні речі. Робить він це цікаво та «довго». Загалом, якщо подобаються саме лонгріди — варіант для вас.

  7. Aidful. Канал від Projector, пишуть про цікаві речі, але роблять це раз у кілька місяців. Рекомендую тримати канал на радарі, бо коли пости все ж виходять — це дуже цікаво.

  8. AI HOUSE. канал схожий на найбільш класичне та нудне медіа із цензурою, проте контент публікується часто, до того ж у автори витратили чималу кількість грошей на таргет, щоб затягнути мене у свої підписники — тому вони в цей перелік усе ж входять. P. S. У них є свій подкаст — за це окремий плюсик. Нуднувато, зате про ШІ.


Отже, якщо вас цікавить штучний інтелект — розбирайтесь, стежте, читайте, думаю буде цікаво. Ставте вподобайте.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Tech_Framer
Tech_Framer@Tech_Framer

440Прочитань
2Автори
3Читачі
На Друкарні з 22 листопада

Вам також сподобається

Коментарі (8)

Якщо прибрати AI HOUSE та ноунейм-канали буде ідеальна добірка 👍🏻

Вам також сподобається