Товарний бізнес 💸 Дядько Франклін

Це наступний великий крок після дропшиппінгу. Тут ключовим словом є бізнес, де ви рухаєтеся до автоматизації процесів та масштабування продажів.

Якщо ви рішуче вирішили займатися торгівлею товарами і визначили нішу товару, який будете продавати, на цьому етапі вам потрібно закупити цей товар.

Залежно від товару, вам потрібно обрати постачальника, від якого ми будемо закуповувати товар, або виробництво, де цей товар будуть виробляти у великих кількостях.

При оптовому закупі товару: 1 одиниця товару буде коштувати не 300 гривень, а 100 гривень, наприклад. І ви будете продавати його з надбавкою ще +100 гривень.

Є 2 варіанти ціноутворення:

  • Встановити середню ринкову вартість товару (база).

  • Розробити унікальність продукту і продавати за вищою ціною.

УТП (унікальна торгова пропозиція) - це характеристики бренду або його продуктів, які відрізняють їх від конкурентів і роблять їх помітними на ринку. Ці характеристики повинні бути цінними для цільової аудиторії. Проще кажучи, УТП - це відповідь на питання "Чому слід звернутися саме до вас?"

Це може бути індивідуалізація під клієнта (напис, дизайн, форма...) або соціальні докази (технологія виробництва, кількість відгуків, упаковка...).

А тепер торкнемося теми, якою займався особисто я. Це вже точно тема.

Перепродаж копій. Наприклад, айрподси. Закуповуєте копії, продаєте за ціною оригінала. Відрізнити практично неможливо. Надбавка дуже велика. Те ж саме і з брендовими речами.

Якщо йдете на масштабування - потрібно знайти людину, яка буде займатися контентом, упаковкою, продажами. Вам потрібно розробляти стратегії та контролювати процес.

Знаю хлопців, які на товарці заробляють 14 000 $+ на місяць. Приклади магазинів будуть у наступному блоку з корисними посиланнями.

Варіант сполучення з копіями навушників, що виглядає перспективно: Знаходиш постачальника копій айрподсів (Google, Telegram, Instagram), робиш оптове замовлення.

Потім плануємо їх продавати під прикриттям оригіналу.

Створюємо канал в Telegram, де публікуємо опис товару, фото айрподсів у упаковці, вказуємо вартість (як за оригінал). В TikTok створюємо відеоролики з навушниками, робимо різноманітні відео, зазначаємо, що можна придбати навушники за посиланням у шапці профілю TikTok (там буде посилання на Telegram).

Як додатковий канал продажу - створюємо та наповнюємо Instagram (приклади акаунтів в Instagram - безліч).

Ще один варіант: Закуповуємо ті ж самі копії айрподсів і продаємо їх як копії.

Суть полягає в тому, що так само створюємо і наповнюємо Instagram/Telegram, але тепер відеоролики знімаємо в TikTok, заявляючи, що продажем навушників можна заробляти сотні тисяч, і позиціонуємо себе як постачальника. Продаємо айрподси оптом за трохи завищеною ціною порівняно з власними закупками. Профіт!

ТЕЛЕГРАМ

На зв’язку 🤝 Дядько Франклін

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дядько Франклін
Дядько Франклін@franklin_corp

Money making в телеграмі

1.6KПрочитань
0Автори
9Читачі
На Друкарні з 28 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається